במועצה שלי...

Pearl Boy

New member
במועצה שלי...

שלום, אני חדש פה, אני מד"מ ממועצה אזורית גזר. אני אוהב את התנועה, אני מחכה בציפייה גדולה כל שנה לקורסים השנתיים האלה שזה בעצם הסיפוק הכי גדול שלי מהתנועה (יש לי אחלה חוויות מהמדצ"ים והמדמ"ים). הבעיה היא רק שכל הסמינרים האחרים, כל הטיולים האחרים, במיוחד בזמן האחרון, המועצה לא לקחת בזה חלק, למעשה היא רוצה בכלל לנתק את הקשר עם התנועה, הם לא משקיעים פה בנוער כלום, ועד שיש פה תנועת נוער, שגם זה בקושי (אין גרעינרים אצלנו, אפילו סניף אין) והנוער עובד קשה כדי להרים פעולות ועושה בשביל הילדים (החניכים) במושב שלו אז למועצה לא בא להשקיע. ומה שמעצבן זה, שכל עניין התנועה נסגר אצלנו בפעולות השבועיות, בטקסים ובחגים, אבל טיולים וסמינרים וכאלה, אין לנו. מה אני בתור מד"מ שכל כך אוהב את תנועה, קשור אליה ורוצה לקחת בה חלק יותר פעיל אמור לעשות? אני מרגיש שהפוטנציאל האישי שלי פחות ממומש כי אין לי מספיק הזדמנות לנצל אותו.

ידעתי שזה אתה! :)

לא ברור איך אבל הייתה לי תחושה שכזו.. חחח היי יקיר.. הממ לא נראה לי שאתה זוכר אותי או משו.. אני הבלונדה מהמחנה קיץ (מגן רוה) הייתי בחמ"ל ביום הראשון של החניכים ודיברנו בבוקר של היום השני כשאתה היית בחמ"ל, אם זה אתה כמובן... =) המממ אז ככה.. מה אתה יכול לעשות בקשר לזה?< לשאול את המדב/רכז מה קורה נגיד עם טיול חנוכה ולהציק בקשר לזה.. סמינרים ארציים וכו'.. מחר, ב10 בבוקר בתנועה, יש פגישה של ועידת נוער בני המושבים.. מקווה שאתה פה כדי לראות את זה.. תנסה לראות אם אתה יכול להגיע ותבוא.. זה יכול להיות הדבר הראשון כדי להיות מעורב יותר בתנועה... אני עברתי בכלל מהישובים שהתנועה פועלת בה (עברתי לעיר..), כנראה מוציאים את התנועה מהמועצה.. וגמאצלינו אין גרעינרים.. ואני הולכת.. כדי להיות יותר מעורבת.. לראות נגיד מה הבעיות ואם אפשר למצוא פתרונות.. לא יודעת.. פשוט להיות חלק מזה.. :) אני באמת מקווה שתראה את ההודעה הזאת בזמן.. מוזמן תמיד לדבר איתי - 176920404 יומטוב ובהצלחה
עדי :)

בטח שהייתה לך חוויה טובה במדמים...

היית איתי בקבוצה! :) חי חי.. :) נראה לי שאחת הבעיות במועצה שלך היא הכסף, לא הרצון... אבל אני לא באמת יודעת ואני לא באמת יכולה לעזור לך. אני רק יודעת שאם באמת רוצים - אז אפשר.

מעיין©

New member
דוקא הרצון הוא הבעיה../images/Emo4.gif

בתושבת מ.א. גזר, ואחת שהיתה במצב שלך שהייתי בגילך- אני ממש מזדהה
מה לעשות, המועצה שלנו והתנועה לא מסתדרות. הדרך שלך להמשיך להיות קשור לתנועה הוא דרך מפעלים ארציים וקורסים ואם תרצה בעתיד אז כמובן גם ג"ע. גם הפורום הזה הוא דרך נהדרת להשאר קשור לתנועה ומעודכן

פקק שעם

New member
געגועים לגזר

מעיין, פעם אחרונה שפגשתי אותך בפורום - הייתי בהוואי. ועכשיו אני בהוואי שוב... מקריות לא רעה... מקווה ששלומך טוב!

יש לי תשובה

אתה יודע למה פעם אחרונה שפגשת אותה בפורום היית בהוואי? כי אתה לא נכנס בכלל לפורום (אלא אם כן אתה בהוואי, כמו שאני מבינה..)

למעלה