בלי פוליטיקה כמובן,

DNile

New member
בלי פוליטיקה כמובן,

אבל נראה שמציעים לנו הסבה מקצועית. התנאים אפילו נראים די אטרקטיבים. אם דוקטורים לפיזיקה נאלצו לעשות את זה, למה שאנחנו לא?

אלדד28

New member
לא הכל שחור ולבן.

1. אפשר להיכנס לפרויקט קוד פתוח ולהכניס את זה לרזומה, תאמין לי שאם היית עושה את זה במשך שנה או שנתיים, היית מתקבל למספיק מקומות, במיוחד אם מדובר בפרויקט מוצלח. במקביל אפשר באמת לעבוד בעבודה זמנית כלשהי. 2. אפשר, כמו שהרבה אנשים הגיבו בשרשור ההוא, למצוא את עצמך בחו"ל. לא נוח ולא נעים, זה נכון, אבל זה כסף טוב ויש מקומות שיש בהם עבודה. 3. תמיד אפשר במקביל לעבודה הזמנית לפתח משהו בעצמך או עם כמה חברים. גם אם זה פרויקט קטן אפשר לפרסם אותו ברשת ולהתגאות בו אח"כ. אין מה לעשות, כשאתה יוצא מהלימודים אתה לא תוכניתן. מצד שני, אם תשב על התחת ותשקיע את זמנך הפנוי בעתיד שלך, אתה יכול להגיע רחוק. אני יודע שאני גם בתור תלמיד תיכון וגם בתור חייל השקעתי את זמני הפנוי בהתמקצעות, ולכן לא הייתה לי בעיה לבחור מקום עבודה כשהשתחררתי. אמונה עצמית היא הכל בחיים.

זה מזכיר לי...

לפני יותר משנה, ראיינו מפוטר הייטק בחדשות ערוץ 2. הבחור חיפש עבודה במשך חצי שנה, לא מצא, אבל אמר: במקום שאני עכשיו אתחיל לבכות על כמה שרע לי, ולצעוק מול הכנסת שיעזרו לי, אני אקח את עצמי ואעשה עם עצמי משהו. אפילו אם לא אמצא עבודה, אני לא אתבכיין ואמשיך לנסות. בהמשך הכתבה, טענו שעוד מרואיינים מאותו המגזר הגיבו בצורה דומה. אם תשים לב לנאמר בכתבה במעריב, מוזר ומעניין ששוב, לא המפוטר עצמו התלונן, אלא *אבא* שלו!!! חחחחחחחח. אני אישית מכיר אנשים, מפוטרי הייטק, שעושים בדיוק מה שאומר מר נתניהו. הם לא מתבכיינים - הם הולכים לעבודות כפיים, מלצרות, שליחויות, ובמקביל מחפשים לחזור לתחום. חלקם בעלי יותר מזל מאחרים. בנוסף יש את אלה שמנצלים את הזמן ליסטלבט בבאהא וגואה, לחפש עבודה בחו"ל וכו'.

gilad_no

New member
משהו ששמרתי:

קיבלתי אותו פעם, כשהבועה התרסקה. אני מעלה לכאן.

למעלה