בלי קשר ספציפי להיום...

jessy19

New member
בלי קשר ספציפי להיום...

סתם תוהה למה מצד אחד מורידים בערכה של פקידה/מזכירה אבל מצד שני חושבים שהיא סופרוומן שמספיקה גם לתייק גם להדפיס וגם להכין קפה ובין לבין גם לעסוק בשאר הדברים שמוטלים עליה???

foofoo77

New member
כי היא מזכירה ולא מנהלת ....

ככה זה , כל בוס שלא יודע להתנהג כמו שצריך מתנהג ככה מזלזל בעובדים שכפופים לו בעיקר בגללי יחסי כוחות אני המנהל ואת הקטנה ואת תעשי בדיוק מה שאני רוצה בלי שום קשר לתפקיד . ככה זה בכל מקום , הם נוהגים לזלזל בפניך אבל לדרוש כמויות עבודה עצומות . איזה כיף שאני לא לבד היום כאן בערב ...

jessy19

New member
נכון, הייתי בטוחה שאקבל תשובה מחר

רק. מה קורה? איך עבר יומך?

foofoo77

New member
היה יום עמוס אבל אחלה של יום

היתה לי המון עבודה שתמשך גם מחר ( איזה כיף אני יכולה לסגור דברים מחר בלי נקיפות מצפון ). יש שכר שממש מתאים לי ...( זה כבר טוב לא ?) מזג אויר חם שזה מעולה כי אני שונאת חורף אין תלונות מותק מה איתך?

jessy19

New member
לי היה יום שעבר בטיל

הייתה לנו ביקורת וכרגיל תקעו אותי בשיחה של הביקורת כדי שאני אאזן את הכוחות כי הם יודעים שאני תמיד רואה דברים טובים ובמקום באחד וחצי השיחה התקיימה בארבע

enicegirl

New member
באמת לא פייר

אבל אתן יודעות מה? עם הזמן אני למדתי לעשות הכל די מהר...מזלי שחלק מהדברים הם אותו דבר (תיוק מסויים) ובקיצור - לא ראש מאוד גדול, רק זריזות ופחות טלפונים שזה דבר מאוווד מֵקֶל. זה שלא מעריכים אותנו זה משהו אחר
אבל הבוס שלי כן מעריך אותי. לפני שנתיים הוא נסע לגרמניה (נסיעת עבודה) וכשחזר הביא לי שרשרת! (אמנם בארץ היא שווה 2 ש"ח אבל..נו, העיקר הכוונה
)

למעלה