בלי קשר לוויכוח...

D o l f i n a

New member
בלי קשר לוויכוח...

ואין לי כל כך מושג על מה הוא היה... אבל עלתה בי שאלה. כמה מכם, האדונים והמלכות, היו ניכנסים לקשר עם סאבית שלדעתכם היא "בשפל המדרגה"? כלומר שהכניעה שלה היא כניעה ממקום של כאב וחוסר חוסן נפשי, ממקום חלש ולא ממקום של מישהי שיודעת מה היא רוצה...? כמה מכם היו לוקחים על עצמם את תפקיד ה"מטפל" בידיעה שזה הולך להיות תפקיד ממש מסובך ושהם אכן יכולים להיכשל בו...?

D o l f i n a

New member
כמובן ש...

אין לי דבר נגד כניעה ממקום כזה או אחר, כל אחד/אחת ומה שמניעה אותו/אותה. השאלה היא לא שאלה של "נכון או לא נכון".

gidionline80

New member
מעדיף אותן איכותיות

כאלה עם עולם פנימי ותרבותי עשיר, הערכה עצמית גבוהה, השלמה עם מי שהיא וגופה ורצוי גם חיוך. כאובות וסמרטוטות עם בדסמ מריח הרס עצמי שזה "קצת" פתאטי עצוב.

אייבורי

New member
מה שיותר עמוק יותר נכון

אישית מעדיף אתגר קרת אבל ברצינות מצטרף לקבוצה של חובבי נשים מלאות חכמות מוכשרות בעלות עוצמה. הכניעה שלהן הכי מתאימה לי. ועדיין צריך להיות רגיש קשוב "מטפל" קשוח ונוטה. זה תמיד מסובך ועדין זה חלק מהכיף שלי לפחות. <נכתב אחורי יום עבודה מפרך>

princeOFdream

New member
אתגר קרת...

זה זבל! שלא נדבר על זה שקטלתי אותו כמה פעמים בבמה בצורה מקצועית (ז"א מבחינת המקצוע- ספרות)- הוא אפילו לא ידע מה לומר לי על כך, פשוט עלוב... ובקשר לשאלה- בכל מקרה זה חשוב לעזור לאנשים, אבל אני לא אעשה את זה תוך כדי מערכת יחסים עם מישהי שאני לא אוהב... אם אני אוהב את הבחורה ויהיה לי רצון להיות איתה בקשר זוגי, אז אני בהחלט אנסה לעזור לה אם אראה שיש לה בעיות, וזה לא קשור בכלל לBDSM או לא.

אייבורי

New member
נסיך

בסודדדדדדדדד מעולם לא קראתי את אתגר קרת למרות שחברים המליצו, טענו שהוא נורא מצחיק. אבל מה הביקורת שיש לך עליו ?

princeOFdream

New member
אייב

*לוחש באוזן* (אוי זה ממש נשמע מגונה...): הוא לא יודע לכתוב! וכעת אפרט- שלא נדבר על כך שהוא פשוט לא כותב נכון מבחינה תחבירית ומבחינת השפה העברית בכלל, בו נתעסק בתוכן כתיבתו. התוכן שלו פשטני וסתמי, אין בו שום ייחוד, שום חכמה, שום מתח, שום דבר... הוא מתחיל כל-מיני דבריםומסים אותם ללא סוף כאילו אין לו יותר מה להגיד בזמן שלא אמר כלום במשך כל הסיפור גם-ככה. אז מה עם מה שכן יש לו? אני אומר לך מה כן יש לו- רדידות, ריקנות וסיפורים יום-יומיים מדי. בקיצור, אני ממליץ בחום! לא לקרוא אותו, אלא אם כן אתה באמת אוהב שיעמום חלול.

זאת

New member
אז באמת הלכתי לראות

ושקעתי אל תוך עולם של סיפורים קצרים, קולחים, זורמים ומרתקים. וואלה, הוא באמת לא כותב נכון מבחינה תחבירית. אבל את מי בכלל מעניינת הבחינה התחבירית? אני קוראת לזה סגנון. יש לו סגנון משלו, שעובר בין הסיפורים, והוא, אולי, לא נכון תחבירית, אבל בהחלט תואם את העברית שכולנו מדברים, מובן לכל דובר ונקרא טבעי ולא מאולץ. אני מצאתי שהתכנים שלו חביבים. מצא חן בעיני שהוא מביא סיטואציות יומיומיות לכאורה ולוקח אותן, בתוך הסיפור הקצר שלו, למקומות יומיומיים פחות, מעט חריגים, לפעמים אפילו הזויים. שוב, עניין של סגנון. לטעמי, זה סגנון נעים. לי אישית אין צורך במארז ברור וידוע מראש של התחלה-אמצע-סוף. יש בי מקום גם לאי ודאות. זה בסדר לא להגיד לי מה קרה בסוף. זה משאיר אותי יותר זמן עם ה-מה שקורה עכשיו. כן, סיפורים יומיומיים יש לו. שלא היה אחד שהפסקתי לקרוא באמצע, נגיד. רדידות וריקנות לא מצאתי שם. אולי אם אמשיך לקרוא, אמצא, אבל בינתיים, טרם. להפך. מצאתי סיפורים שעל אף פשטותם, בכל זאת נוגעים בכל מיני מקומות קטנים בפנים ומעוררים אליהם תגובות. את הספרים שהוא פירסם לא קראתי, סתם כי לא הזדמן לי. אבל עכשיו אולי אלך לחפש אותם ולקרוא. הבנאדם יודע לכתוב.

אייבורי

New member
זאת מצטרף לדעתו של הנסיך

<נסיך שמת לב שפעם ראשונה שאנחנו ראש בראש אולי זה בגלל שאתה לוחש לי באוזן> אבל הוא כותב רעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע מילא משעמם מילא חסר כל עיניין סתם כתיבה נוראית ושפה שהילדה הקטנה שלי הייתה מזדעזעת נכון, אני לא סופר, גם לא הנסיך אבל אתגר קרת צריך ללכת לנריסה וללמד קצת. או בעצם למיליון אחרים שיודעים לכתוב. גררררררררררר

זאת

New member
נו, אמרו את זה קודם, לפניי

על טעם וריח אין להתווכח. הלא כן?

princeOFdream

New member
אם כל הכבוד...

על טעם כמו שלך, באמת אין להתווכח LOL! ובכן, היות וזה לא פורום ספרות או משהו אז לא ארחיב מה שכן אומר זה שאני שמח אייב שאנחנו מסכימים... זה אומר שי לנו תקווה
או שלא... בקשר לנריסה? אני לא יודע כך שאין לי מה לומר, אבל אכן יש די והותר יוצרים טובים שיש לנו ולאתגר בדיוק באותה מידה (אם אף יותר מאיתנו) מה ללמוד מהם והרבה!

אייבורי

New member
חחחחחחחחח

זאת מקווה שלא תקחי את הנסיך לעלבון. כן כנראה תמיד שיש נקודות משיק. אבל בהחלט מסכימים שאתגר יכול ללכת ללמד קצת. גם בסיגנון הכלום יש דרך לכתוב אותו מעניין לפחות <פיהוק מאתגר קרת> וואלה אפשר לפתוח שירשור של ספרות

זאת

New member
בטח התכוונת

עם כל הכבוד... (ולא בטוח כמה כבוד יש...) איי רסט מיי קייס. <לא מתווכחת>

princeOFdream

New member
לא, אני התכוונתי בדיוק למה שכתבתי,

ואני דיסלקט ואת חובבת אתגרים אז תתמודדי עם זה.

princeOFdream

New member
יפה מאד,

תמשיכי לקחת את הדברים בחיוך. "חיוך הוא הקו הקצר ביותר בין שני אנשים" (מצטער, לא זוכר מי אמר זאת לפני, אבל הוא היה אחד מהחכמים ההם שאומרים דברים חכמים...)

D o l f i n a

New member
כן... לגיטימי

הכל טוב ויפה, רק לצערי לא קיבלתי תשובות לשאלה, אני לא באה בטענות (טוב, קצת), אלא פשוט עדיין סקרנית (טוב, תמיד)... השאלה היא עד כמה זה חשוב, והאם המניעים שמניעים אדם לאהוב את מה שהוא אוהב, או להימשך למה שהוא נמשך אכן חשובים... אני יכולה להגיד על עצמי שלא הייתי נכנסת לקשר עם אדון שמונע על ידי חולשה, על ידי צורך להשלים חסכים שלו, אדון שבא לקחת ולא לתת... אבל הסיבות שלי ברורות לי - במקרה הטוב אני לא ארוויח הרבה, ובמקרה הפחות סימפטי זה יגבול בנזק. ברור לי מה העדיפות שלכם, אבל השאלה היא אם הייתם פוסלים מישהי שלדעתכם הגישה שלה "לא בריאה"? אדון עם גישה "לא בריאה" פסול בעיניי, מהסיבה הפשוטה שהוא יכול להזיק לי... השאלה היא לגבי סאביות, כי להזיק הן יכולות בעיקר לעצמן. וכן, גם אני מעדיפה באופן כללי אנשים שלמים רחבי אופקים ומאושרים סביבי... אך לא יודעת אם הייתי מתרחקת מכאלו שהם לא. ואת נריסה - רק לפי מה שקראתי אותך - התגובה שלך באשכול הזה נישמעת לי הכי רלוונטית... עם כל הכבוד (ויש כבוד...)

Master Eagle

New member
כבר הבעתי כאן מספר פעמים שלדעתי

רק אשה חזקה באופיה יכולה להיות כנועה אמיתית....אשה חלשה נכנעת לכל אחד אשה חזקה נכנעת רק לגבר אחד. באשר לאשה חלשה, זה אפשרי, אבל אם החולשה שלה נובעת מאיזה משבר או טראומה זה עלול להיות מסוכן בשבילה. אם היא אבל עם מספיק כוחות כדי להתאושש ולחזור ולהיות עם כבוד עצמי, אז אין לי בעיה עם זה

למעלה