במבחנים של הKLE

akuo9

New member
במבחנים של הKLE

כל הזמן מזכירים את הפרקטיות והשימושיות שלו. לצורך הענין פרקטי זה :לא תחזוקה יקרה ,נוח בעיר ועדיין אפשרי לצאת מידי פעם מחוץ לעיר. חוץ מהKLE יש עוד אופנוע שנותן תמורה כזאת יחסית למחיר שלו?(אופנוע ולא קטנוע) חשבתי על DRZ SM אבל נראה לי לא נוח בבין עירוני. יש עוד?

shayvilk

New member
בתור מישהו שרכש DRZ SM, אחלה כלי...

בתור כלי עירוני וכלי בין עירוני קצר הוא כלי מדהים... לבין עירוני ארוך קצת חסר כוח (הוא משייט 110-120 בכיף ויכול גם להגיע ל160) אבל מרגישים שזה לא התחום שלו. אם זה מעבר ל60-70 ק"מ ביום ואין לך שאיפות סופרמוטו, הייתי בוחר כלי אחר. אם אתה רוצה כלי מגניב לאללה עם יכולות טכניות גבוהות ואפשרות להכנס למסלול, זה הכלי בשבילך.

akuo9

New member
לפי פול גז DRZ SM 450

מתוכנן להיות מוצג בתחילת 2009 . כמה ה 50 סמ"ק הנוספים יהיו משמעותיים?מבחינת כוח סוס הוא יתקרב ל 50 ?כי אם כן גם בין עירוני יעשה בכיף . מענין מה יהיה מחירו...

kangal

New member
כמו שהציעו לי

את תעצור את נשימתך לגבי ה 450. לא בטוח שהוא יוצא, לא בטוח שהוא יגיע ארצה, לא בטוח אם יהיו לו מחלות ילדות, כן חושדים כי הוא לא יהיה דומה לדרוזי המוכר. XF , רוצה

akuo9

New member
אני חושב שלזה התכונו

אבל הבנתי שיהיה גם גירסת SM

shayvilk

New member
במהלך 2009 אמור לצאת DRZ חדש שימכר כ2010

הוא אמור להיות גרסא דושית לRM-Z שהוא אופנוע מוטוקרוס. זה מה שאני הבנתי מנציגי עופר אבניר... וזה גם מה שנראה בשטח נכון להרגע.

gerber

New member
לי הייתה התלבטות בין הXF לKLE

אבל קנגל (בדיוק החלפתי צמיגים ורכבתי היום ואני מאוהב באופנוע שלי)לא היה בטוח אם הוא רוצה למכור בזמנו ... אז קניתי KLE שגם הוא טוב ....אבל לא מצויין. לטובת הKLE לפי דעתי זה שיש לו שני צילינדרים-תמיד נראה לי שזה עדיף על אחד גדול. לטובת הXF קליל יותר (לפחות בהרגשה) ונותן הרבה יותר אופציות להינות,מיגון רוח עדיף.

למעלה