בלי לשים לב

בלי לשים לב

תולה בך עיניים גדולות בלי לשים לב מעבירה את ידי על בטנך השטוחה נהנית ממרקם עורך ומשתוקקת להרגיש אותך בלי לשים לב מלטפת את שערך מקרבת את עצמי אליך ושולחת אפי להריח אותך בלי שימת לב מקרבת אגני לפיך משתוקקת ללשון ואצבע מדהימות לשחק בתוכי...

bugbuster

New member
תמשיכי עם הקצרים

נהדר.
(נו, כמו תמיד. כבר נשמע כמו תקליט של עצמי, לא?)

taltal0n

New member
בשלכת...../images/Emo20.gif

בשלכת.. אני חושב עלייך איך שהינך נופלת עלי ומסביבי מטפטפת כמו שקדייה נושרת רוֹצֶה אותך משתוקק אלייך וזורק את ראשי בערגה ניחוחך.. מגרה את פניי ואני פותח את פי לגנוב טעימה

deerman

New member
שם ../images/Emo23.gif

.לגופך..לריח. לעורך..למרקם הקטיפתי. לשפתייך..המענגות אותי. לשערך..לניחוח בגוון הצהבהב. לאגנך..תפארת ומזבח לשוני. לתוכך..מוצא נקטר אהבתי. ובמחול איברים תהומות נשייה להתחבר אלייך אני נכסף בגוף ובנשמה מושא תשוקתי.

taltal0n

New member
בתעוזה התרוממת...

בתעוזה התרוממת מעל ראשי המסוחרר גלי תשוקתך אפפו סביבי.. ומשכו אותי לעומק המָפַּל התחושה היתה כה מופלאה עד כדי עילפון ומיד מיהרת לפני-השטח ברגע שתפסת את נשימתי.. צללתי שוב ושוב..

בלי לשים לב ..... נזכרתי ו...

שוכב על המיטה ונזכר איך בך נגעתי נזכר ונזקר. זוכר את השמן הריחני ששימן כל חלקה גלויה וגלויה פחות בגופך מסתכל על הידיים שכה הפליאו לעסות את גופך נזכר בך רכה ונשית שרועה על המיטה במין נינוחות נפלאה עינייך עצומות חיוך משוח על שפתותייך וגניחות חרישיות נפלטות מפיך כשידי מפליאות עשות. נזכר ונזקר ברגלייך שנפשקו לקראת ידי המגששת באצבע שהחליקה לתוכך מעסה את כפתור האהבה נזכר ונזקר בגופי שנצמד לגופך חש מחדש את פטמותייך צורבות בעורי את ערוותך נצמדת לערוותי נזכר ונזקר באברי הזקור מתחכך בגבך ויורד ומלטף את חריץ ישבנך נזכר ונזקר באיבר החלקלק שהחליק לתוכך ממלא אותך בגבך המתקמר לעומתו באגנך שניגן את מנגינתו נזכר ונזקר באורגזמות שטלטלו את גופך ובפיך שלחש "לא יכולה יותר אהובי" נזכר ורוצה אותך בשנית

למעלה