במה אתם מאמינים?

במה אתם מאמינים?

במשך שנים אמרו לכם שאם באמת תאמינו במשהו אז הוא יקרה. כל סיפורי הכאב שנכתבו היום ואתמול של נעל יד ובלאונט הזכירו לי סיפור ב א מ ת מפחיד. לפני חמש שנים במדינת אריזונה שבארה``ב הלך אדם לרופא והתלונן על כאבים קלים בזרוע שמאל הרופא שבדק אותו לקח אותו ברצינות ועשה לו את כל אחד ואחד מהבדיקות הקשורות, כמובן ששום דבר לא נמצא. באותו זמן הזרוע נראתה רגיל. לא נפוחה ולא אדומה. כעבור שבועיים חזר שוב האדם הזה לרופא והזרוע שלו התנפחה באופן רציני ונעשתה אדומה . הבדיקות שוב הראו שהכל כשורה. כך עברו שישה וחצי חודשיים. שבהם האדם חזר שוב שוב לבית החולים. במשך הזמן מצב הכתף שלו החמיר בצורה נוראה - אך עדיים לא מצאו כלום ומבחינת הרופאים הוא היה היפוכונדר ממוצוע עד שבשלב מסויים זה היה כל כך נורא שהם נאלצו לתת לו כדורי אנטיביוטיקה ופלציבו. כמובן ששום דבר לא עזר. זה רק הלך והחמיר עד שלבסוף הוא נפטר. כמובן שלאף אחד לא היה מושג, אפילו פרופסורים שבדקו אותו לא מצאו כלום. בנתיחת הגופה שלאחר המוות גם לא נמצא כלום. אדם מת ממשהו בכתף שלאף אחד אין מושג מהו. ישנם שתי תאוריות מה הרג אותו: 1. הידיעה שיש לו משהו בזרוע הכניסה אותו למצב של כאבים שהתפתח.מומחים אפילו הוכיחו שקיים קשר בין בריאות למחשב , כמו לדוגמאת אותם שבטים שיכולים ללכת על אבנים לוהטות ללא שום כוויה לאחר ש ח ש ב ו שהם יכולים והכניסו את עצמם למין טראנס. 2. שהוא נרצח. יש טענות שקיים חומר שהוא פי 250 יותר קטלני מציאניד החומר הכי קטלני הידוע היום ויש הוכחות שבעזרת חומר זה חוסלו כל מיני אנשים שפגעו בביטחון מדינות בשנות ה-60 כמות מזערית ממנו בתוך כדור בקוטר של מיקרו מילימטר יכולה להרוג תוך זמן רב ואינה ניתנת לאיתור לגמרי, אך כמובן אף אחד לא ראה את החומר הזה או יודע מה הוא, רק כמה מקרים מתועדים בארכיון של משטרת אנגליה. במה אתם מאמינים??

Black Star

New member
מטבוחה!!!

טוב, זה מה שקורה כשאין לי כותרת. בכל מקרה, אני מאמינה בשניהם... בסיפור הספציפי הזה, נשמע לי יותר הגיוני הקטע עם החומר הקטלני- אם זה אכן נכון שהוא קיים. עניין השכנוע העצמי נראה לי נכון בהחלט, אך יותר לקטע של להתעלם מכאב או לא להרגיש אותו, ולא לכיוון ההפוך... אבל זה סתם כי לא נשמע לי הגיוני שזרוע תתנפח וכו` רק מהיפוכונדריה, חמורה ככל שתהיה... בחיים לא שמעתי את הקטע עם החומר המסוכן הזה... וואלה דווקא מעניין :) יעל. Immerse your soul in love --

V. Ghost

New member
כוחו של תת המודע/גוזף מרפי

ספר מעניין ,בכמה מקרים הוכיח את עצמו כנכון גם כלפיי ועוד מקרים שאני מכיר מקרוב ודבר אחר זה קשור לנושא Visble Ghost

יד מפלסטיק!!!

כן, כן!! אני בטוחה! אנערף מה עובר עליי, פשוט שעשע אותי שבלאונט היה בטוח שהוא הולך לקבל רגל מפלסטיק, אפילו שזה רק תיאור. יחי איברי הפלסטיק.

רותם ג

New member
האמת ש..

גם שאני רוצה להישאר בבית אז אני משקרת שאני לא מרגישה טוב ואז גם משום מה המזל משחק לטובתי ויש לי איזה 38/9 מעלות חום אבל עד מוות שמע ישראל זה באמת מפחיד!

goldy

New member
בי, בעצמי, באנוכי ובפיצול שלי

תמיד יש שמועות, והחומר הזה היה מתגלה מתישהוא, אפילו אנשים שנפטרו כתוצאה מחומרים מסויימים באזור 51 נותחו לאחר המוות ובגופם נתגלו חומרים רעילים הידועים לאדם, שמסיבה כלשהיא פשוט לא אובחנו, וניתן היה לטפל בהם. ובקשר לחומר ``ההורג תוך זמן קצר, קטלני פי 250 מציאניד``: כדי שלחומר תהיה השפעה כלשהיא כמות מסויימת ממנו חייבת להשאר בגוף! מה שאתה מתאר אינו נשמע הגיוני. אומנם פותח רעל קטלני במעבדות שפחות מ1 CC יכול להרוג כ10 אנשים (וזאת עובדה בדוקה, שכחתי את שמו) אבל חוץ מזה אין רעל קטלני יותר.

בלאונט

New member
חומר ירוק, דביק ותוסס

אתם שוכחים שלפני מספר חודשים (או שנים), המוסד נכשל באחת המשימות שבה הוא טפטף חומר לתוך אוזנו של ``קורבן`` במלך שנתו. המחקר שנעשה על אותו חומר, שכבר היה ספוג בשעווה של אותה מטרה (ירוק דביק ותוסס), לא הראה שום סממנים לחומר קטלני או מסוכן - אז למה המוסד מטפטף טיפות לאוזניים של אנשים? אהה, בטוח זה עושה משהו, וגם כשפרופסורים לכימיה מקבלים את זה הם עלולים לתהות במה מדובר.

נשקים שלא מהעולם הזה...

ואם כבר בנשקים יעילים ביותר אנו דנים, אני לא יכול שלא להגיב על האירועים שעברתי היום: כן, כמו כל שכבת יב` לקחו אותנו היום ל``יום חילות``. לבקו``ם בתל-השומר. נחמד מאד, עלי לציין, ממש חומר למחשבה. תיאור כללי: המקום פתוח ונראה כמו יריד בלונה-פארק כשיש מעין ביתנים מסביב לרחבה גדולה ופתוחה באמצע, שמחולקים לפי חילות. ברחבה מפוזרים כל מיני נשקים מיוחדים שישר גורמים לכולנו לחייך בהנאה מספקת... אז בביתן של חיל שריון הנציג של החיל (שריוניסט בשר ודם), מקבל אותנו ומאחוריו אהובתו הנצחית (לימים גם אהובתי) -מרכבה 3. אומר משהו? תיכף יגיד. חבר`ה, מדובר בספינת מדבר. לא, בעצם סטיל מדבר. שוקל דיי הרבה, נפח מנוע שנמדד בעשרות אלפי סמ``ק, וזה רק הנתונים היבשים. יש לו טווח פגיעה של 4 ק``מ, מהירות ממוצעת של 60 קמ``ש תוך אדישות מלכותית לתנאי שטח גבעתיים, ולאבני בזלת בגובה של בנאדם לפחות. פגזים נגד אוייבים חי``רניקים: נפתחים לעשרות אלפי מסמרים כחמישים מטר לפני המטרה ופשוט משפדים כל אנוש שרדיוס חמישים המטרים. טילים מונחים ליירוט מטרות נעות, טוטח פגזים של 900 לדקה שמוחק כל מה שנקרה לדרכו. פגזי עשן, רימוני יד, ושתי עמדות ירייה מהטנק. ראיית לילה, מגנים שעשויים מסגסוגת סודית ביותר, מערכות הגנה מתוחכמות ביותר, שמונעות ברוב המקרים פגיעות של טילים נגד טנקים. תיאור יבש של התקפה על צוות מיירט טנקים: הטנק מזהה את המקור- יורה פגזים לכיוון וגורם למנוסת החיילים, שמים גז, משיגים אותם- דורסים אותם וזורקים רימונים לגופות לוודא חיסול. פרוצידורה פשוטה. המצאה ישראלית כחול לבן. איזה כיף... סטיתי מהנושא? יופי... אני שיריוניסט נראה אותכם מתחילים איתי.... סתאם אני חיל האויר בינתיים. נראה לאן אני אגיע פה. פושע.

תגובה

ההנחה שלך שגוייה. ישנם חומרים שנספגים בדם ואז גורמים לנזקים. מצרו רמות חריגות של כל מיני דברים על העור שלו , אבל כל אלה היו תגובות כימיות למשהו. המשהו הזה היה בכמות כל כך מינמלית ויכול להיות שנספג בדם שהוא לא היה ניתן לאיתור. נסה לאתר אחד מיליגרם ב- 80 ליטר. ועוד לאחר שחלק מכלך נספג והתפרק.

area 51

New member
אני חושב...

אני חושב שהסיפור הזה יכול להיות נכון. כיום אין לנו, לאזרחי ם הפשוטים, שום שמץ של מושג לגבי מה שקורה בטכנולוגיה הצבאית. יש כל כך הרבה נשקים שאין לנו מושג מהם, שבאמת יכול להיות שזה נכון. אני רק מקווה שלא...

MajoR_ToM

New member
אני חושב שזה אפשרי

למה לא ? אני מאמין שזה ניגרם מאמונה עצמית חזקה . כמובן שצריך להיות ממש אידיוט בשביל לאהאמין לזה שיש לך משהו ביד עד כדי שזה יהרוג אותך .... אבל .... אני גם חובב מושבע של תאוריות של קונספירציות מרושעות .... חה

למעלה