בלעדי!!!!

Yaniv-DC

New member
בלעדי!!!!

תמונות בלעדיות שנגנבו מהבית של מורן ע"י סוכני מוסד! אז הנה החתולה שלה, להנאתכם!

MARMELAD

New member
זאת לא חידה! זה היה מבטא פולני

ואני אתרגם: MA ZE OSA LACHATUL RATUV? עושה = עושָה לחתול... נו שיון, בדיחה לא מוצלחת... כפרות.

inbale

New member
לא נעים

אבל אני כבר שעה צוחקת מהדבר הזה...האמת אני לא בטוחה שזאת חתולה בכלל........

**Blue-Lagoon**

New member
זה דבר חמוד

וואי זאת תמונה פשוט מתוקה לאללהההההההה חחח חתולה משעשעת

Gefen

New member
התמונה הזאת של ../images/Emo108.gif

זוכרים כשהיינו קטנים..היו צצות לנו מדי פעם יבלות קשות ומעצבנות על אצבעות כף היד?? (מין מחלה שמונימית שכזאת..) יבלות מהסוג שקשה קשה להיפטר מהן.. הקיצר..למה נזכרתי בזה? כי התמונה הזאת של החתול בכיור מיד החזירה לי פחד ענקי ממה שהאמנו בו פעם - שאסור באיסור חמור לשפוך מים על חתול..ואם שופכים - יקבל השופך יבלות על הידיים... מכירים ת´אמונה התפלה הזאת? שמעתם אליה? או שזה רק אני - כזאת חייטייארה שזה בכלל שיבעימי כזה..(או אולי ירושלמי..לך תדע)... עד כאן פינת האמונות התפלות להפעם...
אה..ולא לעבור ליד חתול שחוררר..מכירים? טוב, בטח יש לכם עוד המון..אתם מוזמנים להוסיף..כמה שאני אוהבת אמונות תפלות..חהחהח... גפן

inbale

New member
גפנונה ../images/Emo6.gif

אני חייבת להודות...תימנים ירושלמים הם זן ...משונה ביותר....

MARMELAD

New member
חחחחח הבונקעל´ך על האצבעות

היו לי שתיים ביסודי, ואתם יודעים איך הורידו לי אותם...? שמו לי עליהם שרף של עץ אורן! אוח התימנים האלו... דרך אגב בכרטיס משתמש שלי תוכלו לראות תמונה שצילמו אותי אתמול!!!! הרבה יותר מוצלחת מהקודמת.

Yaniv-DC

New member
תתקן בכרטיס - לנסוע, לא לסוע

נכון, ברוב המקרים ה-נ´ נופלת במשקל לקטול, אבל במקרה זה לא.

MARMELAD

New member
תפסיק יניבי...

ממתי אני מדקדק בקטנות... זה מזכיר לי - שהייתה לי ידידה שכל הזמן הייתה מתקנת את העברית שלי. וברוך השם העברית שלי מה זה בסדר... תודה, אמא, שהכרחת אותי לקרוא כל כך הרבה ספרים... הקיצר.. אז אחרי שאיזה יום אחד היא ממש הגזימה.. התחלתי בכוונה לדבר לידה כמו איזה מהבול. -איפה ליאת? -יושנת -ישנה התכוונת - לא לא, היא יושנת, ראיתי בעצמי וכו´ וכו´ סתם סיפור ללא קשר שנובע מעייפות וחוסר ריכוז

**לילך**

New member
מסכנונה.......

החתולים שלי מזדהים עם האומללה. מאז שהם ראו את עצמם בראי אחרי אמבטיה ,הם החליטו להתחמק מזה בכל דרך אפשרית. הם ערכו הצבעה והחליטו שאמבטיה זה דבר רצוי ומוצלח אבל ..... לא בבית ספרם וגם לא בביתם ,וכי למה שחתול יפיפה יראה כמו עכבר ?

למעלה