במאקו יש שמועה שאינה ובר שבו מהגמר מחוייכות

רוקסין

New member
במאקו יש שמועה שאינה ובר שבו מהגמר מחוייכות

האם זה אומר שהן הגיעו לגמר? ואולי זה אומר אף יותר מזה, שהן הזוכות? הלוואי.
אוף, המתח הזה הורג, מה אני אעשה עד מחר בערב?

ny22

New member
מנהל
לצערי
- אני לא הכי רוצה שהן יזכו - אבל..

אלו רק שמועות... יכול להיות שסתם הפיצו את זה. אם הן יזכו אני אשמח בשבילן, אבל אני ממש הייתי שמח לראות את האחים זוכים או את עקיבא וענהאל...

ny22

New member
מנהל
אבלך בהחלט מגיע להן כל הכבוד על זה שהן

טיפסו למקום הראשון... אגב, הלצערי ממקודם היה כי לא רציתי להרוס את הרצף של השירשור...

Bon Ton

New member
ולעומת זאת...

בישראל היום נכתב שצמד השושים נפגש לפני כמה ימים עם מספר מתווכים ובנקים למשכנתאות בת"א בחיפוש אחר "בית גדול בשכונה דתית בעיר הגדולה", וכמו שנכתב בעיתון - "זה בהחלט גורם לנו לחשוב".

mmeny

New member
לדעתי זה רע אם הן זכו

זה שהם סיימו כמה פעמים אחרונות ולא הייתה הדחה, זה שהן נלחצות מכל משימה, זה שהן חסרות כל ספורטיביות (גם כלפי המתמודדים האחרים) ובכלל יש לי הרגשה שההפקה מעדיפה אותם. בניגוד לדתיים,לאחים,ולהומור של תום,אני גם לא חושב שהן מביאות ערך מוסף,משהו מיוחד

פרינז

New member
דווקא זה יהיה נחמד אם הן יזכו

גם זוגות אחרים סיימו אחרונים בשלבים אחרים. ראית את תום ואדל לא נלחצים ממשימה? מה אתה מתכוון לא ספורטיביות? ולגבי העדפה של ההפקה טענו את זה גם על הדתיים גם על תום ואדל ונדמה לי גם על התימניות כבר אמרו שההפקה רוצה אותן ומשאירה... ואותי הן דווקא כן משעשעות הרבה יותר מהאחים, את האחים אני לא יכול לראות....

mmeny

New member
בוא אני אסביר לך מה אני מתכוון ספורטיביות

אתה זוכר את הפרק שהייתה משימת קפיץ קפוץ? היה צריך להקפיץ כדור נוצה 25 פעם בלי שייפול לרצפה. קודם ראו את האחים מתאמצים,מקפיצים ברגליים בין אחד לשני,ממש מתאמצים,לקח להם הרבה זמן,ובסוף הצליחו. אח"כ רואים את בר ואינה באותה משימה,בר לא ממש מסוגלת להקפיץ עם הרגל,אז נתנו לה לעשות את המשימה עם הקפצות עם היד (מן מסירות אחת אל השניה בלי לתפוס את הכדור נוצה ובלי שהכדור ייפול),אבל גם זה בר לא מסוגלת לעשות. בסופו של דבר,מה שהן עשו זה אינה "מקפיצה" לעצמה את הכדור כמה פעמים,באה איתו ממש עד לבר,שנוגעת בו קלות וזה נקרא התמסרות בין אחד לשני. ממש בדיחה. וזה לא המשימה היחידה שויתרו להם בגלל חוסר יכולת ספורטיבית של בר. לדעתי מי שהיה צריך להגיע לשלבים הגבוהים זה הדתיים,האחים,מוטי ופונדק,אלון וחן,גם תום ואדל או פיראס ושירה עם קצת מזל יכלו להגיע לשלבים האחרונים. אם התימניות או בר ואינה הגיעו לשלבים האלה זה בזכות המשימות המגוכחות והרצון של ההפקה למרוח פרקים ולוותר למתמודדים על משימות. אני מעריך שבמירוץ למיליון חו"ל,הזוגות האלו לא היו שורדים,כי שם לא מוותרים לזוגות ושם באמת מתעכבים במשימות,לא כמו אצלנו. לדוגמא בפרק שבר ואינה הגיעו ראשונות והיה להם עיכוב של חצי שעה ואז הן התדרדרו למקום האחרון. פחות מחצי שעה הבדל בין הראשון לאחרון סימן שהמשימות מגוכחות ומוותרים למתמודדים,כי ההבדלים בין הדתיים או האחים לבין התימניות צריכים להיות הרבה יותר מחצי שעה

mmeny

New member
קח לינק מגניב למירוץ למיליון חו" שצולם בישראל

http://www.youtube.com/watch?v=NbxfjSt_a6M ומה שאני רוצה להראות,שיש שם משימה של להתאים זוגות בלוח,וממש לא נותנים למתמודדים להמשיך בלי שיש התאמה אמיתית,ואח"כ צריך לשחק מטקות בחוף,ויש נקודות מגרש מסומן ויש חוקים ברורים ומספר מסירות שצריך לעשות כדי להמשיך הלאה. לא מוותרים לזוגות,ולא נותנים הנחות. בניגוד לארץ,אין שופט שמחליט שהזוג בסדר,אלה פשוט חייבים 15 מסירות כמו בספר,ומי שלא מצליח לא מתקדם. שים לב כמה זמן זוגות חלשים התעכבו שם,ואת ההפרשים בזמנים בין הזוגות

always be me mc

New member
ראיתי את זה כבר

*עצלנית לראות שוב* אבל בתאכל'ס ראיתי ובגלל הקצב של התוכנית והזוגות ראיתי ביו טיוב עד הסוף
ככה עושים מירוץ! בכל מקרה, הבעיה במירוץ היא שכמעט לכל הזוגות מוותרים. כאילו, זוכרים את הרמז שהיה כתוב בתוך הכוסות ואחרי זמן של חוסר ידיעה מוחלט "פתאום" כולם קלטו? וגם ההבה נגילה הזה נראה לי היה מכור להרבה מהם. עקיבא וענהאל והנשיקות גם תמוהה לא? מבחינת למה ענהאל לא יכולה וזה (וגם אנשים פה עשו עניין מהשריון והסקי) וטום ואדל עם האנגלית הרעועה והתמניות שגם חסר להן במוח וכוח... איך הם שרדו? ההפקה עזרה להרבה זוגות. האחים, חן ואלון למשל לא נראה לי, לא ממש, אבל בר ואינה, עקיבא וענהאל, טום ואדל, התימניות? מרגישה את זה, מרגישה. במיוחד עם טום ואדל והתימניות
הו, אגב, הנה עוד סיבה למה העונה הקודמת הייתה יותר טובה. נתנו למתמודדים לעמוד על הרגליים ולהתמודד עם כל מיני זבלה. לא עשו הנחות (טוב אני לא מרגישה הנחות חוץ מהגמר הלא מוצדק!!!) והמתמודדים היו חזקים וטובים הרבה יותר. באמת היה מותח לראות את המירוץ הזה. באמת זה היה מירוץ והצופים לא היו מתבכיינים על רמאויות וזה.

אורישקי

New member
טום ואדל ופיראס ושירה היו גרועים!!!

פיראס ושירה זה הזוג הכי חסר תקשורת בעולם. וטום ואדל גם ניצלים בגלל כל מיני שטויות ואי הדחות. וכן הקטע עם העיכוב של בר ואינה, זה רק מוכיח כמה זה לא פייר כל השטויות שההפקה מוסיפה, במצב אחר הן היו מגיעות למקום ראשון, בכלל אסור להחשיב את מה שקרה להן כקטע ללא הדחה פשוט כי זה לא פייר.

mmeny

New member

הכוונה שלי שזוגות שיש בהם חלק ספורטיבי ראויות לזכות. זוגות כמו התימניות או הזוג הלא נשוי המבוגר וכו' הן אטרקציה נחמדה,אבל מראש ידוע שהם לא הולכים לזכות. מי שיכול לזכות זה זוגות כמו מוטי ופונדק,הדתיים,האחים,אלון וחן....... אם זוג כמו התימניות או בר ואינה זוכה,זה בושה לפורמט-לדעתי

אורישקי

New member
לא מבין מה לא ספורטיבי בבר ואינה או בתימניות.

בחיי. וטום ואדל או פיראס ושירה הכי לא ספורטיביים שבעולם.

mmeny

New member
הקטע באמבטיית שוקולד היה לא ספורטיבי

ואני אתאר למקרה שאתה לא זוכר: התימניות נאבקו בבר ואינה,בר אמרה שהיא נכנעת,התימניות הפסיקו ועזבו אותם,זזו הצידה,ואז בר מילאה את הכוס של התימניות וניצחה במשימה

always be me mc

New member
זה חלק מהמירוץ אין מה לעשות

כמו ששחקנים שמעמידים פנים שחטפו אותה קשה בכדורגל זה גם חלק מהמשחק (אתם יודעים תכוונה כן?) אולי זה לא הכי יפה, אבל זה יתכן, זה אפשרי וזה לעיתים חלק מספורט/משחק. (וחלאס עם הבוץ, יאללה מה עם אוסי וכרמית שתפסו לעקיבא וענהאל את המקום בפרק שעבר? כולם עושים משהו כדי לקדם את עצמם ועל הדרך דופקים אחרים. ככה זה.)

Jason2

New member
כל הקטע שהיה באמבטיית השוקולד

לא קשור למירוץ כמו כל משימות דו הקרב מאחר וכך אין כללי התנהגות במצב הזה כי זה לא היה אף פעם באף מירוץ. אם לקחת את הכללים מהישרדות שמשם לקחו את ההשראה, אז מה שהן עשו היה מחוכם ונכון.

פרינז

New member
אולי אני זוכר לא נכון

אבל האחים לא עשו את השירה? אני זוכר אותם כותבים את המילים שם...הם עברו משימה? לגבי הקטע הם היד זה דווקא היה מותר במשימה הזו להשתמש ביד ולא רק הרגליים... אבל אני לא מבין מה לא רוח ספורטיבים בבר ואינה בדוגמא הזו...דווקא זה מראה שהן מנסות שוב ושוב...לדעתי הן היו בכלל צריכות לעבור משימה כשראו שבר לא מצליחה אבל הן התעקשו שם... אתה מתכוון ספורטיביות מבחינה פיזית?

למעלה