בלי שום קשר לאספנות

• פותח הנושא powo
  • פורסם בתאריך
אכן, האדם מתכנן ואלוהים צוחק.

אם כי ביידיש זה נשמע הרבה יותר טוב. ואני גם יוצאת חוצץ כנגד ערבובו של אלוהים בכל הפרשה הזו. בשביל מה משלמים להם, אם לא בשביל שיקלעו סלים?

powo

New member
הוא כבר קיבל

די הרבה.עדי לא קבלתי תשובה האם המשלוח שלי הגיעה אליך.

python 4

New member
OK, בולים נגד שטרות!

אברהם, אם אתה ומכבי תנצחו אני אתן לך את הבול הכי יקר שיש לי באוסף! (ישראל, כלנית, עם שובל) ואילו אם אני וסקיפר ננצח אתה תיתן לי את השטר הכי יקר שיש לך באוסף (ישראל, זלמן שז"ר, 200 ש"ח) התערבנו?

python 4

New member
אתה צוחק?

אתה יודע כמה זמן לקח לי להשיג את הכלנית עם שובל? שאל את תמיר!

אז למה אתה רוצה לתת אותו.

מה אברהם יעשה עם בול זה. הכוונה שלו היתה הפוכה,בגלל זה צחקתי.

python 4

New member
מה זאת אומרת מה אברהם יעשה איתו?

ישים אותו על מקום של כבוד במעטפה! זה בול יקר לאללה!

python 4

New member
עשינו עסק!../images/Emo88.gif

נמנה את נוטוריון החֵבֵר להיות המפקח על ניהולה התקין של ההתערבות. אפרופו הנוטריון, הוא סידר לי טיול שורשים מרתק - יום שני אני 'אבקר' בתחנת המשטרה של עכו, שם סבא שלי ז"ל שירת במשך רוב שנות עבודתו. תודה אריק!

python 4

New member
יאללה, אתה נותן לי את הקופסא

הכי יקרה שלך? אבל אם מכבי ינצחו הבול הכי יקר שלי הולך לאברהם, אז אני אתן לך את הבול השני הכי יקר שלי, ישראל, כלנית, בלי שובל.

powo

New member
אני רואה שאתה ממש

לא רציני.אתה תיתן לי את השטר הנ"ל ואני התן לך דף שלם של הבול הזה אני מרגיש שחטפתה פיק ברכיים.

אברהם גם איתי הוא התערב.

וגם אתי הוא לא רציני. לפיתון אני רוצה את קופסא יקרה ביותר שתמצא ואני התן לך את בול.

powo

New member
בסדר פיתון התן לך את השטר

היקר ביותר שלי אבל זה לא השטר שאתה חושב.השטר הכי יקר שלי זה שטר של משחק מונופול וזה שטר של מאה פאונד אנגלי מזל וברכה ואל תיסוג כעט

python 4

New member
אתם שניכם לא רציניים!

200 שקל תמורת גליון הכלנית? הממ... נעשה את זה 50 ש"ח תמורת הגליון הכי יקר שיש לך! מה אתה אומר?

powo

New member
המצב שלי שונה

זה בכלל לא קשור לפטריוטיזם.אצלי זה להיות מכביסט בדם.ולא משנה במה זה יכול להיות דמקה.שש בש.גולות.או גולות.זה הסיפור

הממ...

היתה תקופה שהייתי צופה אדוקה במשחקים, עד ששמתי לב שכל משחק בו אני צופה, הם מפסידים. לפיכך, אינני צופה יותר במשחקיהם, אלא אם יש הפרש של 20 נקודות ו- 10 שניות לסיום (אז כן).

למעלה