בלי מלווה

בלי מלווה

אז ככה..על הרשיון הזמני שלי כתוב נדרש מלווה עד ה-12.05.06.. זה אומר שממחר אני יכולה לנהוג לבד או מה-13.05.06???

Superdror

New member
רק ב13.05.06 את יכולה לנהוג.

וליתר דיוק, ב12.05.06 בחצות ודקה

דוש2

New member
אבל תכלס..

אם אני נוהגת ב-12.. ושוטר תופס אותי ואני אומרת לו שלא ידעתי הוא לא יעשה לי כלום , כי זה באמת לא כזה ברור...

flutter girl

New member
טוב, תנהגי ב-12

וששוטר יתפוס אותך. למה את חושבת שיתווכחו איתך על זה פה? זה שאין לך סבלנות לחכות עוד יום אחד מסכן- זאת ממש בעיה שלך.

דוש2

New member
חחחח מה הקטע שלך?

על מה העצבים, רק קבעתי עובדה, תכלס, הם לא יעשו כלום.

MrJacKasS

New member
עשרות אנשים שחשבו כמוך

נאלצו לקבל שלילת רישיון ורישוי מחודש. יש הרבה שוטרים מבליגים, אבל גם הרבה מנאייקים רציניים שמחפשים לדפוק. תחליטי את אם לקחת את הסיכון ..

samata

New member
משפט חרוש

אבל נחזור עליו שוב..."אי ידיעת החוק אינה פוטרת מאשמה". לא ידעת את החוק ועברת עליו? חבל - היית חייבת לדעת אותו. אם שוטר יתפוס אותך יום לפני תום המלווה ותגידי לו שלא ידעת על החוק, זה סביר להניח ידרבן אותו יותר לתת לך את העונש המותר בחוק. עכשיו, זאת כן עובדה.

adidas88

New member
רוצה להתערב?

בהצלחה! אני מכירה מישהי שקיבלה על זה קנס ונקודות אבל תהני לך!

be_roo

New member
הקטע שלו הוא שבאת לשאול שאלה

כאשר את קובעת מה התשובה עבורה. אז בשביל מה לשאול? תעשי מה שמתאים לך.

Superdror

New member
קבעת עובדה? משעשע.

תנהגי ככה, שוטר יעצור אותך וסיכוי מאוד מאוד גדול שתקבלי זימון מקסים לבית משפט ושלילה מנהלתית. היו פה כבר כמה מקרים כאלו ואם תעשי חיפוש בYNET, תגלי שגם שם יש כמה מקרים כאלו, היה גם מקרה כזה של שלילה על כמה דקות. חבל מאוד. בנוסף, סביר להניח שכשאת נוהגת בלי מלווה אין לך כיסוי ביטוחי כמו שצריך. קיצר, חבל. לחכות עוד יום אחד ולנהוג כחוק. מקרה קצת דומה, מנסיוני, לפני כמה שנים לא ביצעתי טסט לרכב בתאריך הנדרש כי לא הייתה לי האפשרות, יום אחרי שפקע תוקפו של הרשיון עצר אותי שוטר, בדרך למכון הטסטים(5 דק' מהמקום!) ורשם לי דו"ח ע"ס 250 ש"ח ו6 נקודות. ניתן לציין כי לא התווכחתי איתו, אמרתי לו לאן פניי מועדות, אמר שהעובדה שמדובר ביום אחד לא משנה כלום - הסכמתי איתו, קיבלתי את הדו"ח, איחלתי לו המשך יום נעים ונסעתי לדרכי, עם פחות 250 ש"ח בכיס. במקרה שלי מדובר ב250 ש"ח ו6 נקודות שנמחקו ממזמן, במקרה שלך - מדובר בזימון לבית משפט, שלילה מנהלתית לחודש ימים ואופציה של עיקול רכב. חבל.

Superdror

New member
ישנם מספר חניונים בארץ...

לא זוכר את העירות המדוייקות, אבל לא בתחנות משטרה. יש מספר מועט של חניונים, בכולם אתה נדרש לשלם על אחסנת הרכב, ספק לגבי השמירה עליהם, ספק לגבי אם יקרה לרכב משהו, במידה ולא יהיה מקום בחניון סמוך אליך, אתה יכול למצוא את הרכב שלך נגרר לחניון אחר, מרוחק. אלו הפרטים שאני זוכר מכתבות שקראתי בנושא.

NiKi†a

New member
בקשר לנקודות..אם אפשר קצת הסבר =]

"ו6 נקודות שנמחקו ממזמן" נממ..אפשר למחוק נק'? איך? אחרי כמה זמן? וכמה נק' צריך בשביל שלילת רישיון? תודה

למעלה