במבי מצאתי את מקום מרעך הטבעי ^_^ במביבמביבמב
S slallum New member 3/4/05 #2 ../images/Emo6.gif אז מה קורה אנשים? יש חדש? לי יש גיטרה חשמלית חדשה, ברוך השם
S slallum New member 5/4/05 #17 שחור + לבן היא יותר גבוהה ממה שהיא נראית פה, פשוט השענתי אותה ;] ולא, אין לי מושג איך לקרוא לה:S אני מחפש משהו בסביבות טימור אולי טימור ג'וניור?
שחור + לבן היא יותר גבוהה ממה שהיא נראית פה, פשוט השענתי אותה ;] ולא, אין לי מושג איך לקרוא לה:S אני מחפש משהו בסביבות טימור אולי טימור ג'וניור?
ק קרניjack New member 5/4/05 #18 היא יפה...יש לי ולאח שלי שני שמות לגיטרה- בילי וג'וני באבא....נשמע מוזר חחחח מה זה טימור?
S slallum New member 6/4/05 #19 זה מהשיר הידוע (רק לי ולחברים שלי) "טימור תאכל חזיר" והוא הולך ככה: טימור, תאכל חזיר! תאכל חזיר! טימור, תאכל חזיר! תאכל חזיר! טימור, תאכל חזיר, תאכל חזיייייררר!
זה מהשיר הידוע (רק לי ולחברים שלי) "טימור תאכל חזיר" והוא הולך ככה: טימור, תאכל חזיר! תאכל חזיר! טימור, תאכל חזיר! תאכל חזיר! טימור, תאכל חזיר, תאכל חזיייייררר!
T Tinkerblack New member 3/4/05 #4 אני מכירה מישהו בשם עופר בן 17 שכל חבריו זה כבר כמה שנים קוראים לו במבי האם מצאנו לו אח תאום? גם הואמדבר הרבה שטויות
אני מכירה מישהו בשם עופר בן 17 שכל חבריו זה כבר כמה שנים קוראים לו במבי האם מצאנו לו אח תאום? גם הואמדבר הרבה שטויות
ק קטרפי New member 3/4/05 #7 צב"ר!!!../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif
צב"ר!!!../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif
מ מורן 1986 New member 4/4/05 #11 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif