skater girl too
New member
בלעכאס!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo5.gif../images/Emo11.gif../images/Emo46.gif
אינעל הנעל של מוחמד........ לעזאזל..............!!!!!!!!!! אני מודיעה מראש זוהי פריקת עצבים ראו הוזהתם אין צורך בקריאה....!!!! אוף ביזבזתי את על היום שלי חינם ח-י-נ-ם-!! אני כל כך עצבנית משהו פחד.. כל היום היה מתוכנן לי על מרכז מאיה ישירות אחרי הלימודים אבל מאז שקמתי בבוקר הכל הלך גרוע.....
אוף סיימתי ללמוד ברבע לאחד כך שהייתי צריכה לחכות לאוטובוס עד שלוש בלי לעשות כלום... בעוד שנסיעה לנתניה אורכת שעה--- ארוכה ביותר של כאבי ראש הגעתי ליעדי (מרכז מאיה) בדיוק בשעת הפתיחה שלו אבל הפארק היה סגור... שומם...... ריק מנפש חיה... אבל אל התייאשתי ישבתי וחיכיתי שם במשך שעה ורבע בסופו של דבר ויצאתי לכיוון האוטובוס הביתה כשבדרך מתברר לי שהפארק נפתח עשר דקות אחרי שעזבתי אאאאאאאאאאווווווווווווווךךךךךךךךךךךךךךך יכדע#^*)&()^( יעכגלחי אינעל דינק... כל היום שלי התבזבז יותר מבעס אותי שהיום היה היום היחידי שלי כל השבוע להחליק אוחח למה למה ל-מ-ה משהו מוכן להסביר לי ?
תודה על ההתעניינות וסליחה על החפירה שיהיה לכם המשך יום מדהים ...
אינעל הנעל של מוחמד........ לעזאזל..............!!!!!!!!!! אני מודיעה מראש זוהי פריקת עצבים ראו הוזהתם אין צורך בקריאה....!!!! אוף ביזבזתי את על היום שלי חינם ח-י-נ-ם-!! אני כל כך עצבנית משהו פחד.. כל היום היה מתוכנן לי על מרכז מאיה ישירות אחרי הלימודים אבל מאז שקמתי בבוקר הכל הלך גרוע.....