בלנדר מוט

הילית111

New member
בלנדר מוט

הי חברות אין לי בבית מיקסר וגם לא בלנדר יש לי תנוק בן 4 חודשים שאני אמורה אוטוטו להתחיל איתו מוצקים כלומר לטחון... איזה בלנדר מומלץ לקנות שהמטרה שלי שישמש בכלל במטבח כי אין לי מיקסר אני קראתי שהבלנדר מוט של בראון מאוד נוח ומומלץ אני מתלבטת מה לקנות כי הסוגים השונים נבדלים במנוע יש של 300 ואט (על זה ראיתי מבצע באחד האתרים ב 99 שח ) יש של 450 ואט ואני חושבת שיש אפילו יותר אני בשלנית מאוד חובבת אבל יכול להיות שזה ישתנה לכן אני ארצה משהו טוב ואני מעדיפה את המוט כי לכמויות שלי בבית זה יספיק יש לי חוץ מהתינוק עוד ילד בן 5 והבלנדרים הריגלים שהם לא מוט נראים לי מסורבלים ואחכ לוקח זמן לנקות וכו אני צריכה משהו נוח וטוב ויעיל שקל גם לנקות אגב האם בבלנדר מוט אפשר לעבוד ישר בתוך הסיר מרק לטחון ? ואם כן זה לא משפריץ? תודה מראש שבת נעימה

פרנצ'ס כנסי למשרד

practical1

New member
מוט של בראון

אני אמנם כבר מזמן לא עם תינוקות, אבל משתמשת המון במוט הזה. מסתבר שהוא נוח לי לשימוש הרבה יותר מהבלנדר. אני בעיקר משתמשת בו לטחינת מרקים, אבל גם עושה בו רטבים, טחינה וכו'. מיד לאחר השימוש שטיפה קלה וסיבון והוא כמו חדש.

השתמשתי פעם במוט של בראון.

מן הדגמים הראשונים. הוא היה מצוין בהתחלה, אבל בשלב מסוים גיליתי ששמן המכונות מגיע הקצה, במגע עם המזון הנתחן. היום יש בלנדר מוט של חברות רבות, שדבר כזה לא יכול לקרות, כי מדובר בחלקים נפרדים. חשוב גם שהחלק הנכנס למזון לא יהיה מפלסטיק, אלא מנירוסטה. נקי יותר, ועמיד בפני מרק רותח. כן, קצה עשוי פלסטיק לא ניתן להכניס לסיר רותח.

היום יש לי בלנדר כזה

שעומד בכל הדרישות, וגם קיבלתי על נקודות של ויזה , בשעתו,וכל שוויו היה אז 40 שקל, אבל המנוע שלו חלש מאד.

מוט של בראון מעולה!! לאחותי יש והיא משתמשת

לתינוקת שלה אם זה פירות למשל, את מכניסה לכוס עמוקה וכך טוחנת. כנ"ל מרקים או כל דבר אחר. קל לנקות ומאוד קל להשתמש. לגבי מהירויות, אין לי מושג.. אני חושבת שהכי זול יהיה בסדר גמור ויענה על הצרכים.. תשאלי בחנויות אולי מה ההבדל. אני מכינה עם זה מרקים טחונים, ואוכל לתינוקת של אחותי כשהיא אצלי. וזה לא משפריץ.

הילית, אם את רוצה בלנדר, אני מוכנה לתת לך

האמת, נוח יותר עם מוט וכן אני מכניסה ישר לתוך המרק וטוחנת. אם מצמידים את המוט לתחתית הסיר, זה לא ישפריץ, זה משפריץ כשזה לא נוגע בתחתית הסיר

הילית111

New member
תודה חברות בתיה זה בסדר אני אקנה אחד

אבל האם מה ששמתי בקשור יתאם כי יש להם גם מנוע 300 ואט יש של 450 ואט ויש 650 ואט ההבדל בין ה 300 ל 450 הוא מאה שח יש די הרבה בלנדרים מוט של בראון איזהדגם מומלץ?כשכמו שכתבתי אין לי מיקסר וזה ישמש אותי להרבה דברים בהנחה שאתקדם קצת עם הבישולים..

אני קניתי את הפשוט פשוט, נדמה לי שקניתי

אותו ברשת מגה, יש להם מכשירי חשמל. שלי של קנדי, 230 וואט, בהחלט מספק אותי

yerovama

New member
גם לי יש את המוט של קנדי והוא אחלה!!

אאל"ט בעלי קנה אותו במגה למטרת טחינת מרק לצוציק
, והיום אני משתמשת בו המון לטחינת מרקים ל"גדולים", לימונים כבושים ועוד. הוא לא יקר ומשמש אותנו נאמנה... ממליצה בחום!

סביון1

New member
בלנדר מוט - המלצה

אם את מתכוונת להשתמש בבלנדר בתוך מרק חם, אני ממליצה לך לנסות למצוא בלנדר שעשוי מנירוסטה ולא עם ראש פלסטיק. כי פלסטיק בתוך מרק חם מפריש חומרים מסרטנים למרק. לי יש בלנדר מוט כזה של "פרינסס". אני לא יודעת אם הם עוד נמכרים בשוק.

גם לי יש מוט הכי פשוט

מה שכן הוא הגיע עם מיכל קטן וזה מאוד שימושי לי. לאחר שראיתי שחסר לי גם בלנדר במטבח אז קניתי משהו פשוט ב300 שקל.

דנה אז

New member
בלנדר מוט

לי יש גם בלנדר מוט של בראון כבר יותר משלוש שנים (חושבת שהכי פשוט, אבל כבר לא זכורת). וממש נוח משתמשת בו יותר מהמשכולל שיושב בארון. משתמשים ושוטפים. ממליצה בחום

למעלה