במבה וטיגר..

במבה וטיגר..../images/Emo13.gif

מזמן רציתי לשים פה תתמונות של במבה וטיגר,במבה בת שנה והיא אצלנו שבועיים בערך,טיגר בן חמש והוא אצלנו כבר כמה שנים. זאת תמונה של שניהם

יש לי בעיה בקשר לבמבה...

היא עדיין עושה פיפי כל פעם שהיא נכנסת אלי לחדר (רק אצלי בחדר). אפילו אחרי שהיא חוזרת מטיול
והתמונה הזאת לא הכי מחמיאה לה..
זה אחרי שטיגר ליקק לה את הפנים

אנחנו חושבים..

לתת לבמבה להמליט גורים פעם אחת לפני שנעקר אותה,שמענו על הרבה שרוצים כלבים קטנים,היא גם גיזעית,כדאי? מאיזה גיל כלבה יכולה להכנס להריון? ואיפה אפשר למצוא דקל גיזעי?

bimbo.

New member
הם נהדרים! ובמבה נראית כאילו

היא אומרת "תראו כמה אני חמודה. אל תכעסו עלי על שאני עושה פיפי".

lilithmm

New member
הם פשוט מדהימים הפשושים../images/Emo70.gif

מתוקים מאוד החברים שלך
אסור לך לתת לבמבה להשתין לך בחדר. ברגע שהיא נכנסת תגשי אליה, וברגע שאת רואה שהיא נעמדת בתנוחת השתנה, הרימי אותה תוך כדי. בחוץ כשהיא משתינה אמרי לה "פיפי טובה" ותני לה צ'ופר. אם את רוצה לתת לבמבה להמליט, עשי זאת רק דרך החוג. אני מצרפת לך מאמר על יתרונות העיקור לכלבות. כמוכן, אם כן החלטת לתת לבמבה להמליט, כדאי שתלכי קודם להסגר עירוני, ותראי כמה כלבים עצובים ומסכנים יש שם, וכולם נמצאים בסכנת הרדמה ומחכים לבית. יש המון תחשים גזעיים למסירה, וגם אותם מרדימים בגלל שאף אחד לא רוצה אותם. אנשים רוצים גורים, וכשהכלב גדל או שנמאס לילדים ממנו, פשוט זורקים אותו. חבל שהגורים של במבה יסבלו. נראה לי שלא יהיה לך קל להפריד את במבה מהגורים שלה. בהצלחה

Lisias

New member
גם לכלבה שלי קוראים במבה !

אבל היא גולדן רטריוור עם לברדור... והיא בת 11 חודשים. סתם רציתי לציין :)

mickey15

New member
איזה מתוקים!!!

אפשר גם למנוע ממנה לעשות פיפי בעזרת שיטת העתונים... זה יכול להיות רעיון טוב!

למעלה