בלי מחשבה

H a l o D i e s

New member
בלי מחשבה

יש בי משהו מוזר עוד מילדות..אני קורא אנשים..אין לי מושג למה ואני עושה את זה בלי מחשבה וזה מגיע לי בפתאומיות בלי שום קשר לאדם ... גודמא שבוע שעבר עמדי ליד בחורה ואמרתי לה יש לך אות "ר" בשם שלך היא אומרת לי כן.. אמרתי לה מורן.. היא אמרה כן:) אין לי מושג סתם שאלתי אותה והרגשתי צורך לשאוך אותה כי ידעתי שזה נכון... וזה קורה לי הרבה ..אני יודע היכן אנשים גרים ועוד הרבה דברים יותר עמוקים:) מישהו יכול להסביר לי בבקשה צה קוה פה?:)

מאיה113

New member
וואוו זה יופי זה ממש טלפתיה

אתה מתקשר עם אנשים באופן טלפתי. זה נפלא.

H a l o D i e s

New member
האמת שזה מורכב

ובגלל זה רשמתי את זה פה..כדי לקבל הסבר.. כי אין לי שליטה על זה..(או יותר נכון אני לא יודע לשלוט על זה) זה משהו פנימי שאני מרגיש ולפעמים זה יוצא לי...

זה יותר מנחמד

אם אתה רוצה לפתח זאת עליך להתמיד בניסיונות, צפויים לך כשלונות רבים עד להצלחה תמידית. אך אל חשש, מי שמתמיד מצליח. האימון אינו בלהתאמץ לנחש או לחשוב. עליך לרוקן את ראשך מבליל המחשבות הזורמות. להפסיק את השיח הפנימי, וזה צץ ומופיע פתאום. מיקי

IBP1

New member
ובכן זה מורכב יותר .

בשנות ה-50 ,ברה"מ עשתה ניסויים בנושאים אלה על אנשים כמוך. הק.ג.ב ניצל אנשים אלה במערך הביון הנגדי. גם האמריקנים עשו ניסויים במה שמוגדר כ "ראיה על חושית" ו "ראיה למרחק". העניין קשור לתיעול נכון של האנרגיה. תוכל לחפש מידע על כך בגוגל .בהצלחה.

כמה נחמד

אני עושה דברים כאלה עם תמונות של אנשים. זה בסדר, אל תתרגש מזה, רק תדע שיש לך דרך ארוכה לפניך. המון בהצלחה

ברוכים הבאים פה ב../images/Emo82.gif

אלת השמים,
כפיר אופיר
והלו דיאס.. נשמח לקרוא אתכם בהמשך

למעלה