במיוחד בשבילך ספירוש

jeackyh

New member
../images/Emo63.gifפינת התרבות../images/Emo63.gif

אלוהים אני מקווה שתומר לא יהרוג אותי...
אבל הייתי חייבת... והשבוע בפינה, איך לא עם יצירה מדהימה של תומר ששלפתי מהסטייג'... כואב, מרגש, אמיתי..כמו שרק תומר שלנו יכול אני מתגעגעת!!!!!!!!! אנשים, תגיבו לו- תעשו כבוד לפינה הנפלאה ולשיר המרגש
כשתקום מחר בבוקר/תומר...not myself anymore כשתקום מחר בבוקר ותעמוד מול המראה תשטוף את הפנים תתחיל עוד יום בחיים ריקים. תסדר את השיער תתייפה ותסתדר תשים מסכה על גבי מסכה רק שלא יראו מי אתה כשתקום מחר בבוקר לעוד יום בחיים מבוזבזים לא נותן לאף אחד לראות מי אתה בפנים אתה תראה אותי מולך אני יודע טוב מאוד מי אתה מתחת לכל המסכות מתחת לכל ההצגות כשתתעורר מחר בבוקר ותראה אותי במראה ושתחזור מחר בערב מותש ועייף מהעבודה אני אחכה לך שם להזכיר לך מי אתה מצמרר, לא?!

jeackyh

New member
מקפיצה- ומאוכזבת מכם קשות../images/Emo123.gif../images/Emo46.gif

שיר מדהים של תומר...אני רוצה התייחסות תחשבו על תומשקי ברגעי געגוע אלו..כמה הוא היה רוצה שתגיבו באמת! באמת!

jeackyh

New member
3 וחצי...אבל זה לא הזמן...

זה כמות האנשים שעברו דרך הפורום, השאירו הודעות אחרות וכו'..ולא הגיבו לכאן.

זה שיר מקסיייייייייים!

וואי חבר'ה,אתם והכישרון שלכם תגיעו עוד ממש ממש רחוק!!!!!!!!! וואו זה מדהים!פשוט מדהים!באמת!זה ממש יפה!

אמממ....

כבר אמרתי את זה כל כך הרבה פעמים אבל אני אגיד את זה שוב- לתומר יש כשרון!!!! קראתי את כל הדפיוצר שלו שוב לפני כמה ימים וכל פעם שקוראים שוב יצירה שלו זה עדין מרגש!!!

תומר-

אני מעריצה אותך. מה השם משפחה שלך? א7לי תוציא דיסק וכאלה? אם אתה תתפרסם והכל,ותוציא דיסק או ספר או משהו,אני מבטיחה לקנות,אני כבר מעריצה שלך. אחד כמוך חיפשתי כל חיי,ומצאתי את עברי,עם שירים עם משמעות,וכל זה,זהו.יש מישהו חדש. יאללה תפתח פורום.

אוי השיר הזה פשוט דורש הלחנה, לא?

אם הייתי יודעת יותר משישה אקורדים בגיטרה שלי הייתי מלחינה אותו כ"כ בכיף... אוי תומריקו כזה כשרוני... אני מתגעגעת אליו. מתי הוא חוזר???? אני עדיין בשוק שהוא נסע בלי לומר לי!!!! אני ארביץ לו!!
אבל הוא עדיין כשרון.

מרילנצח

New member
אוי בדיוק שעברו לי הגעגועים

הם חזרו !!!! שיחזור כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שיר מקסים

Ez sLeeP

New member
בתור אחד

שעבר מספר בלתי מבוטל של פעמים על הדפיוצר של היוצר המקסים הזה, יש לי מידת הערכה עוד יותר בלתי-מבוטלת, כלפי האיש היקר הזה (ויסלח לי אבי היקר..). אני יכול לנתח, ולהתעמק ולהשוות עם שירים אחרים, אבל לשם מה - זה אומר הכל. והחיים שלנו פה.. אז.. תומר שלי, יקירי, תחזור, ותחזור מהר. לחיי המצרים המסוקסים!
אוהב ומתגעגע, נדבו'ש.

../images/Emo12.gif (סליחה כרמית על השימוש בהו)

אני עובר לי על הפורום בניסיון להתעדכן קצת במה שהלך פה בשבוע שלא הייתי ופתאום אני רואה את פינת התרבות- מחשבה ראשונה שעוברת לי בראש זה - מה?!?!? ואז קראתי את מה שכתבה ספיר ואת התגובות של האנשים
תודה ספיר
תודה כולם שהגבתם
אין לכם מושג אפילו כמה התגעגעתי אליכם אני בבית - קורא את כל מה שפספסתי
(אני באיסיקיו)

Mייקל

New member
תומררררררררררררררררררררררר!!!!

מה קורה? איך היה????? התגעגעי מלא!!!!

למעלה