במוסף "סופשבוע"

סמדר בנ

New member
במוסף "סופשבוע"

של מעריב של השבת האחרונה ישנו מאמר המספר על בחורה ישראלית בשם רחל פאפו,שהיתה סטודנטית לצילום ב-School of Visual Arts בניו-יורק. היא עשתה עבודה בה תיעדה חיילות בכל מיני מצבים בשרות. הצילומים הוצגו בניו יורק ואחרי זמן מה זכו להצלחה ולהתעניינות גדולה. הנה קישור לאתר ובו מוצגות כ-70 מהתמונות שצילמה. יש בעיני תמונות ממש טובות ומעוררות מחשבה. מעניין לקרוא את ההסבר שלה (תחת statement)

oshiko

New member
אהבתי את התמונה האחרונה

של חיילות מתפללות. sim26 תספר לך על המאבק של ביתה לקבל מקום תפילה נורמלי בבסיס שבו חיילות הן הרוב המוחלט על פני חיילים, אבל בית הכנסת באופן מסורתי נתן את רוב המקום לחיילים, שבבסיס הזה בקושי היו קיימים. ואגב, למה לפני ההשבעה היה צורך להחביא את התנ"כים מאחורי הגב? לא שמעתי על זה.

סמדר בנ

New member
אולי על עקרון דומה

של לחבר דרגות לפני הטקס ולהחביא אותן מתחת לקפל השרוול. אני אהבתי את התמונה של החיילת (קרקל לפי הנעליים?) שיושבת בתוך חיילות עומדות, נראית באפיסת כוחות - ילדה עם צמה ומדים גדולים עליה. (תמונה #85 - שורה רביעית, תמונה שלישית משמאל ב-thumbnails) וכן את התמונה של החיילת ששקועה בעולמה (תמונה #42 בשורה הלפני אחרונה מימין). לטעמי היא הצליחה יפה להעביר את הסיטואציות הקטנות והאנושיות.

בת ים

New member
מרגש../images/Emo7.gif

אהבתי את ההצצה הרכה. את האינטמיות

יונית7

New member
כל הכבוד לבנות

צריך אופי מיוחד בשביל זה. הן לבושות במדים של בנים, לא אכפת להן מהציפורניים שנשברות ומתלכלכות.... שלא לדבר על הקושי הפיסי העצום, ורובן לא נראות "מגודלות". אני אראה את התמונות האלה לחייל שלי, בתקווה שיגיע בסוף השבוע. גם הבת שלי, שהיא עוד לא בת 16, רוצה להיות קרבית, כנראה בהשפעת הבן הגדול. קשה לי לדמיין אותה עוברת כזה מסלול. היא נראית קטנה ורזה, נראה לי שאפילו את הנשק לא יהיה לה כוח להרים....

סמדר בנ

New member
רוב הבנות המצולמות

להערכתי אינן קרביות - יש שם טירוניות (ואז זה מדי ב'), יש בנות במדי א' רגילים, זו למשל עם השרוך האפר היא מש"קית חינוך, יש שם בנות בהכשרה שיכולה להיות גם הכשרה של בנות תומכות לחימה או אולי אפילו מטווחים של טירונות 02, ויש כנראה גם לוחמות. הצלמת עשתה עבודה כללית על חיילות בצבא - לוא דוקא לוחמות. בקשר לבת - יש הפתעות. גם הבכורה שלי , שתמיד היתה מופנמת רגישה ועדינה צלחה מסלול קרבי. הן יותר חזקות ממה שנדמה...

oshiko

New member
בקרקל ובעוקץ

יש לחיילות נעלים אדומות. יש לפורום ייצוג מכובד ביחידות האלה.

טפת

New member
תמונות החיילות - ארץ ישראל היפה|כלנ

תודה לך סמדר התמוגגתי לראות את החיילות המקסימות , רק לא הצלחתי להבין למה החצאית של הבחורה הדתייה צריכה "לנגב" את הרצפה , ארוכה מדי לא??

למעלה