בוא אני אסביר לך מה אני מתכוון ספורטיביות
אתה זוכר את הפרק שהייתה משימת קפיץ קפוץ? היה צריך להקפיץ כדור נוצה 25 פעם בלי שייפול לרצפה. קודם ראו את האחים מתאמצים,מקפיצים ברגליים בין אחד לשני,ממש מתאמצים,לקח להם הרבה זמן,ובסוף הצליחו. אח"כ רואים את בר ואינה באותה משימה,בר לא ממש מסוגלת להקפיץ עם הרגל,אז נתנו לה לעשות את המשימה עם הקפצות עם היד (מן מסירות אחת אל השניה בלי לתפוס את הכדור נוצה ובלי שהכדור ייפול),אבל גם זה בר לא מסוגלת לעשות. בסופו של דבר,מה שהן עשו זה אינה "מקפיצה" לעצמה את הכדור כמה פעמים,באה איתו ממש עד לבר,שנוגעת בו קלות וזה נקרא התמסרות בין אחד לשני. ממש בדיחה. וזה לא המשימה היחידה שויתרו להם בגלל חוסר יכולת ספורטיבית של בר. לדעתי מי שהיה צריך להגיע לשלבים הגבוהים זה הדתיים,האחים,מוטי ופונדק,אלון וחן,גם תום ואדל או פיראס ושירה עם קצת מזל יכלו להגיע לשלבים האחרונים. אם התימניות או בר ואינה הגיעו לשלבים האלה זה בזכות המשימות המגוכחות והרצון של ההפקה למרוח פרקים ולוותר למתמודדים על משימות. אני מעריך שבמירוץ למיליון חו"ל,הזוגות האלו לא היו שורדים,כי שם לא מוותרים לזוגות ושם באמת מתעכבים במשימות,לא כמו אצלנו. לדוגמא בפרק שבר ואינה הגיעו ראשונות והיה להם עיכוב של חצי שעה ואז הן התדרדרו למקום האחרון. פחות מחצי שעה הבדל בין הראשון לאחרון סימן שהמשימות מגוכחות ומוותרים למתמודדים,כי ההבדלים בין הדתיים או האחים לבין התימניות צריכים להיות הרבה יותר מחצי שעה