במה לדעתכם

במה לדעתכם

מאלפוי ,הארי ,רון ,הרמיוני ,גיני ,לונה ,נוויל ,קראב ,גויל ,התאומות פאטיל ,שיימוס ודין יעבדו שיהיו גדולים?

אופס...

הייתי צריכה לשים את זה בשאלות ונצלשים...

את מסתמכת על ההנחה המוטעית ש

הם יגיעו להיות גדולים.. אבל נניח שכן אז.. מאלפוי - מנהל בית הספר דורמשטרנג הארי - ראש לשכת ההילאים במשרד הקסמים רון - עוזר זוטר לשר :p הרמיוני - ראש הלשכה לאכיפת זכויות המיעוטים הקסומים במשרד הקסמים קראב וגויל - שומרים בכניסה לחדר של מאלפוי התאומות פאטיל - מורות בבית הספר הוגוורטס לכישוף ולקוסמות שיימוס - מרפא בבי"ח מנגו למחלות ופציעות של קוסמים דין - מורה להמכ"ה בהוגוורטס ג'יני - שרת הקסמים לונה - עורכת עיתון "הפקפקן" נוויל - מנהל ביה"ס הוגוורטס לכישוף ולקוסמות

אני חושבת כמוך אבל

שנויל יהיה מרפא בקדוש מנגו ושהתאומות פאטיל יעבדו בסימטת דיאגון עם מדאם מלקין

חרבביש

New member
אני! אני! אני! אני! אני! אני../images/Emo70.gif

מאלפוי- שר הקסמים, אלא מה? הארי- אדון האופל הבא. רון- מלכת אנגליה. הרמיוני- אישתו של רון. ג'יני- אישתי
לונה- הפקפקן (שימו לב- הפקפקן, לא העורכת.) נוויל- מורה לגילוי עתידות. קראב- מורה לשיקויים. גויל- תלמיד בהוגוורטס... פאדמה פאטיל- מדבבת סדרות יפניות בcartoon network. פרוואטי פאטיל- מובטלת. שיימוס- שחקן כדורסל. דין- מוכר גלידות בלונה פארקים.

חרבביש

New member
תודה! *מוחמא*

אני אוהב שטויות. וכשיש לי התפרצות אי אפשר לעצור אותי, מרוב שטויות.

אמממ..

מאלפוי - עובד בחנות בורגין ובארקס. הארי - הילאי רון - מנקה רחובות הרמיוני - היא תמציא איזה לחש או משהו, תמכור את הרעיון, תרוויח מיליונים ולא תצטרך לעבוד
ג'יני - גיטריסטית באיזו להקה שהיא תקים.. אולי סולנית.. לונה - כתבת ב"פקפקן" נוויל - מובטל קראב - רואה חשבון.. התאומות פאטיל - פקידות במס הכנסה שיימוס - גיטריסט בלהקה של ג'יני דין - קלידן בלהקה של ג'יני יצא לי חרא

חרבביש

New member
תנסי שוב, והפעם אל תמהרי.

תלכי יותר רחוק. תחשבי על מקצוע, ואז תחליטי למי הוא מתאים.

skaramoosh

New member
שלי../images/Emo29.gifירח|

מאלפוי: הוא לא יעבוד, יש לו מספיק כסף מאבא שלו ומקסימום הוא יוכל לסחוט אנשים. הארי: הוא לא יהיה גדול. רון: מוכר בחנות בסימטת דיאגון הרמיוני: ספרנית ג'יני: ציירת לונה: מדענית (אבל הזוייה) נוויל: קוסם תחזוקה במשרד הקסמים קראב: שומר ראש של מישהו גויל:מוציא להורג של חיות פלא פושעות פרוואטי פאטיל: כוכבת פופ פדמה פאטיל: רקדנית רקע שיימוס: מאמן כדורגל ומתנדב באיגי דין: צלם מקצועי
מה אתם רוצים נגמרו לי הרעיונות

nateli92

New member
אני אנסה ../images/Emo8.gif

מאלפוי- זמר קאנטרי
הארי- הילאי
רון- שחקן קווידיץ' (שומר) הרמיוני- מורה בהוגוורטס, ובסופי שבוע עוזרת בית (במסגרת פעילות באלרג"ה) ג'יני- הילאית לונה- זמרת בלהקת רוק- השנורקקים פחוסי התחת נוויל- מורה לתורת הצמחים בהוגוורטס. קראב וגויל- בעלי מאפייה של מאפים דלי שומן בהוגסמיד
התאומות פאטיל- בעלות בוטיק בגדים אופנתי בסימטת דיאגון- "פאטיל-פאטיל" (כמו בייגל-בייגל
) שיימוס- טרוריסט
ודין- מובטל.

למעלה