בלתי נסבל

בלתי נסבל ../images/Emo4.gif

באנגליה הוגשו בימים האחרונים כתבי אישום נגד בכירים בצה"ל, ובין השאר נגד רא"ל(מיל') יעלון ורא"ל חלוץ, באישומים של "פשעי מלחמה" ו"פשעים נגד האנושות". לא ייתכן שמערכת המשפט באנגליה, שגם היא סובלת ונלחמת נגד טרור בינלאומי, לא תברור בין כתבי אישום ותבחין בין לגיטימציה של טרור ככלי לניגוח פוליטי לבין כתבי האישום האחרים. מגוחך שאלופי צה"ל לא יוכלו לדרוך על אדמת בריטניה מחשש שיעצרו ע"י שלטונות החוק. אלופי צה"ל אשר עצרו את הטרור הפלסטינאי. אני מצדד בשרת המשפטים, ח"כ ציפי לבני, ובצעדים שהיא נוקטת למען חיסול התופעה המביישת.

tapr

New member
../images/Emo45.gif

ישראל חייבת לפעול בנחישות כנגד העניין. יש צביעות כל כך גדולה בכל התהליכים שם, שזה מזוויע. על כל חייל ישראלי שיועמד לדין בבריטניה, אני ממליץ להגיש תלונה נגד חייל בריטי בהאג, על יותר מספיק פשעים שעשו בעיראק ואפגאניסטאן יחסית לכפפות המשי שלנו עם הפלסטינים. מישהו אמר הפצצת שטיח על קאבול ובגדד?

FuxPavel

New member
אני לא מבין

בן אדם מגיש תביעה נגד אדם אחר ואתה מצפה מהמדינה להתעלם ?חובתם לחקור כל אדם שמוגשת נגדו תביעה. תאר לך שבארץ הייתה התנהגות שונה כלפי תביעות שונות ? אנס אחד היו עוצרים מיד ובשני לא היו בכלל נוגעים ?

אשרת

New member
אני חושבת שאתה מפספס את הנקודה

תנועת "ישגבול" ניסתה בזמנו למנוע את מינוי הרמטכ"ל עקב התבטאות אומללה מאוד שלו בתור מפקד חיל האויר. אחרי שזרקו אותם מכל המדרגות הם פונים למדינות אחרות על מנת לעצור אותו. הבעיה היא: שהם פונים לגופים אחרים על מנת שיעמידו לדין, אנשים אשר תרמו למדינה ולבטחונה יותר ממה שהם יתרמו כל חייהם, וכל זאת בגין האנג'דה הפוליטית שלהם. ישגבול , למרות שמה הישראלית, הינה תנועה פרו-פלסטינית אשר מתחבאת באצטלה של "זכויות האדם".

FuxPavel

New member
כל זה ברור לי

אבל הכעס על אנגליה ריק מתוכן, זאת חובתה לחקור... ואין גם איך בדיוק להעניש את התנועה...היא לא עשתה דבר חוקי, למרות שזה מכעיס אין מה לעשות בעניין.

אשרת

New member
אני לא חושבת שהכעס העיקרי הוא

על בריטניה, למרות שאנחנו מאוד רוצים שלא יתייחסו לזה, הם מחוייבים ראשית כל לחוקים של עצמם, אבל מצד שני יש לנו אתה זכות לחשוב שהמטרה של אותם תלונות די ברורות ולכן יש לדחותן על הסף. אגב, אני משערת שהתכוונת ל--"ואין גם איך בדיוק להעניש את התנועה, היא לא עשה דבר לא חוקי" :) ברור שיש מה לעשות, כמו שהיה מה לעשות עם "כהנא חי", כך יש גם לעשות לזבל השמאלני קיצוני הזה.

אשרת

New member
לפי התגובה של ביאטה, יש כבר מישהו

שחשב שיכולים לעשות משהו

FuxPavel

New member
כי הם לא עשו שום דבר פלילי

או שמצדיק שלילת אזרחות...אם ישללו להם אזרחות אני אדרוש לשלול אזרחות לחצי מתושבי אום אל פאחם שלא מכירים במדינה, מחרימים את הבחירות ומשתפים פעולה עם מחבלים.

תמיר1991

New member
ולמה לא לעשות את זה באמת../images/Emo35.gif

כל מי שפוגע במדינה ומעוניין להכחיד אותה, יהודי, מוסלמי, נוצרי, אתאיסט או בודהיסט, יש "לתשב" אותו במקום לתת לו להיות אזרח, על כל הכרוך בכך. אין לנו שום אינטרס לתת מקום לאנשי השמאל והימין הקיצוני מאוד אשר מוציאים את דעתם ההרסנית מן הכוח אל הפועל. תמיר.

מי שפוגע או מי שמעוניין לפגוע?

האם יש לדעתך "לתשב" בשני המקרים, או רק בראשון?

FuxPavel

New member
הם לא פגעו באף קצין

אלא אם כן אתה כבר יודע שהקצין עבר על החוק והוא יורשע...במקרה כזה הוא היה אמור להענש עוד פה.

אשרת

New member
זהו, שפה אתה גם כן טועה.

החברה האלה מפעילים טרור על קצינים בכל מיני אמצעים פסיכולוגים, אם זה לרסס על קירות ביתם, אם זה להוציא את דיבתם. אנשי ישגבול הם לא תמימים. הם יודעים בדיוק מה שהם עושים. אחרי שזרקו אותם מבג"צ , הם פונים למדינה אחת, על מנת שזאת תתערב בעניינים שלא שלה. יש פה חתירה תחת ריבונותה של המדינה, וזה מבלי להזכיר בכלל את החד צדדיות של התנועה הזאת.

למעלה