במה צ'יפרו אתכם?

במה צ'יפרו אתכם?

הרבה מכם עובדים בחברות גדולות שידועות (?) בדאגה לעובדים ומקיימות מדי כמה זמן ימי כיף וגיבוש. איזה כאלה עברתם? פשוט אני בצבא, ורוצה הצעות להעלות למפקדים שלי, לחצי יום או יום כיף.. עדיף באזור המרכז,
משהו שמתאים לצעירים אבל גם לקצת יותר מבוגרים (נגדים, ואנשי קבע מבוגרים) וכמובן בגלל שזה צבא - לא יקר מדי...
אז... מה עשו לכם? לאן הוציאו אתכם?
חשבתי על קארטינג אבל אין לי מושג כמה עולה, פיינטבול קצת יקר זה 80 ש"ח, פארק מים היינו לפני כמה חודשים, על האש אפשהו- קצת קשה לארגן... תודה רבה

נשמע מגניב...! מה עושים בו?

כמה זה עולה למשתתף? ויותר חשוב- את מכירה חברה אמינה שעשתה את זה? (אני מפחדת ליצור קשר ולקבוע עם חברה שתדפוק ברז...) תודה

Oיון

New member
כמה התקציב?

יש אלף דברים שאפשר לעשות: להזמין מתקנים מעין בריכה ולמלא אותה במים ולעשות משיכת חבל שהקבוצה המפסידה נופלת לבריכה, כדורגל מאולתר בסגנון "מונידאל", באולינג, מרוץ שליחים משודרג, (עם מכשולים בדרך) וכדומה..

אזרח111

New member
"כדורגל בסגנון מונדיאל" חחחחחחח

רק אישה יכולה להגיד כזה דבר

Oיון

New member
למה.. מה? ראיתי את זה בטעם העיר

באו כל מיני מדינות ועשו משחקים.. והיו מעודדות, ושיתפו גם בנות.. זה נחמד!

הכל תלוי בכמות היצירתיות שלך

לא צריך חברה לארגן הכל כשאפשר לעשות הכל בעצמכם. לקנות צ'ופרים לכל המשתתפים (לדוגמא להפיק חולצות בעלות של כ-20 שח לחולצה, גביעים למשתתפים ומדליות) לחלק את כולם לקבוצות על פי מאפיין מסויים (תפקיד מסויים או כל דבר אחר) ואז פשוט בונים תחרות שבה משחקות הקבוצות אחת נגד השניה עד שקבוצה מסויימת מנצחת. משיכת החבל שסיוון הציעה היא רק דוגמא אחת. ניתן גם לארגן רשת כדורעף ולהתחרות בכך. הכל תלוי בכמה דימיון יש לך. עכשיו מספיק חם כדי לעשות את הכל בחוץ על הדשא.

עוד שבוע וקצת כולנו

טסים שלושה ימים לטורקיה למלון ***** כוכבים all included. אחלה צ'ופר לא?

fairy in chains

New member
עכשיו כל חודש מנסים לארגן משהו

שמעתי שלפני שהצטרפתי עשו טיול לגולן- "סיור שלג" וקארטינג מאז היה מיני גולף, מסיבה על גג הבניין עם קריוקי, ברביקיו עם בר פתוח ועוד מעט יהיה פיקניק (שאותו אנצל כדי להפרד רשמית מכולם... שנה וחצי בשירות לקוחות- הספיק לי!)

למעלה