במיוחד בשבילכם כי אני אוהבת ובגלל שאני יודעת שאתם יכולים
J jessשל מיקה New member 19/11/02 #2 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif שוב מפגש ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif אני רוצה לדעת סופית רוצים או לא רוצים מפגש במוצ"ש אצל ניקול אם כן נא להתפקד....
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif שוב מפגש ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif אני רוצה לדעת סופית רוצים או לא רוצים מפגש במוצ"ש אצל ניקול אם כן נא להתפקד....
נ ניקולי New member 19/11/02 #7 אני... בכל מקרה באה גם אם תבואו וגם אם לא!! רק זיכרו דבר אחד שהוצאתי אלפי שקלים על שני זמרים מהונולולו ככה שמחובתכם להגיע.. חוץ מזה שיש על מה לדבר..!!
אני... בכל מקרה באה גם אם תבואו וגם אם לא!! רק זיכרו דבר אחד שהוצאתי אלפי שקלים על שני זמרים מהונולולו ככה שמחובתכם להגיע.. חוץ מזה שיש על מה לדבר..!!
B black ross New member 19/11/02 #9 גם אני באה ../images/Emo127.gif מיקי איך לא ציינת את זה כבר במקומי ?!
נ ניקולי New member 19/11/02 #11 יצאת כבר? קוקו לך.. אני מבינה שיצאת כבר מה... וברור שאת באה הרי זה מובן מאלו לא?
B black ross New member 19/11/02 #13 איזה אקשן את מחפשת ../images/Emo35.gif נעים מאוד מי את ? אני שירן
ק קנגורית New member 19/11/02 #10 ../images/Emo39.gifתודה לך יקירתי... את נתת לי את זריקת האנרגיה להמשיך במשימה קשה שלי!!! זהו עכשיו אני אוהבת אותך!!! קנגורית
../images/Emo39.gifתודה לך יקירתי... את נתת לי את זריקת האנרגיה להמשיך במשימה קשה שלי!!! זהו עכשיו אני אוהבת אותך!!! קנגורית