בלי קשר לדת!

א77

New member
זה מה שהנוצרים רצו ורוצים

שהיהדות לא תהיה 'סגורה'. ולכן הם השתמשו עם האינקביזיציה בשביל הדת הכה 'יפה' כפי שהם מגדירים אותה 'דת האהבה'. הנצרות הינה עבודה זרה. על שלוש עבירות יש דין שייהרג ובל יעבור. ביניהם זה להתפתות חס וחלילה שאותו בן של מרים שזינתה, הינו משיח.

אלי ו.

New member
כמה הערות

1) הסטורית כנראה הסיפור של בן פנדיתא אינו נכון ומדובר במעין הסטוריה שכנגד. (את זה אומר בין השאר יוסף קלויזנר שהוא הסטוריון שומר תורה ומצוות) 2) הנוצרים (וגם ה"יהודים המשיחיים" שזה פשוט שם מטעה לנוצרים ממוצא יהודי) לא רק מאמינים שישו הוא המשיח, אלא שהוא בן ה' והוא חלק מהאלוקות. יש הבדל משמעותי בין חב"דניקים למשל שמאמינים שהרבי שלהם הוא המשיח, לבין הנוצרים שמאמינים שהמשיח שלהם הוא ה'! זו נקודה חשובה, מכיון שאותם מיסיונרים מציגים את אמונתם כאילו היא וריאציה למשיחות בחב"ד: "הם חושבים שהמשיח שלהם הוא הרבי ז"ל, ואנחנו חושבים שהמשיח הוא ישו, אם הם יהודים למה אנחנו לא יהודים?"

א77

New member
ואפרופו מנהג הגויים לשקר ולרמות

ואפרופו מנהג הגויים לשקר ולרמות בראשון לאפריל למנינם. השקר הראשון של אחד באפריל הוא, שקר של מריה אם ישו, זו שזינתה. שהרי היא ילדה אותו בסוף דצמבר. והיא סיפרה שהתעברה מבלי שהרתב לאדם. והרי היא הרתה תשעה חדשים קודם הלידה. וזה בדיוק בראשון לאפריל. ואם משיחם הוא משיח שקר, הרי הם נוהגים בדרכו באותו יום של השקר הראשון שלו.

dudwity

New member
אני חושב שאתה מוליך שולל

סוף דצמבר יכול להיות הרבה תאריכים... מעניין למה בחרת תאריך שיוביל לאחד באפריל... אני חושה שכרגע הרסת לך כל טענה שתביא בהמשך...אי אפשר לסמוך על דבריך.. מעניין על מה עוד אי אפשר לסמוך.. אני שונע כלכך הרבה רבנים שמחזירים בתשובה ומגלה כלכל הרבה חצאי אמיתות ותסלחו לי שקרים ואני בן אדם שדווקא לא בא עם דעות קדומות ואדם שכן שואל את השאלות הנכונות ומקבל תשובות והסברים שנוגדים את המציאות. ברגע שתפסת את המורה שלך למתמטיקה כותב על הלוח 5+5=9 אתה תסמוך עליו שהוא ילמד אותך חומר שאתה לא כיר ולא תוכל לדעת אם הוא צודק או לאו?

א77

New member
ימי הריונה של מעוברת

הן הריון יום. אז מלאו ימיה. אבל לכל מעוברת יש את הצירים שלה כמובן. בשביל המליצה, ואם יש"ו נולד לא מעיבור של אדם [שזו גם בדיחה גדולה] כי אז מה לך אם נאמר עוד בדיחה. אם הנך חושב שהרסתי כל טענה, אין לך מה לדאוג. לא אנסה לטעון כאילו משהו אחר בנושא של אותו ישו שנולד מאמו מרים שזינתה רח"ל. חשבון אני יודע. וגם אם לא כ"כ, בכל אופן תעודת יועץ מס ממשרד העבודה יש לי. לא היה כאן ויכוח כלל. ולא יהיה. אתה יכול להמשיך לשנוא רבנים. אני רק יכול להעיר לך. שממה נפשך אין זה הוגן. אם הנך יהודי, הרי ואהבת לרעך כמוך זה כלל גדול בתורה. ואם הנך נוצרי, הרי הנוצרים טוענים שדתם היא דת אהבה. בעצם אהבה עד לשנאת יהודים, השלכתם למרתפי האינקביזיציה ועלילות דם בערב פסח, ועוד כמה...

Dark Muse

New member
גם שרה היתה זקנה מדי להביא ילדים

עד שאלוהים התערב ואמר לאברהם שיהיה להם ילד... (הרי למה צחקה שרה?) אתה יהודי שונא נצרות ונוצרים שונאים יהודים כמוך... נשמע לי פייר, אני בטוח שיהודי חילוני כמוני הנוצרים היו עוזבים בשקט...

dudwity

New member
איני שונא אף אחד!! למה אתה משתמש

במלה אסורה כזאת? אני בן אדם אוהב לא שונא! אני אוהב את הבריות ואת כל הטוב שבעולם הזה. אבל איני מעריך צרות אופקים שלפעמים רובצת על פלוניזה או אחר.

א77

New member
סליחה

אבל זאת כתבת, ואני מעתיק : אני שונע כלכך הרבה רבנים שמחזירים בתשובה ומגלה כלכל הרבה חצאי אמיתות ותסלחו לי שקרים נכון שכתבת בטעויות. אבל לא חשבתי ששונע, זה אוהב. בפרט שכתבת שהם אומרים שקרים. לא אתייחס למה שכתבת שהם אומרים שקרים, כי אולי הנך יודע מה אתה מדבר. אולי שיקרו אותך, אולי אתה יודע מפורשות שהם שקרנים. אבל כמובן לא זה הנושא. אני מתנצל על כילא הבנתי, בגלל שכתבת בטעויות כתיב. והנה לך: אני מתנצל בגלל טעויות כתיב של זולתי...

ננס לבן

New member
לגבי "יהודי כמוני היו עוזבים"..לא!

ההיסטוריה הוכיחה שלא! אם בימי הבניים שנאת יהודים בנצרות הוגבלה לדת ויהודי שה-מ-י-ר את דתו (לא ניהיה יהודי חילוני/מתבולל) הרי שבתקופות מאוחרות יותר שנאו יהודי על היותם יהודים.שומרי מצוות.לא שומרי מצוות למי אכפת?! אז לא..לא כל כך בטוח שהיו עושבים אותך בשקט..תלוי אם היה לך מזל..

dudwity

New member
שונא??מה פתאום נפלה טעות כתיב!

התכוונתי לכתוב שומע! לא שונא ויצא שונע..

ד י ד ו ש

New member
ל א י א ו מ ן!!!

איך שהיהודים המשיחיים מצליחים במזימותיהם... את או אתה שביקשת פתרון האם ישו הוא המשיח.... ברור שלא ולא!!!!!11 הוא היה ממזר מסכן שבחייו אפילו לא הצליח כל כך להקים את כת הנצרות.. ורק לאחר מותו הצליחו אט אט כמה צרועים וזבים.. לפרסם שטויות .... עד שנתהותה הנצרות של היום.. לא כאן המקום להאריך.. תפני לארגון יד לאחים או כאלה או לרב רציני שמבין בעניין והוא יפריך לך אחת לאחת את שקרי הנצרות ושל יש"ו... חבל שבמקום לחפש במקורות מסתבכים כל כך.. יש לציין שגם היסטוריונים טוענים כנ"ל.. ולא רק היהדות.. בהצלחה בשיבה ליהדות.. ה א ו ת נ ט י ת..

אני מבקש להעביר את הדיון לפורום אחר

השואלת קבלה "תשובה הלכתית. מעבר לכך הדיון אינו שייך לפה.

סתם יש לי שאלה על הנצרות

תמיהה גדולה, מעניין איך הן מתרצים את זה. הנצרות טוענת שמריה נתעברה מרוח הקודש, אבל בתחילת הברית החדשה (לא האמנתי עד שקראתי בעצמי) הפסוקים מייחסים את ישו לדוד המלך מצד אביו.

dudwity

New member
שקר וכזב וגם אתה טועה ומטעה

בספר הראשון בברית החדשה"מתיתיהו" נכתב כל השושלת מדוד המלך עד אביו של ישוע "יוסף איש מרים אשר נולד ממנה ישוע" לכן אתה טועה. אבל זה לא יפריע למי שקורא את זה וזה מתאים לו לאמץ את זה ולהטעות אחרים. אני יהודי אבל אני לא צר אופקים אני קורא הכל ואני בטוח ש ה' נמצא בתוכי ובייחד אנחנו נגלה את ה"אמת". אני סומך עליו להדריך אותי לתשובות הנכונות ואני אוהב אותו עד עמקי נשמתי.

א77

New member
כשמישהו נאלץ לחדש מנעלים

בימי הספירה, כי אוליי נקרעו נעליו שלא בזדון. הרי פטנט גאוני. הוא יכול לכתוב על הסוליה 'עמלק' או 'ישו' או 'הברית החדשה'. כי אז הוא מחדש מנעליו, אבל בעצם לרוב השיטות מכיון שהוא מקיים מצוות מחה תמחה את זכר עמלק, בכך שהוא דורס את שמם וזכרם, כי אז זה פתרון לבעיית חידוש המנעלים בימי הספירה. ונזכה במהרה בימינו למחיית שמו וזכרו של עמלק בכלך גווניו. י'מח ש'מם ו'זכרם.

DAVID523

New member
ומותר לפי ההלכה ליקרוא את הספר

הזה שקראת? בזמנו אמרת לי שיש להיתרחק מעבודה זרה בכל מחיר. אפילו אם שומעים אופרה שלא בטוח אם זו עבודה זרה.לא לישמוע. אז מה ההבדל בין הדברים?

למעלה