בלי נושא

מורני !

New member
בלי נושא

היום הייתה אזכרה לסבא שלי. אחרי האזכרה עברנו לקבר של אחי. אחי נהרג לפני 7 שנים כמעט. היום הוא היה צריך להיות בן 22... משוחרר.. מתחיל את החיים. היינו בקבר.. הגברים התפללו. כל אחד היה מפוזר בפינה שלו.. כל אחד בשתיקה שלו. בזכרונות שלו. ואני הזכרונות שלי ממנו מועטים... שנתיים מעליו אבל בכל זאת.. זכרונות אין לי הרבה.. בתקופת ההתבגרות שלו אני לא גרתי אצלהם.. הייתי באה בקושי.. התעסקתי בחיי בעיקר. והחמצתי. הגברים סיימו להתפלל.. אמא שלי לא הפסיקה לבכות. למעשה.. אני היחידה שלא בכיתי. ישבנו שם... 15 בחורות בגילאים שונים... החל מסבתא שלי ועד לבת דודתי בת ה- 16. וכולן בכו חוץ ממני. פעמים מעטות בחיי אני מרגישה צורך לקלל.. היום זה היה יום כזה. רציתי לצרוח. רציתי לקלל. אבל דמעות - כאילו דווקא לא הגיעו. כנראה כמו שכבר ידעתי - אני באמת לא נורמלית.. כנראה באמת משהו לא בסדר אצלי.

tairon

New member
מורן

כל אחד חווה אובדן בצורה אחרת אחד בוכה שני צועק שלישי מתכנס בעצמו מה מכל הדרכים יותר טוב אני לא יודע אומרים שלבכות זה משחרר גם לצעוק במידה מסויימת.. אבל כולם מאחד אותם דבר אחד כאב כאב של אובדן מישהו יקר זה בן משפחה חבר זה לא אומר שמשהו לא בסדר אצלך או שאת לא נורמלית פשוט את מגיבה אייך שהראש שלך מחליט וזה בסדר גמור כל מוות מביא עמו כאב ולאבד אח אני אפילו לא מסוגל לתאר לעצמי את התחושה אני יודע מה זה לאבד חברה טובה והכאב היה ענקי והחור שנפער היה עצום אז אח על אחת כמה וכמה את תהיי בסדר ...

אהובה.א

New member
למורן

אני לא מכירה אותך אולם מבינה את כאבך במלחמת של``ג איבדתי הרבה חברים וזה היה נורא לאבד אח - אני בטוחה שזה נורא עוד יותר אנחנו כאן בכדי לעזור לך לפרוק את הכאב גם אם לא תוכלי לבכות לפחות לדבר על זה... השתגעת???. ככה להסתיר כאב כזה? ואני עוד מדברת על יום כייף שטוף שמש , דפוקה שכמותי. שלא תדעו יותר צער במשפחתכם אהובה

Mrs.Dvash

New member
מורן

כל אחד מגיב לצער בצורה שונה. אם לא רואים דמעות וצער וכאב בעיניים לא אומר שלא כואב. אם כולם בוכים ואת לא זה לא אומר שמשהו אצלך לא בסדר. אתך בכאבך שלא תדעי עוד צער.

למעלה