במאקו יש שמועה שאינה ובר שבו מהגמר מחוייכות

פרינז

New member
דווקא מבחינת מדינה אהבתי לראות את סין

אז ההדחה של מוטי ופונדק בהחלט אהבתי כי זה היה בסין והאמת לא אהבתי גם אותם :)) אני גם משער שלא יעשו את זה שוב...חח זה פשוט יהיה נורא... כן זה בהחלט יהיה מפתיע אם האחים או הדתיים יודחו....למרות שבעצם אם לא היתה עצירה בלילה של כמה שעות טובות אז האחים היו מודחים, אבל אף אחד לא חושב על זה רק אומרים שבר ואינה היו צריכות להיות מודחות. האחים הגיעו אחרונים כמעט שלוש שעות נדמה לי אחרי עקיבא וענהאל והפרש גדול גם עם האחרים...אני לא אוהב נקודות כאלו שכולם נעצרים...שיעצרו ככה רק בטיסות... הימור בלי קשר למפתיע ומרגש וכו...תום ואדל בגלל שהם ילכו לקיצור דרך אבל הבנות יגיעו קודם מה שיגרום לעיקוב גדול מדי עבורם בשביל להגיע לנקודת הסיום...מה שקרה לאלון וחן, ואלון וחן אם לא היו מתעקבים הרבה ליד הקיצור דרך הם היו עוברים את תום ואדל באותו לג...הם היו ממש קרובים אליהם...

always be me mc

New member
סין הייתה סבבה

ממה שאני זוכרת, רק המריחה הספציפית הזאת הייתה אחת שבאה לי לא בטוב אז לא ראיתי ממש את הפרק ההדחה. ראיתי ממנו קצת, יום, כמה ימים אחרי באתר של רשת. בכל מקרה גם אני לא אהבתי אותם. היו יותר מדי אלו.
כן, אפילו יותר מנורא... מזעזע לחלוטין! לא התעללו בנו כבר מספיק? בכל מקרה מקווה לטובתם שאכן יש הדחה כי צריכה להיות, הייתה צריכה להיות ממזמן גם. כולם ממשיכים עם בר ואינה, בר ואינה... בגלל ששונאים אותן אבל כבר נראה, לא רגע, הנה הן עושות את זה! יאללה, לא נותנים להן מספיק קרדיט ובאשר לאחים אז הם הוכחה שאף אחד לא חסין מטעויות. מה? את הקטע שהם עוצרים וצריכים ללון וזה? דווקא נחמד. והשערה יפה... בינתיים באמת נראה שטום ואדל ככה יגיעו אחרונים כמו חן ואלון. נראה אבל.

אורישקי

New member
אתה מתבלבל אם ככה.

ובמסלול המתמשך הן היו אמורות להגיע ראשונות ונדפקו בגלל העצור, שזה דבר שבכלל לא היה קורה אם ההפקה לא הייתה כזו ירודה, וזה השפיע להן על המשחק אחר כך.

פרינז

New member
דווקא בגלל זה יהיה מעולה שהן כן יזכו

כי למרות שהזוגות האחרים ניסו להעיף אותן, ברור לך שהן הגיעו אחרונות כל פעם בגלל הסיבובי פרסה נכון? אז הן עדיין ממשיכות ואפשר לומר מזל אפשר לומר הפקה מה שלא יהיה זה עדיין יותץר טוב מאשר שהאחים יזכו....

mmeny

New member
זה לא משנה למה הן הגיעו אחרונות

פרסה=חלק אינטגרלי מהמשחק

אורישקי

New member
זה ממש לא, זה לא משחק חברתי

וגם אם כן זה אמור להיות פעם-פעמיים-גג שלוש בעונה. אתם מתלוננים שבאמריקה זה לא ככה ולא ככה, וזה השינוי הכי משמעותי בעונה.

Jason2

New member
מה הבאסה?

שיזכו, שיהיה להן לבריאות במילא לא אני ולא את נראה מזה משהו.

לא רוצה, אני לא יודעת מה האופי האמיתי שלהן

אבל אני לא אוהבת אותן בכלל. הן ממש לא עשו עלי רושם חיובי. שכולם יזכו, רק לא הן.

למעלה