בלעתי אתמול ספר, אבל לא עיכלתי את העלילה.
י יעלילה2 New member 15/2/07 #4 תשמע פופיק אני לא יודעת מה חשבת לעצמך, אבל אני מעכלת כמוך לארוחת עשר במעון נעמת
ק קיקיברקיקי New member 15/2/07 #6 מי שאוכל פייגלאך בערב שלא יתפלא אם יכאבו לו האחוריים בבוקר. <קיקי? - סבתא שלו!>
א א י ל ה New member 16/2/07 #9 מי שהולך לישון כשמגרד לו באחוריים שלא יתפלא אם הוא קם עם ידיים ריחניות. <קיקי? קיקי?? קיקי???>
א אבנר אפי New member 16/2/07 #24 אנחנו יכול להגיד רק מי שיש לו תולעים. <סמיואל קלמנס באמרת שפר אחת מיני רבות>
י יעלילה2 New member 17/2/07 #28 זה כמו בפרסומת לעמותה לנשים "הוטרדת? הותקפת? את לא לבד!" (את עם התינוק)
א א י ל ה New member 15/2/07 #7 יופי! תגידי לאומבליקו! תראי לו מה זה! <אילה עם רווחים מביאה פופקורן ומתיישבת ביציע>
י יעלילה2 New member 16/2/07 #11 את מה בדיוק להראות לו? את זה אני לא מראה על הבמה אפילו בשביל פופקורן!
P Pigulim New member 16/2/07 #22 טוב, אני רואה שיש התעניינות! אז ככה: אין לי כמות מדוייקת למסור לכם, מדובר בשק, די גדוש. הייתי נותן למרבה במחיר, אבל יש בעיה - אני מתבייש לתת...
טוב, אני רואה שיש התעניינות! אז ככה: אין לי כמות מדוייקת למסור לכם, מדובר בשק, די גדוש. הייתי נותן למרבה במחיר, אבל יש בעיה - אני מתבייש לתת...
S shamus New member 16/2/07 #23 רגע... מדובר בסנטימנטים רבועים? שק? לא ידעתי שדובר על בנפח. חשבתי שבאורך עסקינן. סנטימנטים רבועים כבר ידוע שיש הרבה.
רגע... מדובר בסנטימנטים רבועים? שק? לא ידעתי שדובר על בנפח. חשבתי שבאורך עסקינן. סנטימנטים רבועים כבר ידוע שיש הרבה.