בלע.

Alaithlos

New member
בלע.../images/Emo15.gif

אנחנו עושים לחניכים פעולה של הכרות עם התנועה קצת.. כי בתכלס הם לא יודעים כלום.. קיצר, חסרים לנו כמה פרטים... אם מישהו יודע זה מאד יעזור.. בכמה מועצות התנועה פועלת? כמה חניכים יש בתנועה שלנו? הממ.. התשובה שלנו לא הייתה החלטית במיוחד והיה לנו קצת ויכוח.. הממ.. מה מסמלת החולצה הכחולה ומה מסמל השרוך? הממ.. זהו נראה לי..

mishmishi

New member
ודאי! אני יודעת... נדמה לי..

התנועה פועלת במשהו כמו סביבות ה-30 מועצות... גם אזוריות וגם מקומיות.... על חניכים אני לא יודעת אבל בטח יש איזה מיליון... חחח החולצה.... היא מסמלת מליון דברים! שוויון, פשטות, מעמד הפועלים, והשרוולים (ובטח את זה לא כולם יודעים) הם ארוכים כדי לחמם, כדי להגן ואם חס וחלילה נצעים או משהו אז תולשים אותם (מאד בקלות דווקא אבל אסור להשחית חולצות כחולות אלא אם כן זה לצורך חירום בלבד!!) ומשתמשים בהם בשביל חוסם עורקים...:) והשרוך האדום- סוציאליזם ודם הפועלים... ונדמה לי שזה הכל! אז שיהיה לך יום טוב!

מעיין©

New member
מאיפה המידע הזה../images/Emo35.gif

העניין הזה עם השוולים נשמע לי שטות גמורה
מעולם לא שמעתי כזה דבר

mishmishi

New member
דווקא אני רצינית באמת!

אחותי אמרה לי שזה כתוב לה ב"אוגדן הדרכה" שהיא קיבלה במדצ''ים (לפני 3 שנים)

נ ו ם

New member
זה אומר שזה מה שצריך לעשות במקרה

חירום כמו שתיארת. זה לא אומר שזו המשמעות של החולצה כחולה, המטרה שלה ומה שהיא מסמלת.

mishmishi

New member
לרגע לא אמרתי שכן

טוב בעצם אמרתי... אני לוקחת בחזרה ואומרת: רק למקרי חירום! מקובל עליכם?

אשף

New member
חולצה מסמלת מיליון דברים ?

ובכן זאת חולצת עבודה... ככה הלכו פועלים (לפני הטי-שירט). היא מסמלת את הפועלים, מוסר העבודה, חריצות. כך לפחות אני שמעתי.

וואי גם אנחנו רוצים לעשות פעולה

כזאת... אז אם יש לך זמן/כוח ותוכל להעלות את מה שאתם עוים בפעולה לכאן אני ממש הודה לך!

roikeman

New member
עשינו כזו פעולה שנה שעברה

עשינו פזל של חולצה כחולה ואז הסברנו להם מה זה כל חלק בחולצה (סמל, שרוך, צווארון) גם הסמל היה מפורק וגם עליו הסברנו כל דבר מה הוא.

טוב, לפי הידע שלי...

ואני יודעת שמלא התנפלו עליי, אבל זה מה שאני יודעת ממקור שאני מאמינה לו. הכחול מסמל את השמאל (פוליטי, מדיני, חברתי, צבאי, הכל!!), ובין היתר את חמשת ערכי התנועה: שוויון, ציונות, עבודה, דמוקרטיה, סובלנות. השרון האדום מסמל את מעמד הפועלים, ואם תאהבו את זה או לא - קומוניזם. כי אדום מסמל קומוניזם. בעבר התנועות היו קומוניסטיות, היום כבר לא. היום זה כבר לא כ"כ רלוונטי. אגב, שמועות אומרות שיש 6 חורים (3 בכל צד) לשרוך האדום כדי שכשישחילו שרוך אדום בחורים יהיו 5 קווים לשרוך, לייצג את 5 ערכי התנועת. תבדקו את זה.

למעלה