במה אני טובה?

אמאלי

New member
במה אני טובה?

שלום אמיר !! קראתי חלק ממאמריך, ובין השאר קראתי על אסטרטגיית שינוי קריירה, ובה אתה מציע לחשוב על הדברים שאני טובה בהם. ובכן , חשבתי וחשבתי, ולא מצאתי במה אני טובה במיוחד, האם יכול להיות שאדם הוא לוא דוקא טוב במיוחד בתחום ספציפי , אלא קצת יותר מהממוצע בכמה תחומים? בקיצור האם תוכל לעזור לי במציאת דרך התמקדות בתחום? תודה

את תגלי

מכירה את המשפט שמורות אומרות להורים בסיכום שליש : לילד יש פונציאל . . . אבל . . . ילד מקסים . . . . אם הוא רק היה יודע לשבת . . . אתמול בשיעור הוא אמר דבר כל כך יפה . . . מכירה ? זה נקרא בספרות המקצועית underachiver או בעברית תת-משיג מה חוסם אותנו מלהוציא לאור את היכולות שלנו ? מה מקשה עלינו לראות את הכוחות שלנו ? ההתחלה של התהליך היא בעבודת התבוננות רגשית, שם אנחנו מגלים את השיחה האמיתית שלנו עם עצמנו, שם אנחנו מתחילים לחבור לאני האוטנטי והוא מכוון אותנו לדעת את הכוחות. המילה ממוצע שייכת למגרש אחר, להשוואה בין אנשים, לדרוג, לא זאת השפה הפנימית. תבחרי בכל דרך אבל הכירי את הרגשות של עצמך, השאר ינבע משם. יום טוב אמיר

אמאלי

New member
O.K

כן , המילה ממוצע שייכת לתחום בו אני עוסקת עכשיו , ואשר אינו מתאים לי כלל. אני מקווה שאצליח למצוא את הדרך, בנתיים אני מאד "מתפזרת"... תודה על תשובתך

למעלה