'בלי פוזות' - מה הכוונה ?

Hartley

New member
'בלי פוזות' - מה הכוונה ?

כשמישהיא כותבת שהיא מחפשת בחור 'בלי פוזות' - למה היא מתכוונת ?

או שזו עוד אמירה סתמית של אתרי הכרויות ?

BW37

New member
במילון ההכרויות, זה שווה ל...

"סיים לשחק משחקים"
"ילדה אישה"
"רגליים על הקרקע ראש בעננים"
"יודע מה הוא רוצה"
"בלה בלה בלה"

אלו משפטים חסרי משמעות
כולם משחקים משחקים, גם אם הם רוצים חתונה וילדים, כולם מלאי פוזות, כאלו ואחרות, והרוב מרגישים שהגיל בתעודת בזהות לא מתאים להם

השלושר

New member
לא נתקלתי בהרבה 'בלי פוזות'

אולי זו וריאציה חדשה לאחד שלא משחק משחקים.

בכל מקרה, שאל אותה מה הכוונה.

למה אתה צריך אותנו כדי להסביר לך למה הכוונה?

אתה חושב שאנחנו יודעים משהו שאתה לא? :)

ניסיון?

לי יש מעט מאד ניסיון בעולם הדייטיניג והזוגיות, ואני לא צריכה שמישהו יפרש לי התנהגות של בחור כזה או אחר..

אוי ואבוי אם הייתי צריכה פרשנות.

FineSilverMan

New member
מסכים עם זה

אבל גם יצא שביקשתי עצות כאן ובמקומות אחרים. התנהגויות שנראו לי מוזרות ובזכות השיח, הסיפור הסתדר לי...
זה לא דבר כל כך פשוט.

FineSilverMan

New member
אחד שחשוב לו הפוזה,

חשוב לו איך הוא נראה בעיני אחרים. כלומר יש בו משהו שיטחי יתר על המידה. ריקני. אם אחד מחפש מישהו ללא פוזה, הוא מחפש מישהו ערכי...

חורף33

New member
הכוונה שהיא מחפשת אדם בוגר וכן

בחורה שדואגת להדגיש "בלי פוזות", ככל הנראה נכוותה לפחות פעם אחת.

shayCn

New member
בחור בלי פוזות

בחור שלא ינסה להרשים אותה בצורה ברורה מדי,אם זה לנפנף באמצעים חומריים כמו כסף,דירה,תארים אקדמיים או באמצעים לא חומריים כמו התנהגות מסויימת שנוטה לקיצוניות.
בקיצר,היא רוצה מיסתורין.
תהיה מסתורי.אל תתמיד בטלפונים ושהשיחות יהיו קצרות בלי הרבה מידע.
תן לה שתקבע את הקצב בקשר.

Apotheosis

New member
מישהו ממכם ניסה להכיר שלא במסגרת אתרים?

או דייטים?

ישנם חוגים, מעגלי הכרויות, דרך חבר קרוב, לימודים...

מה מושך אתכם כ"כ מהר לשים תמונה בכל אתר הכרויות אפשרי? אולי דרך משפחה או ככה סתם בשיחה קלה עם ידיד תמצאו משהו שלא קשור לדייט ויישר ללכת לשתות יין או ישר ללכת לבית קפה או לפאב? שם אין הכרות אמיתית - ברגע שהבחורה שתויה - העסק עבוד.. ואם הכסף מעניין אותך - תרים אתה ראשון את כרטיס האשראי שלך והיא יכולה להתנדנד לה בדרך לסיום הדייט..

אתם מאוד עסוקים בהגדרות של אתרי הכרויות ולא בהכרות עצמה - אל תתן לה לשתות יין ואפילו כוס אחת - שתגיד לך את האמת בפנים - היא לא צריכה להיות במבט מזוגג ולספר לך שטויות בזמן שאתם רבים על מי משלם ו"כמה שהיא חוצפנית ואין לה דרך ארץ" נימוסין זה לא היכרות..

כשתחפש בחורה שמחפש בחורץ נקודה ורות סוף. ץלמד להכיר אותה באמת -כמו ילדים בגן משחקים - אתה שואל והיא מדברת..אם היא כבר מוציאה סיגריה ומזמינה עוד כוס יין - אתה באמת תכיר אותה או את השמלה החושפנית והחשבון אותו אתה מקבל בסוף הדייט? משהו לחשוב עליו.

evanescent

New member
מה ז"א אל תתן?

נניח שהבחורה מזמינה לעצמה יין ביוזמתה, אז הבחור אמור להגיד למלצר "לא, סליחה, אל תביא את זה, אני לא מרשה לה?" לא הבנתי...
יכול להיות שבמאה התשע עשרה כשגבר ואישה יצאו לסעוד בחוץ אז הגבר היה מזמין בשביל האישה אבל היום כבר הכירו בזה שנשים מסוגלות להגיד למלצרים מה הן רוצות בעצמן

noamko80

New member
מקרה שהיה לי...

הגיע לאסוף אותי גבר עם מכונית עם גג פתוח (אני מתביישת לנסוע ברכב כזה. אני ממש ההפך מ "הינה אני, תסתכלו עלי ותוציאו את העיניים").
נסענו לנמל תל אביב. חוץ מכך שהוא לא הפסיק לשלוח ידיים הוא גם נופף עם הכסף שלו והבטיח לי הרים וגבעות שאני אגור אצלו בראשל"צ מול הים, שאני אחיה כמו מלכה, שלא אצטרך לעבוד והוא כבר התחיל לפנטז על הילדים שיהיו לנו.
באותו רגע החלטתי- פגישה שנייה כבר לא תהיה פה.

noamko80

New member
לא חשבתי אחרת...

היה דייט אחד וסה"כ זה רק להזכר ולצחוק.
עוד חוויה משעשעת :)))))

shayCn

New member
כן,זה טוב לפעמים

סתם להפגש עם אנשים בשביל החוויה. :)

אם ארוחת הבוקר שלך

נקראת "אומלט על מצע עלי בייבי" ולא פשוט חביתה עם ירקות, אז אולי אתה לא בשבילה.

למעלה