במה תרם לי הפורום???

במה תרם לי הפורום???

במה תרם לכם הפורום??? אם זה תמונות או ספוילרים, כתבות,השערות, או סתם מקום שכיף להיות בו... שרשרו לכאן

../images/Emo152.gifוואי... הפורום הזה תרם לי המו

המון*.... רובכם אנשים מאוד מאוד נחמדים שכיף לדבר איתם
המנהלים מנהלים טובים ונחמדים שיודעים איך לנהל (תתייחסו לזה כאל מחמאה, לא כאל התחנפות
) אני לא שומרת תמונות של השמינייה אבל אני יודעת יותר מהכתבות והסירטונים ומכל המידע שיש כאן
אבל הכי הכי? מקום שכיף להיות בו
. אתם לא מקללים הרבה, ואתם חבר'ה לעניין
בא לי לדבר איתכם במסנג'ר
חן(
)

chen010189

New member
יש לנו ועידה קבועה כל יום במסנג'ר

בדרך כלל הפעילים שם הם אני נעם שיר קובי אופיר תום נעה וכו'..... (מיכאל שהתחלתי לתקוע שם
) ליהי לאב הילי ולפעמים ברייר זורק כמה משפטים לא קשורים ונרדם לאורך כל השיחה שנתחיל לצרף גם אותך?

chen010189

New member
מעולה עכשיו גם את תיכנסי לפסיכו

אזהרה: במהלך הזהות שלך בועידה את תפתחי תא חדש במח שלך התא ייקרא "פסיכו-תא", זה הוא תא שיגרום לך לאבד את שפיותך לצמיתות.

chen010189

New member
חברים חדשים ולדבר עם הצוות והשחקנים

בזכות זה שאני בפורום והכרתי את גיורא נכנסתי לאולפנים ספוילרים לא בדיוק אפשר להגיד שהם תורמים, אולי סתם מפיגים ת'מתח
והאמת טוב שיש פורום בתפוז פה יותר כיף מהרשמי פה מדברים עם תובל, מאיה גיורא ודרור שם הכל מבולגן ומעפן ולפני שהייתי פה, הייתי שם

chen010189

New member
כי אני באמת לא מנהלת שם../images/Emo6.gif

אני צריכה לדבר עם רמי לפני

איך תרם לי הפורום???

טוב שאת שואלת.... הפורום זה אחד המקומות שהכי כיף לי להיות בהם!!!! כל יום איך שאני מגיעה מבית ספר אני נכנסת לפורום לפני שאני הולכת לישון אני נכנסת לפורום אחרי כל פרק אני טסה לפורום ובצדק!!! זה הפורום הכי כיפי ויפה שהייתי בו!!! כל האנשים פה בוגרים(כמעט), ואפשר לדבר תמיד ולדעת שיש עין קשבת... הפורום נותן לי תמונות, ספוילרים וכל מיני דברים שבזכותם אני לא רק המשוגעת על השמיניה בבית ספר שלי אלא גם המבינה הגדולה!!! כל בוקר מבקשים ממני ספוילרים שאני מקבלת רק בזכות הפורום(ואני נותנת קרדיט) זה לא כמו הפורום בערוץ הילדים שכל הודעה שניה זה: "אדם כוסון על!" אפשר לדבר פה על דברים רציניים ולדבר עם מאיה,תובל,גיורא,דרור.... אז סליחה על המגילה אבל הייתי חייבת להגיד את זה... ורק שתדעו שזאת לא התחנפות(לכל מי שחושב ככה)

נזכרתי בעוד משהו...

הפכתי בכיתה שלי למנתחת של הסדרה... ילדים בכיתה שלי לא מבינים שליאת ביין היא אחלה שחקנית, שהמוזיקת רקע בסיום אתמול הוסיפה מאוד!!!! ושדגנית לא מכוערת...

למעלה