בלק אאוט

roeelevanon

New member
בלק אאוט

לא מצאתי פורום אחר לשאול את זה אז ככה: לפני שעה בערך אבא שלי חטף בלק-אאוט, הוא פתאום שכח פרט שהוא היה אמור לזכור, והתפלא שאמרתי לו את התשובה ואז הוא התחיל לשאול שאלות שהתשובות ברורות מאליו...שאלתי אותו באיזה יום אנחנו והוא לא זכר, ושאל אם הוא הלך היום לעבודה. שאלתי אותו פרט כללי, באיזה כיתה אני והוא זכר ואמר לי עוד כמה פרטים כללים (איפה הוא עובד, איפה אנחנו גרים) והוא חזר ואמר שהוא עייף ושהוא לא ישן בלילה האחרון כמעט (רק 3 שעות) ואין לו הרבה אוויר. החדר אומנם באמת היה סגור, אבל האובדן זיכרון הזה מפחיד מאוד, הוא לא צחק, אחרי כמה דקות הוא התחיל להיזכר, ואז כמעט הכל חזר אליו והוא אמר שהוא בסדר. ממה זה יכול לנבוע? האם זה יכול לחזור שנית? כיצד אני יכול למנוע שזה יחזור אליו? אני חוזר ואומר: הוא לא ישן כמעט ושכב בחדר סגור עם טלויזיה בערך שעתיים וחצי, אבל עדיין זה מוזר מאוד ומפחיד.

Vtach

New member
יכול להיות...

אבל הוא אומר שהתיפקוד של האבא היה נורמלי.. רק בלאקאווט...

amitp

New member
לשואל הראשון

שני דברים חשובים: א. הפורום אינו פורום יעוץ, כך שאני מצטער אבל לא נוכל לחוות דיעה בקשר לאביך באופן ספציפי ב. מכיוון שאתם מודאגים בקשר למצבו הבריאותי, מדוע לא לפנות לרופא ולהבדק? בצורה הזו תקבלו תשובה בדוקה ואמינה הרבה יותר מאשר בכל פורום אפשרי. באחריות. במידה והמקרה אותו אתה מתאר חוזר, או שלווה בסימנים נוספים לשכחה רגעית שניתנת להסברה על ידי עייפות חשוב לגשת לבדיקה, ולו רק בשביל השקט הנפשי. שתהיו בריאים.. עמית.

למעלה