במטותא

במטותא

ממי שיהיה בראש השנה בירושלים להשתרשר כאן. למי שתמֵהַ: אחרי שההודעה שורשרה היא נעלמה בין ים התגובות המלאכותיות באותו שירשור, ואילו אני (ואני מעז לקוות שלא רק) מעוניין לארגן מפגש, אשר לשם כך אני צריך את הפרטים המינימאליים הנזכרים מעלה. ועל מנת שמי שמעוניין ישים לב וישתרשר- אני נאלץ לפתוח שירשור חדש.

למה, למה?

תלכה, תבואה, נשבה, לכה דודי, הבה נזדיינה, שקה נא לי וישק לו, התופיעה... זה בסיידר. החתימה היא תרגום שני הבתים האחרונים ב"רומאנסה הפטרבורגאית" של אלכסנדר גאליץ´, שכל אימת שאני מגיע אליהם עומדות לי הדמעות בגרון. התרגום זה, כמובן, כבר לא זה. אבל עדיין.

אחר

New member
אני

ויונה, תתקשר אלי בבקשה כי נעלם לי הטלפון שלך

הודעה מועתקת

מפורום "יהדות אחרת" בוואלה: אני בראש השנה הקרב ובא אהיה בירושלים בדירתי הצנועה, מכל מיני סיבות, וזה אומר שאהיה רוב הזמן לבד. לכן אני שואל ומבקש אם יש מישהו/י/הם שנמצאים בירושלים ויוכלו לארח אותי בארוחה אחת או שתיים, או אם יש חבר´ה סתם שלא יודעים איפה להיות אפשר גם לארגן ביחד משהו. לחילופין או במקביל אני שואל אם יש מישהו/י/הם שיגיעו לסדנאות בהמקום רק ליום אחד ואוכל לנסוע איתו ולחזור , בחג הראשון או השני. לא משנה, העיקר רק שזה יהיה ליום אחד. תודה ושנה טובה. אפשר גם ליצור איתי קשר טלפוני: 056-582505 אין לי מושג מי הכותב, ואני לא אהיה בירושלים ולא בסדנאות (אא"כ יבוא המשיח ויבנה ביהמ"ק שאז אהיה בסדנת שוטים ועקרבים בי-ם) אבל אם יש למישהו רעיון בשבילו... ושנה טובה וראש השנה נפלא ל-כ-ו-ל-ם!

לוו

New member
גם אני מעניין - מעדיף המרכז העיר

יידישיסט אם יש התקדמות תשאיר הודעה בטל שלי

למעלה