במועדון....

במועדון....

זאת הפעם השלישית שאני רואה אותך בקאנטרי , במועדון. הפעם את לבושה בבגד ים צמוד שמבליט גוף שבא לי לאכול אותו. שדיך גדולים כבדים , כמו שאני אוהב , שיער אדמוני שמעלה אש בחלצי. ושם למטה מסתתר לו פתח התאווה המדליק. את פוסעת לכוון חדרי הטיפול ואני מתגנב אחריך. רואה אותך נכנסת לחדר ונשכבת על מטת הטיפולים. רואה בזוית העין את מושיקו המעסה מתקרב לחדר. נגש אליו , קורץ לו עין ומגניב לו שטר לכיס. מושיקו מחייך , מבין ומסתלק . אני נכנס לחדר , סוגר אותו אחרי. נגש אליך למטה . פותח את קישורי החזיה , שופך עליך מעט קרם ומתחיל לעסות את גופך. מעביר את ידי על גבך , מעסה כל מילימטר , עסוי מלא וחושני. את משמיעה גניחות של הנאה , שמנפחות את המכנס שלי. ממשיך לעסות אותך , לא מתאפק ומגניב נשיקות קטנות אחרי כל עסוי. את לא מתנגדת , והיד המעסה , הופכת ליד מלטפת שמלטפת את הגב , ויורדת לאט לאט לכוון העכוז , חולפות וממשיכות ללטף,לעסות את הירכיים , היד מעסה והפה מנשק. את מגרגרת גרגורי הנאה , אני תופס תעוזה ותופס את התחתון , את מרימה את פלג גופך , מסייעת לי להסירו. הידיים עכשיו מעסות את תחתיך. את מתהפכת , ורואה אותי לראשונה , מופתעת לרגע , אבל מחייכת. אני מתחיל לעסות את בטנך , עולה באיטיות למעלה , מעסה את שדייך,הבהונות נוגעים בפטמות,משחקות איתם מזקירות אותם. היידים מעסות את החזה הגדול בתנועות עגולות , לשות אותם , מועכות אותם. יורדות ומעסות הבטן. את מפסקת קלות את רגלייך. היד יורדת ונחה על גבעת הערווה,משחקת בשערות. את מפסקת יותר את הרגליים ומבקשת תאכל אותי , מהר אני לא יכולה יותר. את מדברת והלשון שלי פועלת , מלקקת סביב הערווה, מלקקת פנימה , יונקת את הרטיבות שלך. מזיינת אותך בלשון , פנימה והחוצה. ואת מושכת אותי למעלה ,רוצה אותי בתוכך. מסיר המכנסיים בבעיטה , ורואה אותך יורדת מהמיטה. תשכב את פוקדת . ואני שוכב , הזין זקור כמו תורן. את מלקקת סביבו ,הלשון מחליקה מעלה ומטה . מכניסה את ראש הזין לפיך , מעבירה בי זרמים. ואז מטפסת על המיטה ובאיבחה אחת מחדירה אותי לתוכך. אני מיוחמת , פחד ,את מסבירה,לא יכולה יותר. מזיינת אותי בכח,במהירות , השדיים המלאים , הכבדים שלך מול עיני. אני מושיט לשון ומלקק את הפטמות בכל פעם שאת רוכנת לכווני , רואה איך את מצטמררת. ואז בתנופה אחרונה את גומרת , ונשכבת עלי. היה גדול,את אומרת. למה היה , אני שואל , רק התחלנו. מגניב אותך לגקוזי הפרטי שלי , ממלא אותו בקצף ריחני. נכנסיפ פנימה,מתרגעים,רואה איך את מתמכרת לזרמי המים החמים ,נשענת לאחור. רואה אותך מתהפכת , כך שאת בדיוק מול זרם מים שמשפריץ על ערוותך. רואה אותך מתייחמת מחדש,מתהפכת ושולחת רגל ארוכה לכוון הזין שלי,מלטפת אותו בכף הרגל,משחקת איתו . והזין מתעורר. מוציא אותך מהגקוזי. משכיב אותך על המגבת ומתחיל לזיין אותך ,מהר חזק. מגביר את הקצב,רואה שלא יכול יותר ומשפריץ זרם ארוך שממלא אותך . את גומרת מיד אחרי , ונשכבת לצידי.

ran77th

New member
מעולה פרפרית../images/Emo104.gif

התחלה מחרמנת לשבוע חדש

למעלה