במה תשתפי אותי?

דודו21

New member
במה תשתפי אותי?

מי מפירותייך יקטוף? ומי עברך יחקור? אני כאן! אני לא לבד? אמש נודד הייתי, ועכשיו? חוזר מרחוק, אל מפתנך התקבלי אותי ידידתי? את יודעת???? איתך להתמודד, לא ניתן את יודעת???? עלייך זה מאוד קטן את יודעת??? ליבי נזקק, לחיוכייך, ליופייך, התשתפי אותי בתפארתך? התשתפי אותי במחשבתך? נערתי, יפת עיניים שלי... מורת דרך היית.. את ארצי, ומולדתי הקטנה, את ילדתי ארץ חמדתי, בראותך, כל גופי נמוג אלייך, שכרון חושים מלא בחסד לכובשך שוב- לא חלום ושכרון.

magy

New member
דודו, סוד קטן

יכול להיות שהשירים שלך , הצליחו לגרום לי לכתוב שוב????? כשאני רואה את השירים הרומנטיים שאתה כותב אליה......(היא אמיתית?) או שאתה סתם נהנה לכתוב לרוח? או שאתה אוהב לאהוב??????? ולא חשוב אם יש או אין אובייקט? אם אתה באמת אוהב, כיף לך...... הלב שלי עמוס/ 5.02 הלב שלי עמוס בעשן וכולסטרול והמזל שוב איבד ת כתובתי הקבועה הכבד שלי רווי משומנים ורעלים ואין לי, אין לי, טרמפ לאהבה ערה בלילות וישנה בבקרים עיניי נפוחות ושפתיי חרבות מגביהה גאיות ומכווצת הרים ולא מנסה לנחש את הבאות המוזה ברחה לי לסוף העולם שתשאר שם, השרמוטה, לא ארדוף אחריה מימוזה פרחה והצבעוני גם והמוסיקה, הו, המוסיקה איך שאני מתה עליה בכמה שורות, בלי השכל ומוסר בלי לחדש, או להגיד דבר מה חכם סתם בא לי לכתוב, אבל בעיקר לנסות מחדש ולהתחבר לעולם.

magy

New member
כל כך התאכזבת, בן ?

לא כולן זאבות, כלבות, ועוד סופרלטיבים.... תן לילד להנות באהבתו.........

חלילה לי.

אני, בעד אהבה. כשהיא הדדית. חיזור חד צדדי יביא לבחור, שברון לב..

magy

New member
וולקם דרלינג

כבר אמרה אודטה דנין פעם : "מכה אחת בטמבון, לא תוריד אותי מהכביש" וצדקה.

המכה השניה, מגי.

היא לא מכירה את הפורום. לא מודעת למתרחש כאן. והיא בכלל לא יודעת, שהיא כזאת. http://www.tapuz.co.il/TapuzForum/main/forumPage.asp?id=233

טל-יה

New member
זו פעם שניה

שאני רואה שירים כאלה?? אתה מזכיר לי את השיר של דויד בורזה "סגליות" אתה כותב כאן למישהי שהיא חלק פעיל בפורום. או סתם שנראה השראות בשירים בשירי האהבה שלך? בכל אופן הם משהו.... ואהבתי....

טל-יה

New member
אז תמשיך

יאללה תביא לנו עוד אחד.... עוד שיר... עוד מעט שבוע הספר נוציא ספר שירים...

דודו21

New member
מחלקים תמלוגים או שרק מוכרים../images/Emo140.gif

נכתב הבוקר בפורום אחר בתפוז עיניים דובשניות לך אהובתי ממתין סמוך לעץ הדעת בגנך פורחים לפתע בערבוביות גמורה, עץ חלומות ועץ הדעת, טוב ורע בו כשבאוויר ובעפר מטר של אש אמרת, גם אתה עוד תתחדש אך ידוע, בלבך שמחליף לי אז הסתכלי כלבך שהותרת בין שדות הצל ושדות האור נתיב אחד לא מסומן שרגלך לא עברה ותעבור במסע שלא נגמר בשעון החול יש זמן שאול לא לך זו הדרך שטוב בה ללכת רק במתנת אלוקים מבורכת את דרכך שומע אני ומקשיב ושוב אני לעצמי מכאיב ילדה גדולה מבינה את העולם אז מה אם יפה את מכולן?

למעלה