בלנדר

הילית111

New member
בלנדר

רשלום רב אין לי בבית מיקסר וגם לא בלנדריש לי תנוק בן 4 חודשים שאני אמורה אוטוטו להתחיל איתו מוצקיםכלומר לטחון...איזה בלנדר מומלץ לקנות שהמטרה שלי שישמש בכלל במטבח כי אין לי מיקסראני קראתי שהבלנדר מוט של בראון מאוד נוח ומומלץ אני מתלבטת מה לקנות כי הסוגים השונים נבדלים במנוע יש של 300 ואט (על זה ראיתי מבצע באחד האתרים ב 99 שח ) יש של 450 ואט ואני חושבת שיש אפילו יותראני בשלנית מאוד חובבת אבל יכול להיות שזה ישתנה לכן אני ארצה משהו טובואני מעדיפה את המוט כי לכמויות שלי בבית זה יספיק יש לי חוץ מהתינוק עוד ילד בן 5והבלנדרים הריגלים שהם לא מוט נראים לי מסורבלים ואחכ לוקח זמן לנקות וכו אני צריכה משהו נוח וטוב ויעיל שקל גם לנקותאגב האם בבלנדר מוט אפשר לעבוד ישר בתוך הסיר מרק לטחון ? ואם כן זה לא משפריץ?תודה מראש שבת נעימה או שאולי בכלל עדיף בכל זאת בלנדר רגיל ? אין לי גם מקום לשים אותועל השיש..

חגית343

New member
ךתינוק חייבים לטחון הייטב,חייבת משהו חזק!

תבררי בחנויות על , בוש או קנווד

כשהתאומים שלי היו קטנטנים

השתמשתי בבלנדר מוט של בראון וזה טחן מעולה. הייתי טוחנת עם זה את הפירות וגם את המרק - בהתחלה רק ירקות ובהמך עם קטניות ובשר. הבלנדר מוט של בראון מגיע עם מיכל קטן שבו אפשר לשים מעט פירות/ירקות ולטחון כמות קטנה שזה מצוין

הילית111

New member
תודה

האם בראון 300 ואט מספיק כי יש להם הרבה דגמים עם מנוע חזק יותר של 450 וגם 600 ואט

שלי 300 וואט וזה היה מספיק.

והוא עבד כפול וקשה ועד היום אני טוחנת אתו מרק כתום וזה עובד מעולה.

למעלה