בלי קשר...
לנו!

Digi Lista

New member
בלי קשר...../images/Emo49.gifלנו!../images/Emo140.gif

אם שמתם
לפני חצי שעה התחיל יום ראשון ה4.8 ולמה זה מעניין אתכם? אתם וודאי תוהים... אז ככה, היום זה אומר רשמית שתקופת הניסיון הסתיימה ו...לא הודיעו לי על סגירה של הפורום מה שאומר שהוא נשאר! שלא תחשבו ששכחתי את כול המאמינים בהצלחת המשך דרכו של הפורום, את כול המעודדים, המשתתפים והחברים שנמצאים בסמוי(אבל הגיע הזמן שתפסיקו להתחבא לכבוד האירוע...כול ההצלחה מגיעה לכם!
מעכשיו אני יכולה להשקיע את כול כולי בעיצוב החדש(זה שווה תאמינו לי!), אני רק מזכירה שימו תמונות ולא משנה של מה בכרטיס החבר כי בעיצוב החדש...(ובאמת חשבתם שאני אגלה?). בנימה של התרגשות כי הפורום לא נסגר(אני יותר שמחה עכשיו מאשר מהיום בו הוא נפתח!) ובנימה אישית של דאגה לכלב המסכן והאהוב שלי(אני מנסה להיראות הכי שמחה שאפשר רק שיש עוד דברים ש...)אני מקווה שהפורום רק ילך ויתפתח

LuNaTiC

New member
מייזל טוף ../images/Emo13.gif

גם אני צריכה להשקיע עכשיו בעיצוב החדש
הפרדס מכין את עצמו לקראת החורף ^-^ (?????)

LILO digital

New member
איזה יופי!

כמובן אני שמחה מאוד בשבילך... והייתי מגיבה בצורה עוד יותר נלהבת, אלמלא היית עכשיו בקריזה עליי בגלל משהו שלא ידוע לי עליו... (עד שתטרחי לעדכן אותי..) אבל בכל מקרה מזל טוב ענק!

Morphia

New member
מזל טוב ליסטה!

ומזל טוב לכולנו! הנה, זה מספיק שמח מאיה? מאיה: *פרצוף מעוצבן* אתה כזה פוץ הורס שמחה... מאיה: בכל מקרה, מזל טוב, לכולנו, נקווה שזוהי תחילתה של ידידות נפלאה! היי, זה היה רמז כל כך גדול, שאין סיכוי שהם לא יגלו עכשיו! מאיה: אם היית סותם את הפה הגדול שלך, הם לא היו מבינים! *מגלגל עיניים* מה שתגידי

מזל טוב לנו ומזל טוב ליסטה!

אתם לא תנחשו כמה אני שמחה עכשיו אני ממש מאושרת.... ...................... בלי קשר יש פה מישהו?????????.. ריקושו:כן,כן מזל טוב מזל טוב אתה לא יכול להיות יותר מאושר??!! ריקושו:רוצה מאושר?? כן!!! ריקושו: מזל טובבבבב יותר טוב לך?! כן אבל לא היית צריך לצעוק....

לורי1

New member
הלו מישהו בבית??? אף אחד כנראה

פורום אתה ער??? פורום????? תעוררררררררר לא כיף איתך.... נו תתעורר.... ############################## אה יופי התעוררת סוף סוף.... אני לורי נחמד להכיר אוקיי בסדר אני אתן לך לישון.... ############################## פורום משעמם לי איך אתה מסוגל לישון תגיד יופי טופי התעוררת..... אז כמו שאמרתי קוראים לי לורי ואתה פורום דיג´ימון בוא נלחץ ידים..... ###########################3 אז פורום מה שלומך? כן גם אצלי הכל בסדר לא אני לא עייפה למה אתה עייף? מתי הלכתי לישון? בשלוש.... אתה נרדם בסדר לילה טוב.... נהדר התחלתי לדבר לפורום, זה תמיד קורה....

יאקומו

New member
יש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני כל כך שמחה!!!!! אני כל הזמן ידעתי שהפורום ישאר! *כן, חוץ מכל שתי דקות... בצחוק....* כל הכבוד לפורום ולמנהלת! שלחתי תמונה של כל הרגעים בדיג´ימון 1 ו-2

burhtk1

New member
מזל טוב

מזל טוב!!!!! מזל טוב!!!!! מזל טוב!!!!! מזל טוב!!!!! מזל טוב!!!!! מזל טוב!!!!! מזל טוב!!!!! מזל טוב!!!!! מזל טוב!!!!! מזל טוב!!!!! מזל טוב!!!!! מזל טוב!!!!! מזל טוב!!!!! מזל טוב!!!!! מזל טוב!!!!! מזל טוב!!!!!

gatomon

New member
כמה דברים ...(נא לקרוא בבקשה)

קודם כל - מזל טוב לליסטה !!! המנהלת הרשמית של הפורום דזיג´ימון עכשיו זה רשמי, הפורום סיים את תקופת הניסיון בהצליה. מזל טוב !!!! דבר שני, אני כתבתי סיפור על דיג´ימון, בלי הדיג´יגורלים של הסדרה האמיתית, וזה ממש דומה. אבל מה ? הדיג´יגורלים ... ישראלים !!!! כן, עכשיו גם ישראל בעולם הדיגיטלי !!!! אז שוב - מזל טוב !!! אני אתחיל עכשיו ת´סיפור, הוא מוקדש לכל הפורום אבל הוא מוקדש במיוחד להילה ננסי וליסטה. תקראו בבקשה ת´סיפור (הוא בהודעה הבאה)

gatomon

New member
הסיפור (פרק 1)

"אוף, שוב פעם הם שמו לי זעתר בפיתה ?!" אמרה אתי. היא הייתה בקייטנת קיץ וישבה עם חמשת חבריה : מרגלית, יוסי, גיל, נסים ואוסנת. הם ישבו על ספסל אחד כאשר הגישו בקייטנה פיתה וטרופית (ארוחת צהריים). "אולי תבקשי מהם להחליף פיתה", הציעה אסנת."עזבי, אין מצב", ענתה אתי. ´הצילווווווווווו´, צעקה ילדה מהקייטנה.

gatomon

New member
המשך פרק 1

"ג´ווווווווקקקק !!!!!!" כל הילדים בקייטנה נבהלו מהצעקות שלה. הילדה שצעקה הייתה שרה, ילדה אחרת מהקייטנה. "זה לא אמיתי, זה ג´וק מפלסטיק", קרא אלכסנדר, עולה חדש מאוקראינה. "אני שמתי לך אותו בפיתה" שרה התעצבנה "מפגררררר !!!" ונתנה לו כאפה בגב. "למה אתם עושים את זה רק לי ?!" היא צעקה. "כי אין לך כרטיס מועדון", אמר נסים במבטא רוסי כבד, כדי לצחוק על אלכסנדר (בגלל הקופאיות בסופר). "לך תז____" אמר אלכסנדר בתגובה. שרה ניסתה לזרוק על אלכס ת´טרופית, אבל הוא התכופף, והטרופית עפה לכיוון של אתי. אתי ניסתה לתפוס ת´טרופית אבל במקום זה היא נפלה מהספסל, והפנים שלה הסתכלו לכיוון האחורי, וראתה משהו, שגרם לה לצעוק "תראו מה יש שם, אמא´לההההההההההה !!!!!"

star_female

New member
מזל טוב!!! ^___^

Omedetou Gozaimasu! Congratulations וכו´... אני מאוד שמחה שהפורום הזה נשאר (למרות שאף פעם לא פקפקתי בזה... ^^)

יאקומו

New member
סתם רציתי להגיד...

שלדעתי כל אחד מהפורום הזה עזר לשמור על הפורום!!!!

למעלה