טוב לי אוראלי
היום עשיתי סקס נפלא. אוראלי. חוויה חזקה במיוחד, אחת הטובות שהיו לי. ולמה אני מכניס אתכם לחדר המיטות שלי? כי לאחר שגמרתי (בהנאה מרובה יש לציין) בעודי שרוע עירום לחלוטין והיא רוכנת מעליי בג`ינס צמוד לרגליה הארוכות (לא יכלה לחכות.) ובחזיית סאטן יפהפיה, הסתכלנו זה בזו. הצעתי לה להשתמש במגבת, חשבתי שעדיף לסיים את האקט בדרך אחרת, למען האמת לא האמנתי שהיא תעשה את זה. אבל היא החזירה לי את המבט המשועשע והמתריס שלה, כזה שאומר, אני עוד אראה לך למה אני מסוגלת.. המשיכה להסתכל בי, לבחון את תגובתי.. ואז, בהפגנתיות משהו, בלעה את הכל. וראיתי בעיניה שזה היה השיא שלה. עכשיו בערב, כשאני יושב ונזכר בכל הכיף הזה, אני נזכר שקראתי פעם שיש נשים שאינן מתגרות מינית אלא אם הן יכולות לחוש את איברו הזקור של הגבר בפיהן. פעולת המציצה מעוררת לא רק את תחושת הבטחון הישנה שהתקיימה עם אמא, אלא לעתים קרובות מעניקה לאישה גם תחושת עוצמה: היא שולטת לחלוטין בסמל רב-העצמה הזה של הגבריות תמצית הגבריות. עכשיו יש בכוחה לספק את בן זוגה או לדחות את תשוקותיו המידיות. למשך רגע לפחות, היא השולטת שלטון מלא ולכן היא משוחררת יחסית מפחד. מוניקה, שהייתה ח י י ב ת לומר את הדברים בפה מלא. וגומרת.