במה להתמקד

tykoosh

New member
במה להתמקד

שלום! אני בן 30 למדתי בעבר הנדסאי תעו"נ אך לא עסקתי בתחום. כיום אני עובד כחשב שכר בכיר (עשיתי קורס בעבר) בחברה שכן יש בה פוטנציאל להתקדם. אינני רוצה להמשיך בתחום החשבות שכר כל הזמן אני מעוניים להתקדם וללמוד. תחום שיכול לקדם אותי הוא מערכות מידע. הדבר דורש כמובן לימוד תואר בתחום הזה אך חששותי גדולות מכוח לבצע. אני נשוי ויש לי ילד החשש מללמוד את זה ולהחסיר שעות בעבודה קצת ואולי אני לא אתקדם כל זה משפיעים על ההחלטה איך מתמודדים עם כזאת סיטואציה? מה כן כדאי לעשות או מה כן כדאי ללמוד? המקום שאני נמצא הוא גוף שמטמיע מערכות שכר.

השאלה היא...

מה אתה רוצה? יש קושי ובילבול לבחור כשאנחנו לא יודעים מה אנחנו רוצים על אף שקידום עומד לנגד עינך אולי זה לא מספיק לקבל החלטה שכזו?! ואז טבעי שיבואו חששות אם מערכות מידע זה מה שאתה רוצה אין סיבה לא ללמוד אותו ואז קל גם לעמוד בפני החששות כי תעשה משהו שאתה אוהב שנית אם קשה לך להתחייב על הזמן של התואר אפשר לשקול אולי תחום של תכנות שלוקח ממה שידוע לי כשנה להתמחות בו ומה לגבי תפקידים אחרים בחברות אחרות בתחום שלמדת? האם חקרת את אפשרויות הקידום במקומות אחרים? שוב חשוב לדעת מה אתה רוצה... אתה יכול לחקור את התחום של מערכות מידע או תחום אחר, תקרא עליהם תלמד מאנשים שלמדו מה האפשרויות שם אני מאמינה שאם תמצא משהו שאתה אוהב תאמין שתוכל להתקדם וכמובן תחקור את אפשרויות הקידום וההצלחה בתחום יהיה קל יותר לשלם את המחירים (קיצוץ קל בשעות לתקופה מסויימת לא צריך להיות כזה כבד במקרה שכזה) בייחוד כי תבין שזה זמני מקווה שזה תורם אם תרצה תוכל לחדד את הרצון שלך כדי שיהיה קל יותר לכוון אותך בהצלחה,

למעלה