בלי לשים לב

בלי לשים לב

שוב פעם, זה קורה בלי ששמה לב, ופתאום מישהו אומר משהו ואני טיפה מתעוררת. ורואה משהו שלא התכוונתי אליו, אין לי מושג איך הגעתי לזה, ולמה, וגם לא איך לצאת מזה, וגם לא למה.
קצת נבהלתי, קצת עדיין מתכחשת.

רוצה לספר יותר?

תודה על ההתענינות

שירדתי, ולא חשבתי שבכלל מסוגלת לרדת ככה. ולא מפסיקה גם.
ואני מסתבכת.

ממש לא יודעת

וזה איכשהו קשור גם לזה שאני בבעיה קשה עם כסף. אבל לא רק. וכלום לא הולך לי. הדיאטנית אומרת - את הולכת ונעלמת, כשמדדתי בגדים קצת נבהלתי. אבל לא יודעת מה לעשות.

אני לא מאלה שיודעים לתת עצות

לצערי.
אני יכולה רק לשלוח חיבוק.
ואולי תגיעי לפגישות שלנו? יש אצלנו גם אנורקטים ובולמים. כולנו איבדנו את השליטה על חיינו ואת השפיות עם / בלי האוכל...
חיבוק גדול ומשתתף.

אה, וזה גם לא עולה כסף

חוץ מכמה שקלים בודדים לכיסוי הוצאות המקום. תבואי. מקסימום תשרפי ערב ואולי תכירי כמה חברים וחברות חדשים...

בלי קשר

לא אתייחס עכשו לזיהום שיש לי כמה שבועות ולא עוזרות המשחות ואנטיביוטיקה וכלום. אבל יש לי רופא אנושי, פשוט אנושי וטוב. וזה עושה לי לחשוב שאין לי מושג למה אבל זה באמת סוג של מזל שבתוך החיים האלו, האנשים שהגעתי אליהם לטיפול הם טובים. לא נראה לי שהייתי מנסה להחליף בעצמי אם הייתי מגיעה למישהו שהוא לא כזה. והפסיכולוגית היא מעולה עם המון ניסיון ומדי פעם אני קולטת איך משהו שעשתה פעם היה כל כך נכון... והדיאטנית רצינית ואחראית ובקשר עם הפסיכולוגית והפסיכיאטר. והיום הרופא משפחה, חוץ מזה שלא זלזל בדלקת הזו ובזה שבסך הכל כמה כבר היא אמורה להציק למי שלא עושה משהו בחיים שלה, אבל הוא תמיד מנסה לבדוק את כל התמונה. (כשאני לא ממש מדברת הוא נעצר ואומר שאם הוא חופר מדי אז יעצור אבל אני יכולה לספר, והיום אמרתי שלא נראה לי שיכול להיות משהו שיציק יותר ממה שכבר קיים.) והוא רוצה לדבר עם הפסיכולוגית. וזה חוץ מהקשר שהוא מקפיד עליו עם הדיאטנית והפסיכיאטר.
לא יודעת איך, בכלל לא התאמצתי או ביררתי עליו, ועל האחרים. כאילו במקרה הגעתי אליהם. ונראה לי שזה נס בתוך הכל.

קולדון

New member
נשמע מדהים, ממש!

בהחלט לא מובן מאליו, וגם לא זה שאת יכולה לראות את זה..

שמחה לשמוע

ואת יודעת, העובדה שאת רואה את זה, ומוכנה לקבל את כל הטוב הזה לחיים שלך, זה אומר הרבה גם עלייך ולא רק עליהם.

תחשבי על זה...

די...................

אין לי כוח
שוב פגישה אצל הפסיכיאטר והתחלה של ניסוי חדש ונמאס לי.
ותמיד יוצאת עם הרגשה קשה של גועל מעצמי, ייאוש חזק ועוד כמה דברים מעורבבים.

למעלה