בלקברי כשר מישו יודע פרטים עליו? אבל נכונים...
ב בן עשרים בשידוכים New member 20/7/11 #2 לא יודע פרטים אבל מה שבטוח הוא יותר יקר. אגב, לא קוראים לו "מאושר" אלא "מנוהל"...
2 2ת Wל ר2 New member 20/7/11 #7 ללכת על רגיל זה נגד הרבנים מה שאני לא רוצה. אם רב אמר שלא משתמשים בפון לא כשר- אז לא..
2 2ת Wל ר2 New member 20/7/11 #9 צודק. אבל.. אם בנ"א מחלל שבת יש לו היתר לאכול חזיר? אם הוא מצליח לעשות משו אחד, זה טוב..
ב בן עשרים בשידוכים New member 20/7/11 #10 זה אותו סוג של חילול שבת נט במחשב ונט בפון זה היינו אך... שבת וחזיר זה שני דברים שונים
2 2ת Wל ר2 New member 20/7/11 #11 זה לא בדיוק כך.. נט בפון, איתי תמיד!! בכל מקום שאני נמצאת תהיה לי גישה אליו. נט במחשב, לא תמיד.. כשאני לא בבית, אין לי נט..
זה לא בדיוק כך.. נט בפון, איתי תמיד!! בכל מקום שאני נמצאת תהיה לי גישה אליו. נט במחשב, לא תמיד.. כשאני לא בבית, אין לי נט..
2 2ת Wל ר2 New member 20/7/11 #13 לא. זה נראה לי מכשיר דיי נחמד. יותר מסתם נוקיה.. מה גם שהבנתי שיהיה בו מייל..
ש שםאנילא New member 20/7/11 #19 השאלה איזה השגחה...../images/Emo8.gif בכל מקרה אם הרבנים היו יודעים יותר בחינה טכנית על המוצרים האלו ובפרט על "החסימות" של האינטרנט... הם לא היו מסכימים להכשיר כאלו דברים... פשוט נראה לי שמסתירים מהם דברים כדי לקבל הכשר...
השאלה איזה השגחה...../images/Emo8.gif בכל מקרה אם הרבנים היו יודעים יותר בחינה טכנית על המוצרים האלו ובפרט על "החסימות" של האינטרנט... הם לא היו מסכימים להכשיר כאלו דברים... פשוט נראה לי שמסתירים מהם דברים כדי לקבל הכשר...