במבט לאחור...

s h i r k u s h

New member
במבט לאחור... ../images/Emo152.gif

מה הייתם משנים בזוגיות שלכם בתחילתה
מה הדברים שבמהלך הקשר שלכם הכי הפריעו לכם בבן/ת זוג
מתי הרגשתם באמת זוג ומדוע דווקא בנקודה זו

אממממ מה הייתי משנה?

בהתחלה ברור שלכל אחד היו את הרגלי החיים שלו, הבאלגן שלו וכו... הערתי כמה הערות לגבי איך שאני אוהבת שהבית מסודר, ולגבי המגבות אחרי המקלחת, איך הכלים יראו בקיצור כל סידורי הבית וזהו הוא בסך הכל מר נוח כאמור. הדברים שהפריעו לי במהלך הקשר? אני חושבת שכלום לא הפריע לי במיוחד, אני באה ממערכות יחסים לא כל כך טובות וכל הזמן השוותי את יוסי אליהם כל מה שעיצבן אותי במערכות יחסים עשיתי ליוסי
. הרגשתי שאנחנו זוג כשנשארתי לשון לילה אחד אצלו אחרי ששתינו יותר מידי נרדמתי עם הבגדים והוא התעורר יחד איתי כי הייתי לחוצה ללכת הביתה הוא הכין לי קפה והיה כל כך נחמד שבצהריים הייתי כבר מתה להיות איתו שוב.

הנה אני עונה

- לא חושבת שהייתי משנה משהו מתחילת הקשר - מה מפריע לי בבן הזוג - יש משהו אחד, אני היום אדם רוחני והוא ממש פחות ולא מאמין בזה (מדיטציה, דמיון מודרך, הילינג וכיוצ"ב) - מתי הרגשנו זוג? כשנולד הבן הראשון, איך שהוא יצא המבט אחד בשני עשה מין קשר שהיא אפשר להתיר אותו באדי

Tully Is Here

New member
אצלנו

לא הייתי משנה כלום. אולי רק את הצורה שבה היינו רבם בהתחלה, קצת ממתנת... הכי הפריעו לי העישונים שלו למניהםש נגמרו כליל וכשרק עברנו לפה כל הזמן החברים שלו היו לנו בורידים וטלפונים אין סופיים ושיגע אותי שאין לו שקט רק לעצמנו וגם זה נרגע. ואין לי שמץ של מושג מתי באמת הרגשתי זוג. זה היה טבעי מתחילת הקשר

g u r a

New member
הייתי משנה בהחלט את כל ההתחלה

שלנו.. היה לי מאוד קשה להכנס לקשר איתו בגלל משקעים מהעבר. רציתי לשנות את העולם- ואותו. והיום- נרגעתי,התמתנתי,ולמדתי להעריך אותו בשל מה שהוא. ובעיקר- למדתי לקבל אותו מבלי להשקיע אנרגיות בנסיון לשנות אותו. מתי הרגשתי שאנחנו זוג,אולי בלידת הילד הראשון..לא בטוחה.. אבל בלידה האחרונה של הגורון- הוא בכה! והרגשתי אליו חיבור שמעולם לא הרגשתי לפני..אולי בגלל הבשלות,והזוגיות שהשתנתה והשתפרה לפני ההחלטה להכנס להריון.

ענתי 10

New member
לא יודעת לגבי 2 האחרונים.

אין משהו שממש מפריע או הפריע לי בקשר
וגם לא יכולה להצביע על נקודה מסויימת. איך שהוא תמיד היינו זוג. ולגבי ההתחלה - הייתי מרגילה אותו לעזור לי יותר בבית.

למעלה