בלתי יאומן!

DJNYC

New member
בלתי יאומן!

אחרי יומיים של שרב כבד, היום בשעה 5:30PM התחילו לכסות את מנהטן עננים שחורים משחור, רעמים וברקים בקצב שבחיים שלי לא ראיתי. תוך פחות מ-10 ירד מבול שבמשך כל החורף לא היה לנו כזה בעוצמתו, עם רוח חזקה שהעיפה שלטים. אנשים רצו לתפוס מחסה ברחובות, מיום בהיר נהיה חשוך תוך פחות מחצי שעה. אני מצידי, הסתכלתי על הכל בתדהמה. זה אחד ממחזות הטבע היותר מוצלחים שראיתי (מלבד יום שלג שהיה לפני שנתיים וכיסה את מנהטן ביותר מחצי מטר שלג). אני רטוב עד לשד עצמותי, אבל לא קר - וואו!

Yaniv-DC

New member
כן, כן, זה היה אצלינו מוקדם יותר.

בדרך למטרו, פתאום בום טרח, וגשם כמו מיים באמבטיה וחושך ורטווווב... פתאום כל העיר רצה... כאם זה היה בשלוש. מדהים, הא?

Idit-Kansas

New member
בקנזס זה היה ב-5 לפנות בוקר

אז אף אחד לא רץ אבל זה בהחלט העיר אותנו מהשינה. אני חושבת שאפילו ירד ברד (בדרום ספרד...).

Gefen

New member
רק אני לא התעוררתי...

כמו בול עץ ישנתי לא שמעתי כלוםםםם....
היה פה חשש לטורנדו ובלאגן ואני ישנתי..סבבה..

Yaniv-DC

New member
אותי מעניין אם היא גם

נוחרת... אני פשוט מדמיין את זה... לילה, גפן מסיימת את מעלליה באינטרנט (סייבר עם תופס עוגב?), נכנסת למיטה, עוצמת עיניים.... ו....חרררררררר...........חררררררררר........חרררררררררררר.... ......חרררררררר.......חררררררררר.........חררררררררר....... עד שאחד הקטנים מתעוור

Gefen

New member
רגע רגע מה זה בכלל

סייבר????????
ואני חייבת להכניס פה גם כמה
על הילדים שלי... לא שאני כזאת מאמינה באמונות תפלות אבל הפעם טעות ההקלדה של אבשי היא איומהההההההההה

judyr

New member
תראי לגבי הסייבר.... פני אלי במסרים

פחחחח ולגבי הנחירות שלך.... לא פלא שלא שמעו את הסופה באזור שלך בכלל.... הם רגילים לרעשים סטטיים
הנה ישר את קלטת אותי רושמת עליך פה ונכנסת לי במסנג´ר חולה עליך יקירתי

aviva243

New member
../images/Emo121.gif

צילמת ? בטח יראו בטלויזיה שמור על עצמך לא להתקרר

זה היה ממש מפחיד! ../images/Emo5.gif

אני אמנם הייתי בבית אז לא נרטבתי, אבל מה זה החושך הזה?? ובהזדמנות זו- נעים מאד- תפוזינה מהתפוח הגדול

למעלה