בלע..

SC

New member
מה זה אין לי מה לכתוב .....?

אה, תגיד ? אתה ציירת ציור נכון ? אתה צייר מתחיל, אתה רק רכשת את הגרפיר, אתה משתעשע איתו ומשתף אותנו, נכון ? יופי, אז אני לא אגיד לך הרקע ככה או ככה....כי זה לא רלוונטי אתה תשתפר. אבל אם לא אכפת לך תספר לי מה הציור הזה אומר לך, למה עשית אותו על מה חשבת כשציירת אותו, מה רצית לצייר כשהתחלת לצייר אותו ואיך דמיינת אותו בראש. הרבה פעמים, אני חושב על משהו, רואה את זה בדרך מסויימת בעיניי רוחי ולעיתים יוצא לי משהו שונה לחלוטין !

SC יקירי - בקשה לי אליך!

אולי אפשר להפסיק קצת עם הפרחים הורודים? כל הפורום כבר מסריח...
לפחות תחליף את המים בצנצנת. נשיקות אפרת

SC

New member
חחחחחההההההה ../images/Emo6.gif

יפה יפה.......ככה את אומרת לי..... אפרת זה פורום אומנות......נכון ? אז צריך לצבוע אותו שיהיה צבעוני ולא שיראה כמו איזה מסמך של רואה חשבון עם המון שורות בשחור על לבן. טוב אז באמת הגיע הזמן להחליף את המים המסריחים ואת הפרח הורוד ב......

אסף כץ

New member
בטח! אז ככה:

ניסיתי לצייר כשאני עייף וזה יצא יופי תסתכל מתי שלחתי את ההודעה הכוונה היתה להגיד את זה: "ניסים קורים כשלא צריך אותם" סוף

SC

New member
איזה ניסים......אנחנו ציירים לא

אלוהים...עוד לא ! תאמין לי שאני לא מסתכל על התאריכים והשעות...זה לא חשוב לי. העובדה שאתה ציירת את זה היא לא נס ואני מאמין שככל שתמשיך בזה אתה תהיה יותר טוב. על כל פנים, מוכרת לי תחושת העייפות כשמציירים ואז סתם יוצאים דברים שאפשר לעשות אחרת....ואתה יודע מה, זה בדיוק הזמן לעצור וללכת לנוח.

אסף כץ

New member
באמת חשבת שהתכוונתי לציור??!

היתכוונתי למשמעות שלו, שאלת מזה, וזה מה שזה אומר ולא הקטע שזה יפה, לא סתם הכותרת היתה "בלע" אני התכוונתי לזה ניסים קורים שלא צריך אותם - בציור הכוונה ל"מי צריך כסף במדבר" העזרה תבוא מיד - הכסף יבוא מיד (מה שמצוייר) תשלים את ההמשך בראש

SC

New member
או סוף סוף.....עכשיו אתה מדבר

אתה רואה למה התכוונתי. ראיתי שם כסף, עצים שמים וכו....אבל לא ראיתי שם מדבר וכו....ולכן ביקשתי ממך שתספר על מה שעשית שם. דרך אגב לא התכוונתי לדרך בה ציירת את הציור, כי אני לא שופט אותך...זה בכלל לא נוגע לי. אשמח לתת לך טיפים אם תרצה....אבל אני בטח לא שופט אותך או מישהו אחר. על כל פנים עכשיו היצירה שלך מובנת טוב יותר...כלומר אני מסתכל עליה עכשיו מנקודת מבטך. זה יפה איך שכל אחד רואה ביצירה דברים אחרים אבל זה תמיד עניין אותי לדעת מה הצייר חשב ליצור לאומת מה אני חושב על מה שהוא יצר.

למעלה