בלי פרו אין סדרה!!

זהר 14

New member
בלי פרו אין סדרה!!

לדעתי אחרי שפרו תעזוב תסדרה זה לא יהיה כל כך יפה כי פרו עשתה שם את כל היופי והמתח בלעדיה זה לא יהיה כל כך יפה מי מסכים? ומי מתנגד?

HuGo Hell

New member
תעשה טובה אל תדבר על דברים..

שלא ראית!! העונה הרביעית _שפרו לא שם) היא עונה מקסימה מדהימהההההההההה פרו קצת חסרה אבל מסתדרים.. ותראה את העונה לפני שאתה מדבר..

charmedmen

New member
תראי פרו אומנם הלכה../images/Emo4.gif ועזבה אבל

באה שחקנית חדה לא במקום פרו אלא כאחות נוספת, אבל לצערנו פרו
מתה (טוב לא לצער כולם היא הביאה את פייג´
) מתה ובלי פרו אין כוח השלוש ובלי כוח השלוש אין סידרה אז כדי להציל את כוח השלוש: ס
פ
ו
י
ל
ר
האחיות מצאו את פייג´ שהיא חצי אחות שלהן מצד האימא מה שהופך אותה לאחות מלאה בתור מכשפה, אבל פייג´ היא לא מכשפה רגילה היא חצי אור לבן חצי מכשפה (בגלל הרומן שהיה לאימה עם האור הלבן שלה) אז הכוחות שלה שונים יש לה אורבינג-כמו שליאו נעלם יש לה אובינג טל-שזה שיגור חפץ באורבינג ויש לה ריפוי אבל מעט-כמו שליאו מרפא. הבנת?

Adrienne

New member
Objection your honor!!!

האדם מסיט אנשים נגד העונה הרביעית של הסדרה!!! סתם, ראינו את העונה הרביעית וכולם קבעו פה אחד שהיא העונה הכי יפה במכושפות, תראה אותה ותגיד. נדמה לי או אני חושב לא מתקבל אצלנו בברכה. אתה החוליה החלשה - שלום!

Phoebe again

New member
כמעט כל אחד חשב שבלי פרו אין

סדרה, אבל אז הוא ראה את העונה הרביעית. מהפרק הראשון של העונה הרביעית, הבנתי שפרו לא מגיעה לקרסוליים של פייג´, ושלסדרה הרבה יותר טוב בלעדיי פרו. תראה את העונה הרביעית וגם אתה תבין.

buffgirl

New member
אני גם אהבתי את פרו, אבל היא מתה

ולדעתי, העונה הרביעית הייתה עונה מעולה! כשאתה תראה אותה אז תבין....

charmedmen

New member
כשתראי את העונה תביני בעצמך היא

עוד חודשים בערך (תירשמו לי תאריך מדויק) בערוץ שלוש אז תביני כמה היא טובה.

HuGo Hell

New member
*.* העונה הייתה ותהיה (עבר עתיד)

את ראת בעבר היא תהיה בעתיד.. (יומים לפני יום הולדתי ^^) מי שלא ראה את עונה רביעית בבקשה לא לשפוט. לא ראית, קראת.. כלום אני גם חשבתי בהתחלה שזה לא יהיה שווה בלי פרו.. אבל ראיתי וזאת עונה מעולה..

למעלה