בלי פרסומות!!!

בלי פרסומות!!!

מצטערת שלא מגיבה לך כוכבית.. מחר אגיב ועד אז מקווה לטוב. אבל עד אז!!! אתם אוהבים את החיים שלכם? אתם נהנים מהחיים שלך? אתם עושים דברים שגורמים לכם טוב, אתם מרגישים שהחיים מלמדים אתכם ערך מוסף? אני כל כך מאושרת בשבילכם. למדתם? לימדו אחרים דרך התבונה שקיבלתם, דרך מה שקיבלתם, דרך מה שהוענק לכם. אל, אבל אף פעם, אל תעשו פרסומות. כועסת, כשחושבים שמה שטוב לאחד, טוב לאחר, כועסת שחושבים שלאחר שלמדו משהו יודעים טוב יותר מכולם. אז לא. וטועה מי שחושב ככה. מה שאנחנו מקבלים, הלמידה האמיתית היא זו שבאה כי אנחנו בחרנו בזה. כי אנחנו גילינו את יכולתנו, ואנחנו באמת מאמינים בכך. לא טוב לכם? בידכם לשנות. ואתם יכולים לעשות זאת בדרך הארוכה או הקצרה. כל אחד ואחת ממכם חזקים, גם אם לא מכירה אתכם, גם אם אתם לא מאמינים בכך בעצמכם. מישהי כאן בחרה ללמוד את עצמה, וללמוד לקבל את עצמה, דרך כתיבה. כאן זה לא מדור פרסומות, ועד כמה שכעסתי אז כשמחקו הודעות, פעם שנייה זה בהחלט מספיק בשרשור אחד, ואם היה לי את היכולת, הייתי מוחקת את ה"עצה" הזו, אורי. כוכבית בחרה את מה שלדעתה יגרום לה אושר. לך אין את הבחירה לבחור בשבילה, או לתת לה "עצות" כאלה. זה עשה לך טוב, הסדנא? למדת, החכמת? למד אחרים. אל תשלח אותם למוריך, כי מה שטוב לאחד לא טוב לאחר. מה שרע לאחד, לא יהיה רע לאחר. היא לא אתה. אתה יחיד ומיוחד, וטוב שכך. תן לעצמך את הכוח, תן לה את הכוח. ככה נותנים לאדם את האפשרות להרגיש טוב?? על ידי פרסומת? לא ולא! >בהזדמנות זו רוצה גם לציין שלא כולם מאמינים באותו דבר, לא כולם נהנים מכל דבר, ולכל אחד יש את היכולת לבחור. פורום זה אמור עד כמה שאני מבינה לנסות לעודד וללמד משהו. גם עצות בנוסח "חשבת ללכת לקבלה" נראות לי כפרסומת ולא מתן עזרה אמיתית. עד כמה שזה טוב לאחד, כשמישהו כותב כאן ומבקש עזרה, זה לא מה שהוא מחפש< וכן, אין לי מושג מה אדם רוצה ברגע שהוא רושם כאן הודעה, אבל המטרה היתה ותהיה "להרגיש טוב". אם אדם מרגיש טוב יותר בכך שהצליח להיפתח ולכתוב ולהוציא תסכולים על הדף, אז כנראה הוא בדרך. והדרכה היא המטרה. <למדתם משהו ממקור כלשהו, תדריכו בצורה שלמדתם, ולא את הצורה עצמה> וזו הייתה בקשה להפסיק בכך. אמנם אני כרגע עוזרת בית לשבועיים ואני בצבע שונה כרגע, אבל אני כועסת על עצמי שלא רשמתי את זה לפני כן. לא אהיה מוכנה להיות שותפה לפורום שמסכים לכך במיוחד עקב הסיבה שייעודו הוא תמיכה. זה כמובן לא איום, כי אתם יכולים לעשות מה שאתם רוצים בלי להתחשב בי, אבל רק תדעו שברגע שפורום תמיכה מפסיק להיות כך, אין לו זכות קיום. לצערי, זה קרה כמה פעמים שלא הרגשתי שהפורום הוא מה שאמור להיות, אבל כל פעם חזרנו לכך. בפעם הבאה, תפסידו אותי. אמנם אנשים באים והולכים, ומי אני לעומת אחרים? אבל משהו לחשוב עליו, לאחר שטובים עזבו כבר קודם. בחיוך שקצת עייף לאחר לימודים במשך כל היום, אני.

rubber duck

New member
היי שני ../images/Emo24.gif

מותר להיות עייפה אחרי יום לימודים
בעצם זה אפילו כיף להיכנס למיטה ולהירדם בשניה
באהבה
שרון

שני

אני מתגעגעת אלייך
(והייתי שולחת אימייל במקום הודעה בפורום, אבל אני לא בבית כרגע ואין לי אפשרות)

כוכבית2

New member
ל- שני:

בלי כוונה להחמיא, אבל באמת את מקסימה ואכפתית. הדברים שלך באמת עוזרים ותודה על תשומת הלב. אני משתדלת להרגיש טוב ולא מצליחה לא יודעת למה... מנסה ומנסה, מחכה שזה כבר יחלוף, בינתיים מנסה לפגוש אנשים חדשים, להכיר, אולי יהיו הפתעות דווקא מחדשים. הישן כבר כ"כ נמאס וכבד עלי. ס"ש נעים.

היי לך!

יקירה, הייתי שם, ולא שבוע שבועיים לצערי. אך יצאתי מזה לבדי ובעצמי. את בוחרת את מדריכייך. האם אנחנו? האם ה"ישן" שכבר נמאס, האם הסדנא, או אפילו ייעוץ פסיכולוגי. אנחנו לא פסיכולוגים, אני לא פסיכולוגית אבל מנסה להעביר את מה שאני הבנתי לאחר חיים שבשבילי מבחינה סובייקטיבית לא היו קלים כלל. הפחדים תוקפים אותי, וקשה לי לא להבין עד הסוף מה הביא אותי למצב של אז. חוסר וודאות הוא דבר מאוד מאיים, הרבה יותר מהפחד עצמו. מה נוגע בך? כשאת מסתכלת על ימים אחרים, טובים יותר, שלווים יותר, מה העביר לך את היום? האם את מחפשת שינוי? או שמעדיפה לחכות לו? שינוי יבוא ממך. וצעדים ראשונים תמיד קשים. הרגשה רעה לא חולפת מעצמה. לפעמים צריכים ממש להתאמץ. אם אפשר, להאמין שזה יעבור, כי זה עובר, אך רק אם תשקיעי. אולי את לא מבינה, והדרך שאת עושה סבוכה מדי, אולי ההדרכה עדיין לא עוזרת. כנראה שצריכה משהו יותר. שיגרום לך להבין יותר. להיות יותר. את בוחרת. את את. ושום דבר לא ישנה את מהותך. וטוב שכך. טוב מאוד שכך. בחיוך, קיפודה לשעבר. >הים היכן שהוא<

~דויד~

New member
צודקת!

שלום לך, מתוקה! מותר לך לכעוס, ומאוד רצוי שתבטאי את עצמך, ואני שמח שעשית את זה!

למעלה