במה פשעתי?

במה פשעתי?

אני לא יודע למה אין לי חברים. אני לא מכוער כל כך, לא מניאק, מצחיק, חכם, וידידותי, משום מה אין לי ממש חברים טובים, כאלה שיעזרו לי כשתהיה לי בעיה. עד עכשיו זה בסדר, יחסים ידידותיים נטו של אפשרות איכשהו להסתדר, משום מה, איזה אידיוט אחד בבית ספר החליט שמכיוון שאין לי חברים טובים, פשעתי במשהו. "איזה ילד חוצפן ומוזר אתה, איך לך חברים?" ילד נזלת מטומטם, סתום את הפה בבקשה, זה שמהרגע שנולדת קיבלת את כל מה שאתה רוצה, למה אתה חייב להיטפל אליי? אתה חושב שאני לא יודע שאין לי חברים? אתה חייב להזכיר לי את זה? הוא גם הולך ומפיץ את זה סתם ככה, "רואים את הילד הזה שם? חחח, אין לו חברים, חה חה חה" מהיום הפסקתי להאמין באלוהים, לך תזדיין עם כל הכבוד, אלוהים אמיתי לא היה בורא ערסים, ולא היה נותן יד לאי צדק הזה שדווקא לנער שלא קיבל כלום בחיים שלו אין חברים, ודווקא לצפוני המסריח הזה יש. אומרים שבלי רע אין טוב, אבל אני שמתי לב בזמן האחרון שיש רק רע. תחשוב על זה.

היי

קודם כל מה זה ערסים ? וחברים מי צריך בכלל צריך אחד או שתיים טובים וחוץ מי זה כל תחנה בחיים שלך תתן לך אופציה להכיר כל מיני סוגי אנשים מהם בחר לך ...

כנס רגע

מה שאתה זורע אתה קוצר כמו שאומרים... ואל תאשים את אלוהים והאנשים סביבך על תפיסת העולם הדפוקה שלך

riki23

New member
לא קשור

לפעמים אנו נותנים את הכל את הנשמה ואת הלב ואנשים יודעים רק לקבל, הם לא יודעים להעריך, להחזיר , הם יודעים רק לנצל. גם לי אין חברים, פעם היו לי חברות שידעו לקבל את עזרתי, אבל משום מה כשהייתי צריכה משהו מהן תמיד היו נעלמות, לכן החלטתי לנתק קשרים, לא צריך חברים כאלו, אני משקיעה בעצמי- ואני שלמה עם עצמי, כי נפגעתי חזק מהמין האנושי.

T01

New member
חברים דו"צ

אני מבינה את התסכול, מבינד את הכאב, רק דבר אחד לא הצלחתי להבין, מתי הפעם האחרונה שהושטת יד לעזרה? מתי לאחרונה עשית משהו טוב בשביל משהו לא בגלל חובה?. אנחנו חיים בעולם ציני של "מגיע לי", רוצה חבר? תתחיל ע"י זה שתהיה חבר של משהו אחר! ואלוהים, לא מתעסק לנו בחברים! שנה טובה ומחוייכת לך

riki23

New member
עשיתי המון

לצערי ומאוד התאכזבתי, כשהייתי תלמידה לקראת בגרויות עזרתי לכולם, כשהייתי סטודנטית- גם, בעבוהד ואנשים ידעו רק לנצל. אז לפני שאת שופטת על סמך מידע חלקי תחשבי קצת, יש אנשים כאלו שנותנים יותר מדי ובסוף נשארים מנוצלים. עדיף לא לתת ולא לעשות, אני שלמה אם זה. אני לא עושה ובשבילי לא עושים, אני לא פראיירית.

למעלה