בלעע..!

craving brian

New member
בלעע..!

אמא שלי קראה ראש 1 (?!?!) אני לא מצליחה לשכנע אותה שניק לא הולך לעוף מהלהקה ושכולם שונאים אותו... מה היא קוראת בכלל ראש 1??? היא גם קוראת לבריאן אימפוטנט כי ליאן עדיין לא בהריון.. (היא לא יודעת שקוין נשוי..) הערה לעצמי- לא להשאיר ראש 1 ומעריב לנוער מפוזרים בבית!!

howiefan

New member
פחחחחחחחחח אבא שלי

יודע בע"פ את כל המילים של iwitw! והוא קנה את הדיסק wow הלפני אחרון אם אני לא טועה. יש שם את mtt, וכל השירים שבדיסק הם שירי אםטיוי כמו: גבריאל, רובי וויליאמס, אטומיק קיטן, בריטני ספרמס וכו´, ואיך שאני נכנסת לאוטו (אין לי ביטוח לרכב של הורי, רק לרכב השני) והוא מסיע אותי, הוא ישר מעביר אוטומטית לשיר 15 שזה mtt של הבוייז! אפילו אמא שלי למדה סוף סוף את שם הלהקה (אל תשאלו כמה פעמים ניסיתי ללמד אותה). לגבי עיתונים, עקב גילי המזדקן הפסקתי לפי מיטב זכרוני כשהתגייסתי לקרוא "מעריב לנוער" ו"ראש 1", ולמדתי לא להאמין לשום דבר שנכתב שם. פעם הם עוד היו לוקחים ומתרגמים כתבות ורכילויות שלמות מ -tvhits" לפי מה שהבנתי היום רוב מה שכתוב שם מומצא השד יודע מאיפה. אני פעם בשלושה - ארבעה חודשים קונה או tv hits או smash hits כדי להתעדכן ומדי פעם מעבירה לאםטיוי אירופה, מזפזפת לי. הדרך היחידה לדעת מה באמת קורה עם הבוייז זה דרך הבקסטריט.נט, לא שום מקום אחר.

craving brian

New member
פחחח....... ../images/Emo13.gif

בקשר לעיתונים- עדיף יותר טייגר ביט, או טין ביט.. אם הם מגיעים לאיזור שלך.. כי סמאש היטס וטי ויטס מעתיקים מעיתונים אמריקאים....

תקשיבו....

אתמול היה כתוב ב"פיוז" של ידעות אחרונות... על ניקושש.. היה קטע שהיה כתוב על זה שבריאן לא תומך בו ומקנא בו והסולו שלו יביא לפירוקקק... ואז היה כאילו הסיפור השני... שזה הקטע שהם ממש לא מתפרקים שהוא פשוט ניצל את הזמן הזה ושהם עובדים על הדיסק החדש ושהסולו שלו ייצא רק אחרי שהדיסק של באקסטריט ייצא... וזה כאילו ציטוט שלו... מעניין אה?...

אוקיי

גם בראש אחד שזה של ידיאות אחרונות שזה גם המוציא של פיוז היה ציטוט אל תתיחסו הם מחרבשים דברים וההורים שלי חחחחחח צחוקים הם כבר יודעים לומר באקסטריט בויז וכש the shape of my heart יצא אמא שלי אחר פעם אחת ידעה לזהות אותו וכל פעם שהיא שמעה אז היא הגבירה בשבילי - כל נסיעה באוטו אני דיי בטוחה שהיא יכולה לזהות אותם מרוב הפוסטרים בחדר - אם תתנו לה תמונה של אן סינק ובאקסטריט היא תדע להבדיל ואני לא יודעת מה איתכן אבל אני גם מעריצת פייב וכשהם התפרקו ההורים שלי היו הכי מבינים שבעולם ונתנו לי את הזמן שלי

mya 6

New member
פעם אחת אמא שלי

ראתה את אן-סינק ב ראש 1.. ושאלה אותי אם זה הבקסטריט בויז ובאותו הזמן גם הצביע על ג´סטין ואמרה לי:"ניק באמת חתיך.." עד היום אני לא מדברת איתה.. (סתם בצחוק..). אבל יכולי לצעוק עלייה, אבל הבנתי.. היה באמת להם אותו סיגנון ריקוד והכול ביגלל שהם לא טרחו לשנות את הכיאוגרפית\סטייליסטית שלהם...

Kim Carter

New member
........ ../images/Emo168.gif

אח שלי הקטן עכשיו בן 5... בגיל שלוש השמעתי לו פעם ראשונה אותם ועכשיו הוא יודע כבר לומר את השם שלהם, מה הם שרים ומי זה ניק קארטר.... לצערי, את האח הקטן/גדול, עוד מעט 12, לא הצלחתי לחנך... הוא מעריץ של אן-סינק..... ובקשר לכל השמועות... גם במעריב לנוער היו כתובים הדברים ככה שזה לא רק בראש1... אבל נקווה לטוב....

w e s t

New member
*סליחה שתופסת טרמפ על ההודעה* אבל -

כל הבנות שמבקשות את הקטלוג במייל - פירסמתי אותו באינטרנט בכתובת http://einav.qccc.net/katalog.html יום כיפי לכן

luv kev 4ever

New member
טוב...

אם כבר מדברים על פדיחות של הורים... אמא שלי שמעה שיר של ווסטלייף, וחשבה שזה בקסטריט, וזה היה ליד החברה הכי יטובה שלי, שהיא רוקיסטית, ולא הפסיקו לרדת עליי באותו יום...

למעלה