בלי נושא

מורני !

New member
בלי נושא

אין לי מושג למה אני כותבת ולמה דווקא כאן.. האל יודע שלא כתבתי כאן כבר המון המון זמן. האמת שגם אני לא כל כך יודעת מה לכתוב אבל אתם מכירים את המועקה הזו שמציקה ולא נותנת להתרכז בשום דבר אחר? האמת שבפורומים הקבועים שאני כותבת אני לא יכולה לכתוב כי כל פורום מכיר צד אחר שלי ולכן זה הפורום היחיד שאני יכולה לכתוב בלי שאנשים ממש יידעו מי אני . טוב בערך. לא משנה.. הנקודה היא שכאן יש הרבה אנשים שיודעים מהי מועקה. ומהו עצב. אולי בכל מקום יש כאלו אנשים. אבל אני נתקלת בהם בעיקר כאן. מה זה אומר עליי? אולי שאני מחפשת הזדהות? מחפשת סימפטייה? אולי תשומת לב? לא יודעת. ככה או ככה לא יודעת. אולי זה הכל בגלל השבת הנוראה הזו שעברה עליי.

Re_em

New member
בשבילך נושא :מחר יש בוקר חדש

נחמד שיש לאן לשפוך את הלב,לתת למילים להביע ,במיוחד כשאנחנו וורטואליים,ולא יידועים, אני בעד ... מה יותר נחמד לשתף בנוסף את הכאב,המועקה,בפניהם של אנשים חברים אמתים ולהשתתף. מורני הכל מסתדר על הצד הטוב ביותר בסופו של דבר ,כפי שמרק ציין כולם נתונים לעיתים במצבים כאלה ,ובכדי לחוש את השמחה חייבים לנגוס ולו מעט בניגוד,והמשקל לכך תלוי אך ורק בנו. מקווה שלאחר שבת זאת יגיעו ימים של אושר ורק טוב, ממני... שבוע טוב ובהצלחה

מורני !

New member
ראם

אני מקווה שהכל יסתדר.. אולי כבר הכל הסתדר.. שבוע טוב גם לך ותודה.

moran.l

New member
קודם כל - חיבוקי

ראשית, אני מתנגדת לכך שאנשים לא יודעים פה מי את - הם בהחלט יודעים - בנאדם נ פ ל א!!! שנית, אני חושבת שכפי שאמרת, אהובתי, בכל מקום, יש עצב, בכל מקום, יש מועקה. יש הבוחרים להחצינו, יש הבוחרים להפנימו. מכל מקום, אחד היתרונות של הפורום המדהים הזה הוא שאכן הוויתו בנויה לא מעט מאינטראקצית הזדהות ומתן תמיכה בשל ה``מועקה`` שחווים אנחנו... שום דבר לא רע בלחפש הזדהות, ואני חושבת שאת לא רוצה תשומת לב, אלא פשוט להוציא הכל, או אולי איפשהו, הבנה. הלוואי ויכולתי לצאת מהמחשב ולתת לך חיבוק כזה, גדול, ענקי, מוחץ, וגם נשיקה כזו, רטובה... תאמיני לי, השבתות האלה... פה בשבילך, אם את צריכה. אוהבת מורן

למעלה