בלעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

בלעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

אחרי הפרק היום סוף סוף עלה לי בראש הגועל נפש הזה: תחשבו על זה ככה, אם עושים שרשרת של מי יצא עם מי תראו מה מקבלים: קייטלין(טוב לא בדיוק אבל בערך)-תומאס-אמבר-דיקן-ג'קי-מאסימו תחשבו על זה שע"פ התסריט אפשר לסגור את השרשרת, זאת אומרת שזה יפה לגמרי מצד התסריטאים שקייטלין תצא עם מאסימו!!!!!!!!!!!(כמובן שלא, אבל ע"פ המסקנות) ואם מורידים את קייטלין מהשרשרת מגלים שלמעשה הנכד והסבא יצאו באותה השרשרת, תחשבו מה זה אומר......... למה הם כאלה יצורים, אני לא קולט את זה, יש 4 תסריטאים, יש מפיקים שיכולים להטיל וטו, איך זה שאף אחד לא אומר "די זה מגעיל", שלא נדבר על בריג'יט ורידג' (שכל הקהל כבר אמר שזה דוחה אבל זה לא מפריע להם להמשיך) בייחוד עם זה שבריג'יט החדשה נראת כמו בת 16! (בריג'יט ברדו זה לא פשוט-אוף טופיק-חפשו את האלבום החדש של הנ"ל 11א'). אה, אגב אני יואב, למי ששם לב נעלמתי מפה בגלל יותר מידי ספוילרים שעליתי עליהם בטעות במהלך שהותי פה (חלקם מאוד משמעותיים). מזל טוב למנהלת החדשה(או שלא), ככה זה יפה להעיף את גיא?

S c a r l e t t

New member
חזרת אלינו...?

טוב, המסקנה שלך האמת די מגעילה רק לחשוב שאיכשהו באיזה קשר מוזר מאסימו ותומס מתקשרים זה דוחה... אבל מצד שני, היה באמת את כל סיפור רידג' וברידג'יט ככה שכלום לא יכול להפתיע אחרי זה...

girlontop

New member
אל תקח את זה קשה

זו אופרת סבון, מן הסתם כולם שוכבים עם כולם. בשרשראות אפשר לקשר גם את סטפני להופ וזה לא אומר שום דבר (או שמא?
). ברוך השב

Guy K

New member
היי סייד ../images/Emo13.gif

וולקאם בק! (ממש לא יפה להעיף את גיא טלי
)

girlontop

New member
נצל"ש: מעריצי ג'ן פיניגן התפקדו!

עוד אין הודעה רשמית, אבל כבר די בטוח שהסיטקום האחרון של ג'ניפר פיניגן (ברידג'ט לשעבר) לא יחזור בסתיו הקרוב למסכי NBC. אל תדאגו לה - ג'ניפר לוהקה לתפקיד הראשי בפיילוט חדש של CBS בשם "American Crime", בו היא תשחק תובעת שהיא גם אמא טריה. מפיק העל ג'רי ברוקהיימר יפיק ואולי זה סימן חיובי להצלחת הפרוייקט החדש.

למעלה