במיוחד בשבילכם

שירן41

New member
יייאאאאממייייייי שבלוללה ייייאאאממ

אוף היה טטטטעעעיייםםםם ואני מתפוצצת ככדור נפץ מיסכן הוא אישי הלילה שאותי יצטרך להשכיב אם שלושה קילו מיותרים. ההזמנה תקפה למחר ואני גם יביא את השתיה ולך תהייה סעודה.

שבלוליינית היקרה

כפי שידוע לך יקירתי, אני כלל וכלל אינני קנאי, ובהחלט שמח בחלקי, אותם ביצים ותפוזים וגבינת קוטג' שהגשת לי, הם בהחלט נעימים לי, ואין בי שמץ שמץ של קנאה, חלילה וחס, כאילו שמה תגידי שאולי אני מקנא בעוגות המרנינות ומזילות הריר הנפלאות שחילקת לכולםםםםם חוצ ממני, לא אני בכלל בכלל לא מקנא, אולי תגידי שאני מקנא או מאוד מקנא בפרפר היפי שנתת לקסם המקסימה, לא ולא ולא, אני אינני מקנא, בחורה טובה ומגיע לה, ואני נשאר לי יחד עם הביצים שלי והקוטג', ונורא נורא נורא טוב לי, ובכל בכלל, אבל בכלל אינני מקנא. ולבסוף אני רציתי לשבח את החלוקה השוויונית של המתנות שחילקת, הנך בחורה שוויונית מאוד, טוב תסלחי לי יש לי ביצים וקוטג' לאכול בזמן שהאחרים עסוקים באכילת העוגות שלהם או הפרפרים שלהם. אני מקווה שצחקת מההומור שלי יקירתי, אם זה לא היה מצחיק, אז פשוט תשימי בפח הזבל, אני מודה לך מאוד על הפינוק, את מפנקת אותי, שיהיה לך יום נפלא נפלא. באהבה ממני,

לסייח הרוקד

לאור הפינוק ,שהבאתי או שלא בשבילך זה היה לארוחת בוקר אבל אם תרצה תמיד יש בשבילך גם זה שמור לך בתאבון ומקווה שהפעם זה בסדר

שבלולינה ../images/Emo24.gif תודה לך על השולחן

שפתחת כיד המלך או מלכה
אבל אבל אבל אני אוצה גם ממה שנתת לחן ואופינקה זה מה זה קורץ לי

רק אל תדביקו לי סטיגמה של קנאית

אבל מאחר ומסטיגמה קשה להיפטר אז אם כבר אני נחשבת קנאית אז עד הסוף
הקנאה מאת עדינה .ו כשאמרתי... אוהבת אותך, ציפיתי... שתחזיר לי אהבה, לו רק הרגשתי... נאהבת, הייתי חודרת אל עולמך. אך הקנאה שבערה בעצמותי שיתקה את רגלי. אהבתי אותך בכל נשמתי- סגדתי לך כי זוהי דרכי אהבתי בלי די, שאלתי מתי ואם תחזור שוב אלי? אותה הקנאה שבערה בעצמותי שוב שיתקה את רגלי. כשידיים זרות ליטפו אותך עמדתי בצד. כששפתיים אחרות חשקו בך עמדתי בצד. כשעינינו לרגע הצטלבו ראית בהן... את דעיכתי,את כמיהתי, את קינאתי. הקנאה שבערה בעצמותי שיתקה את רגלי, דמעות הזלתי אל הכר ליבי,גופי ונשמתי היו לבד, לי היה קר. וכשרצית שוב לגעת הייתי רחוקה הייתי מישהי אחרת, הייתי של מישהו אחר. הקנאה בי עדיין בערה עת עלה בי טעם היותך.

וזה לשבלולינה ../images/Emo140.gif שטרחת ועמלת

והגשת לכולנו כיבוד כיד המלך שנוכל מה שנקרא ארוחה מפסקת ואחר כך נוכל לצום בקלות שי זה מוגש לך בהוקרה

ומאחר וניק שלח אותך לחופשה

תוכלי לענוד שם את העדי ששלחתי לך ולרקוד לצלילי המוזיקה

נכון פורפורית......................

הקינאה זה הייצר הכי רע שקיים בין בעלי החיים. אבל מה לעשות והוא לא מבין את מה שאני לוחש לו בכל בוקר באוזן,וממשיך לקנא ב"דינגו", הכלב החתיך שלי? הוא,זה החתול השכונתי השחור....! הם יבוא לכאן היום בערב.

אז החתול השחור מקנא בכלב

שקוראים אותו דינגו?? לקח לי שעה להבין..חחחחחחחחח מה זה הם יבואו?? מי? לאן? החתול שלך כותב באינטרטט?

renee

New member
שיר יפה כתבת כאן ../images/Emo140.gif

חבל שנחבא הוא בין המטעמים. התחילי איתו שרשור חדש ואפשר יהיה להגיב בהרחבה.

renee

New member
פנינה... פסססטט.... כנסי לרגע...../images/Emo6.gif

קחי את הצלחת ובואי אלי ששש....בשקט ששבלולינה לא תראה...
אומנם הבטחתי אבל.... אני צריכה משהו לכפר עליו ביום כיפור לא???

kessem

New member
תודה יקירה,אהבתי../images/Emo140.gif../images/Emo60.gif../images/Emo28.gif

ניקו 45

New member
שבלולונית יקירתי ..מכיון ש....../images/Emo4.gif

מכיון שנישכחתי , וממש לא נעלבתי , ולך לא הקשבתי , ועוגה לך לא אפיתי , אך ... על כל המאמץ שהשקעת , ולכבודנו כה טרחת , ומכיוון שלא נפשת , ונגיד שהופתעת ... וממש לא ידעת , וכלל עלי לא חשבת , ובאהבה ניסלחת .... שולח אני אותך לחופשה חלומית ב

לניקו - משהו חשוב

את שירשור פתחתי כי אתה ביקשת אפילו לא טרחת לבדוק היטב ששמך נמצא ראשון
תודה על חופשה קסומה
שולחת גם לך משהו נוסף מקווה שתאהב

ניקו 45

New member
אוייייייי לי ואבוי לראשי ../images/Emo7.gif

אני כל כך עיף ומותש מהריקודים ה...לוהטים , שפשוט נישמט מעיני שמי .... מתנצל עמוקות מנישמתי הבוכיה . תודה לך חביבתי . אבל לפחות זכית לשיר קטן וחופשה ממני

למעלה